חיכיתי לזה !

CuteGuy18

New member
חיכיתי לזה !

סוף סוף מישהו כינה אותי לא שפוי. וזה דיי מצחיק.. הם לא מוכנים להאמין שדרך החיים יכולה להיות קלה בהרבה יותר, הם מעדיפים להישאר באשליה שגורמת לכלכך הרבה פחד ואשמה. ועוד הם אומרים לי "שתחזור לשפיות, אתה תראה דברים אחרת" זה כאילו הם אומרים "שתחזור לאשליה, אתה תראה את הדברים כמו שאנחנו רואים" ואם פירוש הדבר "לא שפוי" שזה שיפוט דיי מוקדם עוד לפני בחינה מעמיקה, זה להיות בעולם בשליטה, בבריאה במודעות, הליכה מתוך ערות ולא מתוך שינה, אני מעדיף להיות "לא שפוי". באור, באמת, בשמחה, ובאהבה ללא תנאי, ניר.

G point

New member
זה מתן מטריוויה,נענע

ניר מה עבר עליך אם היית שומע את עצמך היית מתאבד אתה ממש לא נורמלי וזה רציני צריך לאשפז אותך בבת ים באברבאנל מה קרה לאנאלייזר שאהבנו אתה התחרפנת לגמרי זה מתן מנענע(מתן 15)תחזור לשפיות אתה סתם דופק לעצמך את החיים כל מה שעובר עליך ידפוק לך את החיים בסוף אתה תתעורר בגיל 40 לא נשוי מרוחק מהעולם חי לך בשאנטי באיזה זולה בקיבינימט לא מבין איך הגעת למצב הזה בחייאת תחזור לעצמך

Sam Anand Nityo

New member
אני חושב

שניר כבר "חזר לעצמו"... אולי תנסה להקשיב לניר "החדש"? להבין מה הוא בחר להיות. מה עושה לו טוב עכשיו. מה מביא לו סיפוק. "שינוי הוא הקבוע היחיד ביקום..."

אני איתך

לרעיון האי שפיות, יש לי סיפור קצר מהחיים. כשסבתי נפטרה, חשתי בעבורה שמחה וזאת כי סיימה את חייה עלי אדמות והיא בדרך להמשך חייה. שמחתי בעבורה כי מימשה את חייה בהתנסות האישית שלה וכעת דרכה פתוחה להמשיך את דרך ההתנסות והבריאה - בפירוש שמחתי בעבורה. אגב, היא נפטרה בשנתה והיא לא סבלה כלל. וכששיתפתי חברה בתחושותיי אלו, היא האשימה אותי באדישות ובאי שפיות. וכמה שלא ניסיתי להסביר לה את עמדתי, היא לא יכלה להבין זאת. היא לא יכלה לראות אותי לא אבלה אלא שמחה במותה של סבתי. כמובן שהצטערתי כי נפטרה אך לא באותו אופן שהיה מצופה ממני.

למעלה