חינוך או אופי ?

מיקמיק21

New member
הילד שלי כשלך../images/Emo3.gif

לגיא יש קוצים בטוסיק, מאוד קשה לשבת איתו במסעדות למרות שבית הוא לגמרי יושב רק בכסא האוכל שלו כשאוכלים בבית, אנחנו לא רודפים אחריו בבית. אבל במסעדות ובתי קפה זה סיפור אחר, הסבלנות נגמרת מאוד מהר והוא רק רוצה להסתובב ולהשתולל ולחקור את הסביבה. אני מוצאת את עצמי רודפת אחריו הרבה פעמים, גם בקניון קשה לי להסתובב איתו ברוגע ובשקט, אני פשוט מוכנה לזה מראש ומתמודדת עם זה.

Ksarit75

New member
תודה, היות שכותבים פה שזה עובר

אז שיעבור בקרוב אצלך

פלגיה

New member
אופי - אופי - אופי

ואל תתני לאף אחד אחר לשכנע אותך שזה לא כך ומשהו בחינוך שלך מקולקל (וכמו שאמרה לי חברה: אילו היה לך ילד כזה מחונך וממושמע היית אוהבת אותו פחות. אז אני לא חושבת שאוהבת פחות, אבל בהחלט הייתי מחפשת מה נדפק
)

shani74

New member
הממ... אני חייבת להודות שמההודעה שלך

נשמע כאילו במקרה שלך יכול להיות שזו נבואה שמגשימה את עצמה - לפחות כשמדובר בילדים שאינם הבכור (בלי לנסות לפגוע, כמובן - פשוט הרוב פה דיברו על הבדל גדול בין הילדים, שגורם להם לחשוב שמדובר באופי, ואילו במקרה שלך, אם הבנתי נכון מההערה של חברה שלך, נשמע שכולם בערך אותו דבר מהבחינה הזאת, או לפחות אף אחד לא ממושמע במיוחד - אז זה אמנם יכול להיות עדיין בגלל רכיב גנטי מאוד חזק אצלכם, אבל זה גם יכול להיות בגלל חינוך - ולא שאני אומרת שיש בזה משהו רע, או שספציפית החינוך שנתת להם לא טוב - אני גם לא רוצה שהילדים שלי יהיו ממושמעים "מדי").

פלגיה

New member
דווקא היו לי שניים מאוד רגועים

השניה והשלישית. אצל שניהם זה היה כרוך במה שאני ראיתי ויתורים מצדם, ואצל אחד זה היה אפילו הסממן הראשון לבעיות תקשורת. בכל מקרה אני לא חושבת שכדאי לקחת בני שנה וחצי בקביעות למסעדה. יש פעילויות שמתאימות להם יותר.

shani74

New member
מלאכול? ../images/Emo13.gif

סתם, זה באמת ה-גיל הכי בעייתי במסעדות (וכמו שכתבתי לעיל, גם בסרטים זה לא משהו
).

עגלי

New member
לדעתי

זה שהילדה ישבה והתעסקה עם עצמה לא אומר שהיא מפותחת פחות או יותר זה אומר שיש לה רמת ריכוז גבוהה יותר משל הבן שלך , לדעתי זה אופי וסדר יום זה נפלא אבל לכל ילד יש את ההתאמה שלו ולכל ילד יש הורים שהם מאוד מסוימים וככה כנרה נח להם לגדל את הילד.ואם את שואלת אותי אז הנים יותר פעלתנים מבנות ,

למעלה