חילוף כחולים

Miss dub

New member
חילוף כחולים ../images/Emo45.gif

ערב טוב לכולם (רשמיות אהם) שמי לינוי ואני המנהלת החדשה כפי ששמתם או לא שמתם לב. אני גולשת בפורום הרבה זמן (למרות שלא כתבתי) ומכירה את ההתנהלות שלו ואת הפינות. אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שאני מקווה שתמשיכו לגלוש בו כמו פעם אם לא יותר, ותהנו מהקומונה הזו שיש בפורום. וזה לא באמת משנה שהניהול הוחלף כי אתם נשארים וזה מה שחשוב
שתהיה לכולנו גלישה נעימה!

Hawkgirl

New member
אני חושבת שכולנו נשמח להכיר אותך מעט יותר

כמנהלת הפורום~ אם זה בסדר לשאול, בת כמה את ומה הנסיון או העניין שלך בדיבוב...? בהצלחה בניהול~

Miss dub

New member
תודה רבה

חיכיתי שמישהו ישאל אז נעים מאוד קוראים לי לינוי בת 21 ואני מאוד אוהבת דיבוב, רציתי לעשות קורס אבל מפאת המחיר עוד לא יצא לי אז אולי בעתיד. יש לי שתי חברות שעשו קורס באולפן שאת שמו לא אזכיר אבל מאוד נהנו. ותודה על האיחול!

Hawkgirl

New member
אוקיי~

ו.. כמה זמן בעצם את קוראת בפורום ולמה לא הגבת עד היום..?

razop90

New member
בהצלחה בניהול :] ../images/Emo3.gif

יהיה נחמד אם כולם יכתבו איך קוראים להם..סתם בשביל שהיא תכיר XP אני רז וקנין, בן 17, נעים מאוד!

Miss dub

New member
אני קוראת פה כמה שבועות

אז אני מכירה קצת אבל זה יהיה נחמד

Hawkgirl

New member
בכל מקרה~

כמו שרז רשם, ושכחתי מזה באמת~ אני רותם, בת 22 מהוד השרון, נעים להכיר~

barak97

New member
הי! ../images/Emo40.gif

קוראים לי ברק, בן 14
כותב כאן כ3 שנים. מאיפה הגיעה אליך הזיקה לניהול הפורום?

Miss dub

New member
הי ברק

אחד מהתחומים שאני מאוד אוהבת זה דיבוב וסדרות נוטלגיות, משם זה הגיע כמובן.

Hawkgirl

New member
שאותי יחסמו?

האדם שינסה זאת לא יספיק לומר "מירי-טאן תתחברי" וכבר יעבור לעולם הבא~

porky169

New member
ברוכה הבאה לינוי!../images/Emo134.gif

אני ניר, בן 23 ואני כותב כאן בעצם מהיום הראשון של הפורום (לפני 5 שנים). אני גם מאוד מאוד מאוד אוהב סדרות נוסטלגיות. בהצלחה בניהול!

CostanzaG

New member
מה שנכון נכון... נוסטלגיה זאת..

תחושת געגוע לילדות, זה אושר שממלא אותך בכל פעם שאתה נזכר. הוספתי קישור לאתר נוסטלגיה, אולי תאהבי =]

porky169

New member
סליחה שאני מעיר לך...../images/Emo134.gif

אבל יש לך הרבה טעויות באתר...בין היתר שלא הפרדת בין ערוץ 1 לחינוכית. ערוץ 1 והחינוכית זה לא אותו גוף שידור, אלה שני גופים שונים לגמרי.

למעלה