חילוץ כלב מבור

מצטרף לברכות

אירוע מעניין ומה שמעניין עוד איך הכלב לא נפצע מהנפילה התמונות ישמשו אותנו להראות לגופים שונים בהדרכות במה אנו עוסקים מלבד כיבוי שריפות נ.ב התמונות הזכירו אירוע קשה

אלברטרג

New member
ראובן אחי כל הכבוד!

אני רואה שלמדת משהו בקורס! סתם אח שלי תמיד אמרתי שאתה תותח תמשיך ככה ושמור על קשר

מדוע הכבאי נכנס ללא מנ"פ?

האם אין סכנה לאטמוספרה רעילה בבור כזה? האם אין הוראות מחייבות לרדת לבור עם מנ"פ? אכן, כמו שכתבתם "סיכון עצמי רב לכבאים". ואם הנ"ל היה שואף גזים או אולי תרחיף אבק רעיל וכו´, מה היו מספרים למשפחת הכבאי?

אין סכנה

קוטר הבור היה 4מ´הכלב היה במקום כ-7ימים ולא מת הירידה לבור עים מנ"פ מסורבלת ואים אין צורך אז לא מישתמשים. ותאמין לי שאני שהישתתפתי בחילוץ לא היתי מסכן את חייו של חברי.

אין סכנה!!!!!!!!!!

ירידה לבור או לבאר כפי שמתואר בחילוץ מחוייבת בלבישת מנל"ח(מערכת נשימה לחץ חיובי) גם עם להערכתכם לא היה חשש לחומרים רעילים אלה מספיק שבמקום חוסר חמצן. כל הכבוד על חילוץ הכלב אך יש להפיק לקחים מהארוע!!!!!

collie

New member
אני יושבת פה במשרד עם tears of joy

ומקווה שלא יראו אותי כי לצערי הרבה אנשים לא מבינים שגם לחיות יש את הזכות לחיות אבל אם כן יסביר להם למה. טוב לדעת שה firefighters חושבים על החיים של החיות. ממש כל הכבוד לכם.

pivi

New member
ראובן מור התותח

היה איתי בראשי צוותים אין עליו הוא בחור כארז איש מקצוע אמיתי.

Boscorelli

New member
בימים כאלה...

בימים כאלה זה מזכיר את הגאווה בעבודה הזאת! כל הכבוד וכפי שכבר הבטחתי צירפתי את הכתבה שהייתה בעיתון "מעריב" לכל מי שעוד לא ראה
we are just doing our job... אהבתי!

גינגית1.

New member
אגב החתולה - עשו משהו לרשע שהרג

אותה? או שהעבירו את המקרה, כמו שרגילים בארץ הזו לעשות... מישהו יודע?

אני מצדיע לכם

כל הכבוד אני מצדיע לכבאי איילון על העבודה היפה והחילוץ הנוגע ללב

אלגריה

New member
הלוואי שירבו כמוכם!../images/Emo24.gif

כל הכבוד לכם! אנשים אמיצים, נחושים, ובעיקר אנושיים! תודה!!!

למעלה