אירוע מעניין ומה שמעניין עוד איך הכלב לא נפצע מהנפילה התמונות ישמשו אותנו להראות לגופים שונים בהדרכות במה אנו עוסקים מלבד כיבוי שריפות נ.ב התמונות הזכירו אירוע קשה
האם אין סכנה לאטמוספרה רעילה בבור כזה? האם אין הוראות מחייבות לרדת לבור עם מנ"פ? אכן, כמו שכתבתם "סיכון עצמי רב לכבאים". ואם הנ"ל היה שואף גזים או אולי תרחיף אבק רעיל וכו´, מה היו מספרים למשפחת הכבאי?
קוטר הבור היה 4מ´הכלב היה במקום כ-7ימים ולא מת הירידה לבור עים מנ"פ מסורבלת ואים אין צורך אז לא מישתמשים. ותאמין לי שאני שהישתתפתי בחילוץ לא היתי מסכן את חייו של חברי.
ירידה לבור או לבאר כפי שמתואר בחילוץ מחוייבת בלבישת מנל"ח(מערכת נשימה לחץ חיובי) גם עם להערכתכם לא היה חשש לחומרים רעילים אלה מספיק שבמקום חוסר חמצן. כל הכבוד על חילוץ הכלב אך יש להפיק לקחים מהארוע!!!!!
ומקווה שלא יראו אותי כי לצערי הרבה אנשים לא מבינים שגם לחיות יש את הזכות לחיות אבל אם כן יסביר להם למה. טוב לדעת שה firefighters חושבים על החיים של החיות. ממש כל הכבוד לכם.
YNET: 21.1.03 כבאי מרחב איילון למען הכלבים העזובים הכבאים השתלשלו בחבלים לבור עמוק כדי לחלץ כלב עזוב שנפל לתחתיתו; מפקד המשמרת, מנשה יצחק: "היתה סכנה אבל לקחתי אותה על עצמי. היום זה כלב מחר זה אדם"