חילופי תלמידים

dannyshadow

New member
אז תעריך את זה שהמדינה הזאת קיימת

כי אחרת היה לך הרבה יותר קשה להסתדר. (לא נראה לי שהיית יכול לדבר על טיסה ליפן)

0Pandemonium0

New member
רק נקודה אחת:

אתה לא מגדיר את עצמך את עצמך כיהודי, אבל אתה עושה טעות. היהדות היא לא רק דת, אלא גם לאום. אתה בן העם היהודי, אם תרצה או לא, ולא משנה באיזו דת תאמין.

Satou

New member
אני יודע

לא הייתי ספציפי מספיק. עכשיו תנו לשרשור הזה לרדת, תודה :]

Kawaii Baka

New member
אם הוא לא מגדיר את עצמו כיהודי

זאת בחירה שלו, לא טעות שלו. יהדות היא לאום רק במדינת ישראל ולפי החלטה של ממשלת ישראל. יהודי צרפתי הוא יהודי מלאום צרפתי וכו'.

0Pandemonium0

New member
כמובן שזו לא טעות.

הכוונה הייתה שהוא מתכוון לדת, הדת שלו היא לא יהודי, וזו לא טעות, אבל יהדות היא בכל-זאת גם עם, ולכן אף יהודי לעולם לא יוכל להגיד שהוא בכלל לא יהודי, אפילו אם הוא לא מזדהה עם הדת היהודית. אני מסכים שיהדות היא לא עם קונבנציונלי, כי השייכות לעם הזה באמת נקבעת על-פי הדת, אבל זה בכל-זאת עם. תהליך הגיור הוא תהליך מאוד ארוך וקשה, ולא כל אחד יכול להיות יהודי סתם כי בא לו. תהליך הגיור הוא כזה לא כי ליהודים יש בעיה שאחרים יאמינו באל שלהם (להיפך), אלא כי אדם שמצטרף ליהדות מצטרף לעם, ולא לדת.

dannyshadow

New member
באופן כללי

יש כזה דבר דם יהודי, ואת זה אי אפשר לשנות. גם אם יהודי יהיה אתאיסט, הדם שלו עד יהיה יהודי. אני חושב שזה אותו הדבר לגבי נוצרים ומוסלמים. כמובן שאף אחד לא יעשה לך בדיקות דם ויבדוק את זה, אבל בגלל שיהודים הם מיעוט ועד היום עוד רודפים אותם בעולם, להיות יהודי זה יותר מלהאמין ביהדות

Kawaii Baka

New member
בשונה מסלווים או מאנגלו-סקסונים

ברגע שאתה לא דתי, לא באמת ניתן לדעת אם אתה יהודי או לא. לא אחרי 2000 שנות התעסקות עם חצי מהעולם.

calijuu

New member
מזה בכלל חילופי תלמידים?

זה הדבר הזה שמדברים אחד עם השני באינטרנט או שמחליפים תלמידים? שולחים ישראלים ליפן ויפן שולחים יפנים לישראל? :S אני גם רוצה.. לא משנה מזה XD ישראל לא פחות טובה מיפן. בגלל הלימודים ביפן הרבה ילדים מתאבדים וגם חל מקרה כזה שהילדים העשירים מציקים לילדים העניים ולא נראה לי שתהיה שם עשיר בזמן הקרוב :p בכל זאת, הכל שם יקר.. יש'ך אייסיקיו? גם אני בן 13 ועוד מעט בן 14 ואני לומד יפנית.. אולי נוכל לעזור אחד לשני בשפה ואפילו סתם לדבר :p

tals56

New member
לא כל היפנים כאלה מיליונרים

לעומת ישראלי ממוצא המשכורת של ההורים שם תהיה יותר גבוהה ממשכורת של הורים פה אבל שם המשכורת יותר גבוהה + המחירים בהרבה יותר גבוההים זה הכל יחסי כמו שאם נגיד מישהו מרוויח 10K לחודש,זה לא אומר שבארה"ב מי שעובד באותה משרה יקבל 10K דולר,הוא יקבל משהו כמו 2300 דולר אותו דבר גם עם יינים. (10K = 10000)

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifחילופי תלמידים

זה שתלמידים ממדינה אחת מארחים תלמידים ממדינה אחרת למשך זמן מסוים בבתים שלהם. אצלי בבית הספר למשל יש תוכנית כזאת עם גרמניה, אז המשלחת שיצאה התארחה אצל תלמידים גרמנים שבועיים, ובשלב מסוים גם הגרמנים יבואו לארץ ויישהו כאן שבועיים.

tals56

New member
אבל עדיין לא הבנתי

איך התלמידים מתגברים על מכשול השפה? כלומר אם אני יודע והבנתי נכון את הרעיון של זה,התלמיד שבא מארץ זרה אז לומד בביצפר בארץ זרה עם תלמידים אחרים מהמדינה הזאת (גרמניה)אז המורה מלמדת בגרמנית - אז מה עושה הילד?

dannyshadow

New member
בדר"כ המטרה של התוכנית

היא להביא ליצירת קשרים בין מדינות שונות ושיתוף תרבויות בין מדינות.. המטרה היא לא ללמד את התלמיד מתמטיקה או אנגלית.

tals56

New member
כן,אבל אל תשכח

זה עדיין קשור לביצפר,מה יעשה הילד?

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifאה, זה כבר תלוי בתוכנית.

אצלנו עושים את זה בחופש, והם רק הולכים למקומות לטייל, לא ללמוד
אני מניחה שתמצא הסבר לשאלה שלך אם תחפש בגוגל ^^"

tals56

New member
הא חשבתי שזה בזמן הלימודים

טוב זה דיי יעיל! בשבילנו מואחהחה!

למעלה