../images/Emo83.gif
העניין הוא, מעטים הבנים שפונים לשחק בברביות, נכון? זה הרי דבר לא רגיל, בנים משחקים במכוניות ובחיילים, ובנות משחקות בברביות. אם כך- למה בכל זאת יש קבוצה מסויימת שכן נמשכת לזה? שכן רוצה לשחק בבובות? שלא הולכת לפי איך ש"אמורים" ללכת, ולא משחקת במשחקים המקובלים? עצם העובדה שיש בנים או בנות שבאופן אוטומטי מתנהגים אחרת מהנורמה, מתוך בחירה אישית כבר מגיל צעיר מאוד (נעזוב לרגע אם ההורים מתערבים בחינוך או לא, פשוט תסתכל על זה שיש דבר כזה), זה כבר אומר משהו לדעתי. וכן, אולי הורים כן יכולים לכפות נטייה מינית על הילד שלהם. לשנות? ממש לא. לכפות כן. ההורים שלי יכלו למנוע ממני לשחק במשחקים שרציתי, למנוע ממני להיות הרבה עם בנות ולהסתובב עם בנים (אגב, הם ניסו לא פעם לעזור לי ליצור קשרים עם בנים, ללא הצלחה..), ולהתנהג אחרת ממה שאני. אבל זה העניין- זה לא אני. אני לא הייתי מתנהג בצורה הטבעית שלי, בצורה שהרגשתי שטובה לי. ובעתיד, עדיין הייתי הומו. אי אפשר לשנות נטייה מינית- אבל אפשר להדחיק אותה. אבל, כל דבר שמדחיקים באיזהשהו שלב פורץ החוצה- וכך גם זה היה. באיזהשהו שלב בגיל ההתבגרות הייתי מבין מי אני, כי עדיין הייתי נמשך לבנים. אני לא התחלתי להימשך לבנים עקב זה ששיחקתי בברביות. זה תמיד היה שם, בוא נגיד שכל החברות הבנות, הצעצועים וכו'- היו הסימפטומים, ובאיזהשהו שלב הנטייה המינית עצמה התפרצה. אבל לא, אני בהחלט לא חושב שנטייה מינית זה משהו שאפשר לשנות בעזרת כל גורם שהוא. גם אם בן אדם ידחיק כל חייו, הנטייה הזאת תמיד תהיה קיימת בו, והוא יידע שהיא קיימת בו.