היית רוצה ציטוט של נאום
המואזין מאל-אקצה (גם לפני רצח יאסין) יש לי אחד או שניים כאלה? וקריאה להשמדת יהודים היא אחד הדברים הפחות מחפירים שהמואזין נושא בנאום. הנאום (מיום שישי לפני שבועיים מתחיל ב - "היהודים הם חזירים וקופים...." המשך הנאום יצונזר ע"י פורום תפוז ובצדק. ואולי היית רוצה מעט ציטוטים מדרשותיו של שייך יאסין??? על חיסול הכיבוש עצמו, ובכן, אם זה כולל את חיסול הכיבוש על חיפה, יפו ועכו ביחד עם טרנספר כל היהודים לאירופה ושאר ארצות העולם, אולי... אך אם זה חיסול הכיבוש על השטחים בלבד, אלה לא עמדות החמס או שייך יאסין. הסיבות של אדם להיתעבד, נובעים ממניעים שונים ומשונים, אך הסיבות של ילד בן-10 להיתעבד נובעות בעיקר מ-"שטיפת מוח", כי מה כבר ילד בכיתה ג' מבין על חיים, מוות, צדק, כיבוש וכו'. באו אליו אנשים גדולים, מבוגרים, חשובים, אמרו לו שרק כך ישיג לעצמו 72 בטולות בגן-עדן. והוא, הוא עוד לא מבין מה זה גן-עדן, עוד לא מבין מה זה 72 בטולות (ומה רוצה כל אחת ואחת מהן בכל לילה) ושזה בכלל לא כל כך קל. הוא רק מבין שזה משהו טוב והגדולים החשובים עם המדים והקלצ'ניקוב אמרו שזה טוב בשבילו. אני לאו דווקא בעד חיסולו של השייח יאסין ובכלל חיסולים כלשהם. אני בעד להיסתכל למציאות בעיניים ולא לסובב אותה בהתאם למה ישותר נוח לך. אין ספק שהפלסטינים נדפקו עד העצם, זו האמת. יחד עם זה, אין ספק שבהתאם להיתנהגותם בין 1900-1949 כלפי יהודי א"י ויהודי אירופה, זה הגיע להם (ואולי אף יותר מזה). מה הלאה? אלוהים גדול... אך כרגע הוא זמן מלחמה וגם ילד בן-10 יכול להיות אויב מר וקשה (גם מבלי שהוא עצמו יודע את זה).