חינוך גופני?!

חינוך גופני?!

אני מתחיל שנה א' דו חוגי והבנתי שיש חובה לקחת קורס חינוך גופני. מזה הדבר הזה? מאיפה הביאו את זה בכלל? כמה קורסים כאלה צריך לקחת והאם זה רק בשנה א'?

bwp

Member
צריך קורס אחד

אפשר בשנה א, ב, או ג'. תתקשר למזכירות לחינוך גפני לעוד פרטים אני ממליץ לקחת בסמסטר א כי פחות חם,אפילו קר, ולהתעמל ביוני לא הכי כיף ולא תמיד יש חשק להתקלח ולא לכולם נעים גם. פלדנקרייז היה למשל אחלה קורס, או גם יוגה. זה חובה בכל מוסד אקדמי שממומן על ידי משרד החינוך לתואר ראשון להבנתי. גם באוניב' חיפה גם בטכניון וגם למשל במכללת בראודה שבכרמיאל

למה להטעות אנשים?

זה בוטל. וזה לא חובה *בכל* מוסד אקדמי ואף פעם לא היה. לפני 3 שנים היה את זה בחיפה ואנשים מאוניברסיטאות אחרות צחקו עליי בגלל זה.

bwp

Member
באמת? בוטל?

אני ידעתי שזה היה בכל הארץ... מצטער על הטעות. באמת שלא התכוונתי...

צצצצצ...

איך היית חי עם עצמך אם הוא היה לוקח קורס יוגה להנאתו? חחחחח לא נורא, קורה.

bwp

Member
יוגה זה נהדר

אני לוקח קורסים ביוגה בחיים מחוץ לאוניברסיטה :)

amitk80

New member
מאד בוגר

מצידך.. שלא תעיזי להגיד את זה פה בצחוק כי את אף פעם לא יודעת מי יושב ומנטר ומאזין ברשת ועל מילים כאלו אפשר לשלם אחרי זה. כולה ביקשו ממך להפסיק להציף בחומרי לימוד שזה אולי לא מעניין אותם. יש לך מה לתרום מעבר ללימודים... יום טוב...... עמית

berta84

New member
מה?

אני באמת בא לי להתאבד. נראה לך שאכתוב הודעה כזאת סתם.

berta84

New member
נתת לי עכשיו רעיון

מאחר שאין לי חברים ללמוד איתם, ולבד אני ממש אבל ממש לא מתרכזת אז מהיום כל תובנה שאגיע אליה במהלך לימודיי אני חולקת אתכם. כן...הלאה העצירות. אתה יודע כמה זבל תקעתי לקיבה שלי בשבועיים האחרונים. אף טרנינג כבר לא עולה עליי.

למעלה