חיסונים

eg1היחיד

New member
חיסונים

נאמר לי שלצורך הרשמת הילדים לבית הספר יש להביא טופס חיסונים שחתום עליו הרופא בארץ. אמרו לי שהטופס נמסר יחד עם שאר הניירת לpr אך אין לי דבר כזה ואת הלנדינג עשיתי כבר מזמן. האם מישהו יכול להגיד לי מהיכן ניתן להוריד את הטופס שנקרא: Immunizations form. תודה

EB2

New member
חיסונים

אני לא הייתי צריכה למלא טופס חיסונים מיוחד פשוט רשמתי על דף נייר את הרשימה שהוצאתי מפנקס חיסונים שקיבלתי בישראל וכן יתר החיסונים שניתנו על ידי רופא הילדים בטורונטו. רוב שמות החיסונים מודפסים באנגלית כך שלא היתה כל בעיה עם זה.

ismi

New member
יש לי את הטופס

לא קראתי עד הסוף את התכתבות שלך עם האחרים ולכן לא יודעת במה היא הסתכמה, אך כזכרני יש לי את הטופס ואני יכולה לפקסס לך אותו, אם תרצה

נראה לי שאת מטעה במקרה זה.

גם אני לא הייתי צריכה טופס. ופשוט הבאתי את פינקס החיסונים הישראלי איתי.אבל גם את, וגם אני עשינו את זה מזמן. אבל כבר שמעתי על הבעיה הזו. שמבקשים טופס מיוחד. אני אשאל את האנשים שסיפרו לי. היכן קיבלו את האינפורמציה מקווה לשוב עם תשובה בהקדם. בכל מקרה טוב להביא את כל ההסטוריה הרפואית . כולל פינקסי חיסון של כל בני המשפחה.

EB2

New member
ובכן אני לא מטעה במקרה זה

הגיעו לכאן לפני מספר שבועות משפחה עם 2 ילדים שאלתי אותה מה ביקשו בבתי הספר של הילדים. ובכן היא הביאה איתה את פנקסי החיסון והם עשו העתק לעצמם ובזה הסתיימה הפרשה. מאחר וכל החיסונים כתובים מימלא באנגלית לא היה צורך לתרגם. לידיעת כל החדשים אין צורך בטפסים מיוחדים.

מסתבר שתלוי את מי שואלים

אני קיבלתי תשובה לשאלה , כן . יש טופס. כן צריך למלא אותו, רצוי על ידי רופא או אחות בריאות הציבור בישראל(כך נאמר להם בשגרירות בישראל) , וכך עשו. וגם הביאו את הפנקס איתם. רופא הילדים כאן הסביר שהסיבה שמבקשים את הטופס היא העובדה שבישראל כותבים ימין לשמאל וכאן משמאל לימין וזה עלול לגרום בלבולים. באסוסיאייטד ביקשו רק את טופס שלהם עם שמות החיסונים שהילדה קיבלה. במעון של בן השלוש, לעומת זאת ביקשו את הטופס המיוחד וידעו לנקוב בדיוק בשמו ומספרו. למלא בשגרירות. כל אחד פועל אחרת.אז למה לא להצטייד בכל מקרה. זה לא כואב למלא את הטופס ולהחתים על ידיהרופא המטפל בטרם עוזבים את ישראל.

ofeil

New member
try asking

at ther embassy basically it's a document where you write the name & dates they've received vacinations signed by family doctor, Tipat Halav nurse etc. theur name, position and signature is needed.

orenfriedman

New member
את הטופס אכן מקבלים

יחד עם חבילת הניירת כשמחזירים את הדרכון עם הויזות. זה טופס ריקני למדי, כך שלא נראה לי שהפורמט שלו חשוב. לקחתי את פנקס החיסונים, רשמתי על הטופס אלו חיסונים (מחלה, סוג החיסון, תאריך) הדרדק קיבל, הלכתי עם זה לרופא משפחה, והוא שם על זה חותמת מרשימה למדי. היות והקטנטן היה בן 4 חודשים כשהגענו, עדיין לא נדרשנו להציג את הטופס, וממילא את שאר החיסונים שלו הוא מקבל כאן.

אני לא מבין משהו

יש אנשים (לא מעטים) שמטעמים שונים מחליטים שלא לחסן ילד. האם הילד לא ילך לבית ספר בגלל זה?

נו, אז מה הבעייה עם כל הפנקסים?

