חימום והקצפת חלב ב-C150

עששית

New member
חימום והקצפת חלב ב-C150

מה שלומכם? לפני כמה חודשים קניתי (גם בעצתכם) מכונה C150 של נספרסו. ועכשיו יש לי שאלה: איך מחממים בה את החלב? החימום הוא בסדר אבל כאשר רוצים להקציף החלב יוצא כאילו דליל.
 
אז ככה

אני לא מומחה אבל צירפתי קישור למתחילים. המכונה המוזכרת היא לא ממש נפלאה להקצפה. אפשר להשתמש בפלנג'ר ( זה לא בדיוק אותו קצף אבל הוא קצף טוב). ניתן לרכוש פלנגיר יעודי להקצפה- של בודום ( 80 ש"ח במשביר, 100 ש"ח במקומות אחרים)- חסרונו, או יתרונו שהוא מתרים לכמות של שלושה ספלי קפוצ'ינו. אם רוצים להכין פחות, אפשר להשתמש בבודום לפילטר קטן ( כמו ברזיל). אני שמעתי על עוד כל מיני רזים ( כמו הזווית הדרושה להחזקת הקנקן) אך איני יודע מספיק. אני מניח שיש מומחים אחרים בפורום שישמחו לעזור. אגב, במכונה שלך יש צורך לוודא ששני החורים, שם בקצה, אינם סתומים.
 

carmonle

New member
לא זכורה לי כל בעיה בהקצפת חלב

ב-C150 והיו לי שתיים כאלו. אין כל סיבה להוציא כסף על רכישת פלנג'ר מה גם שהמרקם אינו זהה להקצפה במכונה. את צריכה לתת למכונה להתחמם למצב הקצפה ורק אז להקציף החלב. עדיף לטעמי להשתמש בחלב 3% של יוטבתה אולם אני מכיר הרבה שמקציפים חלב 1%. מצורפים מספר קישורים בנושא לעזרה. בהצלחה ערן
 

עששית

New member
וואו! הפעם אתם ממש מהירים!

תודה, אני אסתכל! אני מנסה להבין את קופיגיק, אך ללא הצלחה יתרה!
 
למעלה