חיכיתי בשקט בשקט

זואילי

New member
מבוהלת יפתי

אני המומה ומצטערת כ"כ לשמוע שדווקא בשירשור הריון, ה - שירשור הנכסף של רובינו, שירשור שכל גולשת חדשה מחפשת כאן, שירשור שנותן תקווה לכל אנדואית שמנסה להרות ודרכה מתארכת - דווקא בשירשורי שמחה שכאלה יש מי שמחפש לפגוע. שיתפת אותנו בדרכך הקשה, הכאב והאובדנים ובסוף בניצחון האישי שלך ומגיע לך רק טוב, בריאות ואושר אינסופי. שאי את בטנך המתעגלת בגאווה, הרווחת את הריונך ביושר והתמדה, ואל תשכחי שיש מי שאוהב אותך ושמח בלב שלם בשימחתך. תפזרי עלינו אבקת קסמים מהממת של אישה מהממת.

זוזו אהובה

המילים שלך נגעו וריגשו...תודה, תודה שאת תמיד כאן ואכן אני שולחת אבקה לכל בנות הפורום, שלכולכן ייתגשם החלום ואני בטוחה שכך יהיה.. וזוזו שלי...גם את מהממת...

snago10

New member
מזל טוב יקירה!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אין כמו לפזר אבקה... מאחלים שתשתעממי נורא לאורך כל ההיריון
אל תשכחו לישון הרבה - כי אחר כך - פיניטו לקומדיה...

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

לא ציפיתי לזה בכלל
יקירה, שאף אחד לא יטריד אותך, תרימי רגליים שימי ידיים על הבטן ותהני מכל רגע, הרווחת את זה ביושר אחרי כל מה שעברת בדרך לרגע הנכסף הזה
שכחתי להגיד לך שלדעתי יש לך בת אז תמצאי לה שם בזמן שאת נחה
(ובד"כ אני לא טועה בזיהוי...) אחחח אין כמו קוקיות ורודות ושמלמלות פרחוניות, חולה עלייך

כפרה עלייך

חולה עלייך גם ומתרגשת לקראת המפגשון הקטן שלנו...אם את אומרת בת, אז זו בת..שכחתי שאת רואה את הנולד עוד לפני שהוא נולד...חחחח. אוהבתותך..

annabell Lee

New member
WOW

המון המון המון מזל טובים! שיהיה ארוך, עגול, המון בחילות (סימן טוב!), בעיטות, התנפחויות ותתלונני על בצקות ברגליים! לכל אנדואית מגיע קצת בצקות הריון לא??

למעלה