חיסול שרון

soheel

New member
all היקר

תקרא נא את הכתבה למעלה : חיסוך יאסין.ברור שטעינו.אני מצרף את הקישור גם פה.

all

New member
איכשהו, אני מריח פה דברים

שריחם לא נעים לי. ואת המשפט הזה בחרתי רק ע"מ לא לומר שהעיתונות שלנו מושחטת אפילו יותר מהממשלה וחברי הכנסת ביחד ובהרבה. ואני אפרט: אני, אחד שלא מתעניין במיוחד בפוליטיקה, כן שמעתי על ההצעה להפסקת אש ל-30 שנה של יאסין אך שמעתי גם על הסעיפים הקטנים שבתחתית ההצעה. זה כלל פינוי כל ההתנחלויות בשטחים, הפסקת סיכולים ממוקדים ועוד לא מעט דברים שלא ניתן להענות להם. וריח הרע נובע מכך שהכתבה אינה מזכירה את התנאים הבלתי אפשריים שהציב יאסין. הכתבה גם אינה מזכירה שיאסין דיבר אך ורק על חמ"ס ולא על כלל אירגוני הטרור האחרים בשטחים שמבחינתו יכולים להמשיך בפיגועי הטרור כרצונם. מאידך, איכשהו, הרבה ליפני ששר המשפטים, ראש הממשלה או כל גוף אחר הקשור בדבר, העיתונות ומייד אח"כ כל ארץ ישראל ידעה שיש תביעה נגד ראש ממשלת ישראל והיועץ המשפטי מר. מזוז, אמר - "עדנה, תתחילי לכתוב את טיוטת האישום"! כתבה זו פורסמה במוצאי יום שבת, יום בו איש מהנוגעים בדבר לא יכול להגיב לה. אז איך עיתונות כל כך חטטנית עם כל כך הרבה מדליפים מביפנים- 1. לא ידעה על הצעתו של יאסין וידעה על אישור היועץ המשפטי להכין טיוטת כתב אישום נגד ראש הממשלה לפני שראש הממשלה אף שמע על כך? 2. איך אני, שאין לו אפילו טלביזיה בבית, כן שמעתי על הצעתו של יאסין, ולא רק על כך שהייתה הצעה כזו בעבר, אלא גם על פרטיה הקטנים ביותר, פרטים שכותב ההודעה בחר לא לציין?

למעלה