חיננית: דש מ``עראפת``...

resh0

New member
חיננית: דש מ``עראפת``...

כפי שאנחנו לא דורשים מהראשות הפלשתינית שלא לבנות בשטחים שבמחלוקת (להזכירך: כל האדמות שניתנו לפלסטינים הם בחזקת ``זמניים`` מכוח הסדר בניים), כך אין להם הזכות להתערב במה שאנו בונים. לא זכות הגיונית ולא זכות חוזית על-פי הסכם אוסלו. עניין ההתנחלויות כלל לא עולה על הפרק בשלב זה. עניין זה שמור לדיון במסגרת הסכם הקבע ואם זה היה חשוב לערפאת, היה הוא מפסיק את האש ובא לדון בעניין זה במסגרת מו``ם. עמדתך בעניין לגיטימית אך נראה לי שאת נטוה להתעלם מהצד השני של המטבע: תארי לך מצב בו אנו היינו יורים ללא הרף על אוכלוסיה אזרחית ומטמינים מטעני חבלה במקומות הומים... ואז היינו אומרים: תפסיקו את הבניה בראשות הפלשתינית ואז נפסיק את האש... תסכימי איתי כי אם האחד ראוי ולגיטימי, אז לא תוכלי לבוא בטענות כאשר יתרחש התהליך ההפוך... נחזור ללבוש את הכפיה: תגידי את נורמלית יא חנונה?? איך הייתי מקבל ממך מדינה על מגש של כסף??? גם אם הייתי מסכים להצעה של ברק, זה לא היה עובר בכנסת וגם אם היו בחירות סביב ההסכם הזה, ברק היה מובס בבחירות... מה את חושבת, שאין לי מקורות אצלכם? שאני לא יודע מה קורה אצלכם??? ואז הייתי יושב ``מיובש`` והעם שלי היה אומר לי שלמרות שנכנעתי לתכתיבים הישראלים וויתרתי על זכות השיבה, ישראל שמה עלי קצוץ... רק דרך פיגועים וטרור אני אצליח לשכנע את הישראלים. הבנת יא חנונה??? את מזהירה אותי? הצחקת אותי! אני מזהיר אתכם! לא שמעת אותי אתמול בחדשות שלכם??? חיננית: אחד שלא מסכים ל``הפסקת אש בתמורה להפסקת אש``, הוא אחד שנוח לו עם האש. נכון???? כלומר: כדי לגרום לו להסכים ל``הפסקת אש בתמורה להפסקת אש``, צריכים אנו להפסיק אצלו את הרגשת הנוחות עם האש. זוכרת מי אמר: ``אלימות תיענה בכח``? הגיע הזמן להפעיל כח עד שלערפאת לא יהיה נוח עם האש. כשלא יהיה לו נוח עם האש, יסכים ל``הפסקת אש``. לאחר תקופת רגיעה נחזור לשולחן הדיונים. כל דרך אחרת תחזיר את האש בכל אימת שהמו``ם לא יתנהל כפי שהפלשתינים רוצים שיתנהל.

למעלה