חיסון גיל חצי שנה

הילית111

New member
חיסון גיל חצי שנה

• חיסון גיל חצי שנה • הי לכולם • עוד שבועים בני אמור לקבל חיסון חצי שנה. עד כה (טפו טפו טפו) כל החיסונים עברו בשלום ללא תופעות מיוחדות. הבנתי מהאחות שמדובר בשתי זריקות כל ירך אחת. האם החיסון הזה יותר קשה מהאחרים? חוץ ממריחת אמלה שאני יעשה לו לפני הזריקה יש עוד משהו שאני אוכל לעשות כדי להקל עליו? • . לפחות אחרי החיסון הזה יש לי חצי שנה שקט עד החיסון של גיל שנה... • תודה מראש

aviah

New member
נהפוך הוא: ילד גדול = ילד חסון (תרתי משמע ../images/Emo13.gif

מה זה אמלה?

הילית111

New member
היי

הי אבי אמלה זה משחה מאלחשת. שמתי לו בחסון 4 חודשים על הירך שמתי כמות יפה ואחרי שעה הוא קיבל הדקירה ולא הרגיש אותה כלל יש כאלה ששמים גם לפני הברית אני חששתי . כי זה תינוןק רך. אני מרוצה מהאמלה 27 שח בבית מרקחת של כללית ועם מרשם אפילו פחות 24 שח

חנול

New member
תסלחו לי, אבל רחוק מאד מפצצות

אמלה למיטב ידיעתי אינו יכול להמכר ללא מרשם, והוא אף אינו מורשה יותר לשימוש ע"י קוסמטיקאיות. אני בוודאי לא הייתי שמה אותו על תינוק בלי הוראה ואישור מפורש מרופא ילדים.

הילית111

New member
היי-הנה מהניסיון שלי

אמלה יכול להימכר ללא מרשם -בדוק. בקופח של הכללית ובכל מקום אחר. לאמלה יש תופעו ת לואי נדירות כמו שלאקמול וכל תרופה יומיומית יש-לא יותר זה לא ששמים כמויות וכל יום זה רק אם יש חיסון ובאישור רופא ילדים כמובן זה מניסיוני כל אחד שיתיעץ עם הרופא שלו. ולגבי קוסמטיקאיות לא שמעתי שהוא לא מורשה. אני יכולה להוסיף שהסיכון הוא אם שמים על שטחים נרחבים ולאורך זמן וזה גם אם לאדם יש רגישות מיוחדת זה ממה שקראתי על כל פנים אחיות טיפת חלב גם ממליצות אגב. כאמןר כל אחד יתיעץ עם הרןפא שלו כפי שאני עשיתי תהיי בטוחה שבלי אישור ובדיקה דקדקנית /של הנושא (כמו שאני בודקת כל נושא .. ולא רק בפורומים כמובן( לא היתי מורחת על הקטנצי'ק כלום ערב מקסים

למעלה