חיסולו של ברגותי

ליהי * 007

New member
חיסולו של ברגותי

חיסולו של ברגותי לא ישרת את האינטרס הצבאי והלאומי של מדינת ישראל יותר זעם יופנה אלינו כאשר נחסל אותו. לעומת זאת - חקירה קשה, הוצאת פרטים ממנו ועינויים קשים מנשוא כך הייתי עושה לאיש - לא נותנת לו למות בשלווה אלא בעינויים מביאה אותו אל סף השיגעון עד אשר יתלה הוא את עצמו בין כותלי הכלא כך יעשה לאיש אשר העם חפץ במותו. מי יתן ושליחי מלאך המוות יפקדו אותו יום וליל. ליהי

אבו-דני

New member
סוכנת חשאית ויקרה..

--- מוות בעינויים כמו בלינ´ץ ברמאללה...אם כך נשאלת השאלה.. מה מותר הישראלי שוחר השלווה מנשוא ביקורתו הערבי הברברי לכאורה?

זה נחשב בעיניך דיון פורה על עובדות

העובדה היחידה במכתבך היא עובדת תפיסתו של ברגותי בעודו בחיים. האם נכון הדבר או אינו נכון - כאן ישנו מקום לדיון. האם בכלל זה נבון לתפוס אותו או זה נבון להשאירו בחיים. בנושא אחד אני מסכים איתך - חייבים להשאיר אותו בחיים. ביום מן הימים הוא עשוי להפוך לפרטנר במקומו של עאראפת, כמו גם גיבריל רג´וב, זחלאן וכל חבורת "מרצחי" אשף ואולי גרועים מהם אנשי חאמאס. כל מי שמדבר על הסדר ללא כל חשיבות מה יהיו גבולותיו של ההסדר, יהיה חייב להתדיין עם אלו שכל משאת נפשם היא לגרשנו מחבל ארץ זה שהיא מולדתנו ואין בלתה. בהמשך את מביאה רצף של סדיזם לשמו, שלא יתרום מאומה למאבקנו הצודק ואינו ראוי להתדיין אפילו בקרב בני אנוש ואני מאמין שלמרות הכל לא איבדנו צלם אנוש. במכתבך הדבר אינו ברור - יתכן והוא מצביע על סף שבירה. רק באנושיותינו כוחנו ואל לנו להטמע בקרב שכנינו העוטפים אותנו כטבעת ולהדמות להם, כי זה יהיה סופינו ופגיעה בצידקתנו לחיות כעם חופשי בתוך מדינת ישראל.

ליהי * 007

New member
רגע רגע יש כאן אי הבנה

תגובתך הראשונה אלי היתה בשירשור אחר לחלוטין; לא הסקתי מכתיבתך כי אתה מגיב להודעה הזו בעניין ברגותי התגובה שלך אלי היתה תחת שירשור של דברים שכתבתי לקינמון ומכאן הטעות. לעניין ברגותי; צריך לקחת כל דבר בפרופורציות האם יש ביכולתי לצרף את מלאך המוות אליו???? נו באמת !!!!!. מעבר לכך; אני רואה שאתה דיי מסכים עם "החשיבה הימנית" שלי לדוגמא שאין שארץ ישראל היא מולדתנו ואין בלתה. כבר התחלה טובה לא? ליהי

ליהי * 007

New member
צודק ! הוא נבחר של ציבור הטרוריסטים

מה זה לשחרר מייד????? מה זה נבחר ציבור?????? וגם אם אכן נבחר ציבור הוא האם בדקת את "הרזומה" שלו?????? ואם הוא טרוריסט נבחר ציבור אז משמע שיש לשחררו????? אדון יוסי; ברגותי הוא הזרוע המתכננת לא מעט פיגועי טרור בוא נקווה שלא אני ולא אתה במקרה זה נהייה קורבנותיו הבאים כדי שלא תשנה את דעתך רק בשל כך. ליהי

אבו-דני

New member
לשחרר את דרעי הוא נבחר ציבור

--- זה לא אני אמרתי.. זה יוסי!!..מה אתם רוצים ממני?.. אני צדיק..אני חף מפשע ימני..אני בכלל שמאלני

ישראל54

New member
בגלל שאריה דרעי איש ציבור ודתי

הוא צריך לשבת כיפליים, מאזרח רגל אגב הוא החזיר את הכספים שגנב?

אבו-דני

New member
ישראל 54

-- ומה עם ברגותי? איזה כסא את מייעד לו עליו לשבת? אגב את נשמותיהם של הנרצחים הוא החזיר לבורא?

ישראל54

New member
אבו דני, אתה מבין מה אמרת בכלל?

הי אריה דרעי עמד למשפט, ואתה שואל מה עם ברגותי... ומה עשית בטיפשותך? השווית בין דרעי וברגותי וגם בעצם אמרת שצריך להעמיד את ברגותי למשפט. אז, שרון גם אמר משפט ? נמתין למשפט...

ליהי * 007

New member
ישראל אל תדאג לברגותי../images/Emo101.gif

ראשי, מה חשבת שאכן יקרה עם ברגותי לדעתך? חוץ מזה - כפי שההיסטוריה הוכיחה את עצמה עד כה; מיד יקום איזה עורך-דין ישראלי שיקח על עצמו את יצוגו של הטרוריסט הזה בשם זכויות האדם - היו כמה כאלה בעבר............ מן הסתם נושא זה עוד ידובר. תרשמו לפניכם את הסערה הציבורית הבאה.... ליהי * 007

ישראל54

New member
ליהי, את הוזה מדמיונך הפורה?

אני דואג לברגותי? אני לא מבין מדוע לא חיסלו אותו במקום הימצאו. הרי כולם טוענים שהוא מאדריכלי הטרור. אוייב מספר אחד, אחראי על השילוח של מתאבדים. לאיש כזה לא צריך לתת משפט, הוא היה צריך ל"מות בקרב".

ישראל54

New member
ויש גם עורכי דין פלסטינאים

תפסיק לפזר שינאה שמקום שהיא עדיין לא נולדה

ליהי * 007

New member
עוד נחייה ונראה ישראל

בוא תהייה הוגן אני לא מפזרת שום שנאה כתבתי את דעתי וכך אני רואה את הדברים ימים יגידו..... נכון יש עורכי דין פלשתינאים אך הם לא כל כך מנוסים בחוק הישראלי בפרט כשמדובר במשפטים כאלה ותזכור את שכתבתי..... עוה"ד יהיה ישראלי אחד כזה כמו אביגדור פלדמן או איזה שפלר אחד. ליהי

אבו-דני

New member
היש דבר כזה ישראלי בעל אורך רוח?

--- אם תמצאו דבר כזה דעו לכם שהוא מוטציה = הפך לאנגלי ישראלי יעלה ברשתו רואשנים וילך לעשות איתם סעודת שבת אנגלי יזרוק את הרואשנים לים בכדי להעלות בחכתו את כל הדגה תרגום לחכם ישראל.... ברגותי=רואשן ערפאת= סוף הסולם

למעלה