חילוץ כלב מבור

חילוץ כלב מבור

היום אחר הצהרים בסביבות השעה 15:45 נתקבלה הודעה בחדר המבצעים של שירותי כבאות והצלה "איילון מכיבוי אש בני ברק על כלב שנפל לתוך בור בעומק של 25 מטר מיד יצאו למקום צוותי חילוץ משירותי הכבאות בפיקודו של רשפ/מ מנשה יצחק מיד לאחר הערכת מצב קשה ומסובכת שבסופו הוחלט להורד כבאי לבור ולחלץ את הכלב . לבור הורד הכבאי ראובן מור לאחר בדיקות בטיחות ובדיקה שהכל תקין שילח קצין המשמרת את הכבאי בצורה מאובטח ככל שניתן . לאחר פעולת חילוץ ממושכת הצליח הכבאי מור ראובן לאתר את הכלב ובעזרת הצוות שפעל מעל לבור קצין המשמרת מנשה יצחק וכבאי מורן מרדכי . על פעולת חילוץ זו ניתן לומר שהכבאים פעלו בצורה יוצאת מהכלל ותוך כידי סיכון עצמי רב לכבאים . לקצין המשמרת מנשה יצחק והכבאים מור ראובן ומורן מורדכי ישר כוח על דבקות במטרה ....

זה קונטרה לכבאי שרצח חתול...

הצד היפה שבכבאים, גם בתנאים קשים. גשם, בור עמוק וכו´. הם שם... ואפילו שמדובר בכלב....

סקופ יפה מאוד!

פששש.... אם תמונות כאלו ייתפרסמו בתקשורת זה יעלה מעלה מעלה את הכבאים למודעות הציבור בארץ.

גיא, תראה...

אם אתה בתחנה שלך תצפה לטלפון מכתבת YNET.... מסרתי לה את שמך ,סיפרתי לה על האירוע המאוד יפה שקרה היום ועל התמונות הנדירות. הכל במטרה להעלות את התדמית ואת רמת המודעות...

Boscorelli

New member
גיא...

תמסור ח"ח לראובן (אני לא ישכח את הטרמפ ממנו שאיחרתי הביתה בשעתיים בחנוכה...
) זה מסוג החלוצים שרואים בסרטים... ולגבי ה"מעריב" אם תרצה אני יביא לך את הכתבה לתחנה
מחר אני יסרוק אותה ויעלה לפה

fireloc

New member
לכבאים באיילון

חבר´ה כל הכבוד לכם יצאתם גדולים ישר כוח ושוב כול הכבוד לכל כבאיי איילון

לילךLilach

New member
כל הכבוד לכבאי אילון ../images/Emo45.gif ../images/Emo107.gif

סיפור הצלה מדהים
מחמם את ה
לשמוע על אנשים איכפתים כמותכם. אתם נפלאים.
בשם כל האנשים ובעלי החיים במצוקה שזקוקים לעזרתכם.

vegan

New member
כל הכבוד לכבאים ../images/Emo140.gif

טוב לשמוע על האנשים שנרתמים להצלת חיים באשר הם. מחזק את הלב ונוטע בטחון שיש על מי לסמוך. כן תרבו!

babe10

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד!!! מקווה שכולם חזרו בשלום. כמה מחמם את הלב לראות שעוד נשארו כמה אנשים טובים בארץ

G00GA

New member
פשוט מחמם את הלב ../images/Emo140.gif

כל הכבוד לכבאים!

יוסי®

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד...... כבעל שני

כלבים וחתולה זה בהחלט טוב לדעת ומחמם את הלב המעשה הזה.... בעצם, לא צריך להיות בעל חיית מחמד על מנת שתהיה הרגישות הזאת...

למעלה