עכשיו לגמרי אני מבולבל. מה המסמך הזה אומר? שבית הספר מסיר אחריות? לא ברור.

vhkv7

New member
חיסונים....

את רשימת החיסונים צריך להציג בביה"ס- כך שניתן להעתיק בצורה מסודרת את החיסונים מהפנקס (שם החיסון ותאריך), להחתים את רופא המשפחה או את האחות בקופ"ח (תמיד יש להם מין "משרד אחיות...), וזהו. היות והמטרה היא להתאים את החיסונים שהילד כבר קיבל בישראל עם אלה שעליו להמשיך ולקבל בקנדה- זה לא ממש משנה באיזה טופס תשתמש. ולגבי הורים המסרבים לחסן את ילדיהם מטעמים שונים- הם חותמים על הצהרה שהילד לא חוסן מסיבות אידאולוגיות (למשל), וזהו. יתכן (וזו רק השערה) ויש בי"ס היכולים לסרב לקבל את הילד אליהם. שבוע טוב- גאלה

אדרבא, שלא יקבל. ואז מה? הרי יש חוק

חינוך חובה, אבל אין חוק "חיסון חובה".

vhkv7

New member
תשובה מוסמכת שהתקבלה זה עתה...

דיברתי כרגע עם נציגה ממשרד החינוך באלברטה: הורים שמחליטים לא לחסן את ילדיהם- לוקחים על כך את האחריות (כמו כל החלטה אחרת הקשורה בגידול ילדים...). ובקנדה, כמו בישראל- אי אפשר לחייב הורים לחסן. היות, וכמו שאמרת, אין חוק "חיסון חובה"- הרי ביה"ס חייב לקבל גם ילדים לא מחוסנים- בדיוק כמו כל ילד אחר. זהו- גאלה נ.ב: אני מצרפת, במיוחד בשבילך, "הוכחה מדעית" כמה חשוב לתת חיסונים.... קוקוריקו ביצוע: טל שגב ועופר שכטר מילים ולחן: טל שגב קו קו קו קוקוריקו קו קו קו קו קו קו קוקוריקו קו קו קו יש לי חיסון נגד כל אירוע נגד כל פיגוע, יש לי חיסון יש לי תרופה נגד כל פרידה גם אם היא היתה קשה, בחורה יפה לא, אל תפחד אני לא אתן לך להיות לבד שקשק איתי במים זה יעזור לך בינתיים לא אל תפחד אני לא אתן לך להיות לבד שקשק איתי במים ביחד עם כולם קו קו קו קוקוריקו קו קו קו קו קו קו קוקוריקו קו קו קו יש לי שיטה איך להדביק ביננו שלא נרצה ללכת ולא לעזוב צריך רק להתקרב ולתת ידיים ולהזיז ת'תתחת בקצב לצדדים לא, אל תפחד אני לא אתן לך להיות לבד שקשק איתי במים זה יעזור לך בינתיים לא אל תפחד אני לא אתן לך להיות לבד שקשק איתי במים ביחד עם כולם השכטר פהה קו קו קו קוקוריקו קו קו קו כל אחד הוא קצת קו קו קו קוקוריקו קו קו קו יואוו אני זורם כמו הסנופ דוג מסובב את העולם כמו הפיליאס פוג טל שגב במשחק השכטר פה אתה לא לבד גם אני מביא חיסון קם כל יום באפטר נון כמו עובדיה יוסף ולתיקון דובר אמת כמו יהושוע בן נון אני דיוויד קורה של הכת אני מקובל גדול בדת אני הסבא של זקני צפת עמה ביל נאט כל אחד הוא קצת.. קו קו קו קוקוריקו קו קו קו קו קו קו קוקוריקו קו קו קו כל אחד הוא קצת קו קו קו קוקוריקו קו קו קו קו קו קו קוקוריקו קו קו קו כולם שרים עכשו קו קו קו קוקוריקו קו קו קו תנו לי בראש קו קו קו קוקוריקו קו קו קו יו יו קו קו קו קוקוריקו קו קו קו אחרון ודי קו קו קו קוקוריקו קו קו קו יאללה ביי

אין צורך לשכנע אותי בנחיצות חיסונים

אז עכשיו, כשהוברר שבין אם ילד מחוסן בין אם לאו - הוא יתקבל לבית הספר, בשביל מה בית הספר מתעניין בפרטים מתוך התיק הרפואי שלו?

למעלה