חינוך

רז89

New member
על מה הויכוח המיותר הזה?

את לא רוצה לקחת הכל משיחות עם אוהים, את רוצה לעבוד את אלוהים תעשי מה שאת רוצה ממש לא אכפת לי אני רק לא מבינה מה את רוצה מהחיים שלי ועל מה למען השם את מתווכחת איתי?

ש ו נ י

New member
1. למה לא אכפת לך? 2. לורוצה כלום

רק
שיהיה לך אושר ואושר אחותי ויכוח? אני חושבת אחרת זה הכל מה, אסור כבר להתווכח? רציתי להביע את עמדתי שהיא שונה משלך זה הכל! בלי אלימות אחוצ'לי

רז89

New member
מצטערת

באמת מצטערת כשכתבתי את ההודעה ההיא, הייתי ממש עצבנית עייפה ורעבה.

avaloka

New member
רז ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

אלוהים מדבר אל כל אדם בצורה שונה. במונחים שונים, בדרכי ביטוי שונות. לחלק הוא נתן תרי"ג מצוות; אחרים הוא שחרר מהמצוות, ו"נתן" להם את ישוע; לאחרים הוא הביא מאסטרים גדולים למדיטציה וכו' וכו' לנו הוא הביא את ניל שמדבר עם אלוהים את השיחה האישית שלו. אין דבר כזה "קוראי שיחות עם אלוהים לא עובדים את ה'". לך יש מערכת יחסים אישית ביותר עם אלוהים. יש לך את הדרך שלך לעבוד את אלוהים ואת הדרך שלך לכנות את זה. לי יש את הדרך שלי (שאני מקווה שתלך ותהיה אינטימית יותר ויותר). וזה מסוכן מאוד לעשות הכללות. לקבוע כללים. לתחם, להגדיר, לפצל. להגיד "אנחנו", להגיד "הם". אלוהים שלנו (תרשי לי לקרוא לו ככה לצורך העניין) הוא לא שופט. בואי לא נישפוט. במיליון אהבה

ש ו נ י

New member
ואין כל סתירה בין תרי"ג לבין שיחות

והיכן שיש אני מוצאת מה מתאים לי ומה לא סופו של דבר כל מה שנותן לי מעשיר אותי מחזק אותי מוסיף לי הוא מבורך והוא אינפו' חשובה! אהבה לכולם והמון בשורות טובות בקרוב AMEN

רז89

New member
עדיין אני לא מסכימה

כי בעצם המושג שאתה משתמש "לעבוד את ה'" יש פה 2 דברים בעייתים מבחינתי: 1) למה ה' ולא אלוהים? למה אתה מפחד לקרוא לילד בשמו? 2) לעבוד? לעבוד את אלוהים? מה זאת אומרת לעבוד?

רז89

New member
תשובות

1) זה ביטוי - לקרוא לילד לשמו הכוונה לאמר את השם האמיתי - אלוהים ולא ה', כי ממה וממי יש לפחד? 2) מצוות? לאלוהים אין מצוות לא קראת שיחות עם אלוהים?

תשובות

1. אני אקרא לו איך שבא לי וזה לא מפחד 2. קראתי את שיחות מי אמר שכל מה שכתוב שם מקובל עליי? אחוצ'לי אמרתי לך כבר כ"א לוקח מה בא לו אהבה לרוב

רז89

New member
אני קיבלתי כל מה שכתוב בספרים האלו

שיחות עם אלוהים, ממש הכל. והדברים הקטנטנים שלא קיבלתי בהתחלה, זה רק כי לא הבנתי אותם. ברגע שהבנתי - קיבלתי. באמת לא קיבלת הכל? מה למשל? זה מעניין אותי לדעת, כי אני שמעתי מעוד כמה אנשים שהם לא "לקחו" הכל משיחות עם אלוהים.

ש ו נ י

New member
לא עולה לי כרגע משהו, אבל בגדול

עם הרבה אני מסכימה אבל עם הרבה גמלא תראי מה שעובד בשבילך אחותי בשבילי לא הכל עובד ואני לוקחת רק מה שמשרת אותי ועובד בשבילי ושאני מסכימה אתו יש גם דברים שאני לא יכולה לדעת עליהם/לברר בעצמי אז אני לא לוקחת את זה על בליינד קיצור מה שטוב לך מתוקה העיקר שתהיי מאושרת ושמחה

למעלה