חילוף כחולים

CostanzaG

New member
אשמח לעוד פירוט..

מה בדיוק ההבדל בין הגופים? האם "חינוכית 23" הוא בעצם גוף שהשתמש בערוץ 1 כדי לשדר עד שהוא קיבל ערוץ משלו? תודה.

porky169

New member
בדיוק../images/Emo134.gif

עד שנת 95 משעה 8:00 עד 17:30 אלה היו השעות שבהן החינוכית שידרה את התוכניות שלה ומשעה 17:30 עד חצות אלה היו ערוץ 1. משנת 95 זה החל מ15:30. לא קשה להבדיל בינהם, מאחר ולכל ערוץ יש לוגו משלו, למרות שהם משדרים באותו ערוץ. זה בדיוק כמו שתשאל מה ההבדל בין רשת לקשת. הם אמנם משדרים באותו ערוץ, אבל הם שני גופים שונים לחלוטין.

TAPUtiki

New member
היי לינוי, תהני!

תיקי, 23 ירושלמית. אין לי רקע מקצועי בדיבוב, סתם בשביל הכיף. ^^ נעים~

Eyal 1 2 3

New member
ברוכה הבאה!

אני אייל, בן 17 ופלוס מינוס 4 שנים בפורום בהצלחה בניהול! מקווה שיצא לנו להכיר יותר טוב :)

AvishagChan

New member
והנה ההמשך של ההודעה...~../images/Emo113.gif

אני אבישג, בת 16 מראשון לציון! עברתי קורס לפני 3 שנים ואז גם התחלתי להיות פה בפורום ^^ בהצלחה!

amityosovich

New member
שלום לינוי

אני עמית, בן 18 מראשלצ, מדבב כבר שלוש וחצי שנים ובפורום אותה תקופה בערך. מקווה שיהיה המון בהצלחה עם הניהול!

neoray bochnik

New member
שלום שמי נהוראי בוחניק

עברתי קורס עם נורית קורן ולבנתיים רק פאנדאבים

1MEiitar5

New member
שלום לינוי :) אני מיתר

אני אהיה בת 16 ,בסוף דצמבר. עברתי קורס חודש שעבר, אבל עוד לא התקשרתי לאולפנים >< אני ממש אוהבת לדבב ומקווה להצליח בתחום הזה ...להתחיל לפחות !! נחמד להכיר 3:

edden7

New member
שלום לינוי!

בהצלחה בהנהלת הפורום (למרות שיש כאן אנשים שקשה לנהל.... :)) אני עדן בת 16 מפ"ת,לא עשיתי עדיין קורס כי אין לי כל כך זמן וכסף...... אבל אני ממש אוהבת את התחום,אני לא ממליצה לך לשמוע את הפאנדאבים שעשיתי,ואני גם מקווה שלא שמעת..... בהצלחה. אה דרך אגב, רק שתדעי שיש לי אינסטינקט טבעי להגן על הדיבוב העברי של סרטי דיסני,אנסטסיה ,אצבעונית ונסיך מצרים. כך שאל תעלבי אם אני קצת אכעס אם מישהו ירד עליהם.(ויש כאלה שכבר עשו את זה.....אהמאהמ רותם......)

למעלה