חיכיתי בשקט בשקט

חיכיתי בשקט בשקט

ועכשיו אני מרגישה קצת יותר בטוח לבשר שסיימתי עכשיו את חודש שלישי ואתמול עשינו שקיפות עורפית וראינו אותו או אותה ואפילו נופפו לנו לשלום באמצע הבדיקה.. חיכיתי לרגע שבו ארגיש שאני מספיק בטוחה לספר וזאת לאחר שטיפול הזרעה אחד היה היריון כימי שהסתיים לו מהר הזרעה שנייה - כלום ו- IVF ראשון מחזור טריים הושג היריון שגם היה כימי ומייד לאחר שנגמר המחזור עשיתי מחזור מוקפאים ודווקא הקפוא היה המנצח והשורד... בנות, הדרך היתה קשה , התרופות וההורמונים גמרו לי את הגוף, השאיבה השאירה אותי במיטה כמה ימים טובים....ועכשיו נותרתי רק עם סטרואידים וקלקסן וזאת לאחר שכמה חודשים לקחתי גם פרוגינובה, אנדומטרין, וגסטון שהרס לי את כל שרירי הטוסיק והאגן ועכשיו מקווה שהגוף ישקם את עצמו אחרי שכל הזבל הזה נכנס בתוכו...הרבה בכי, הרבה כאב...הרבה חרדות ולחץ, אבל בסופו של דבר הגוף שלי סופסוף למד להתמודד עם היריון והנה עברו להם 3 חודשים ואני מניחה שזה שווה את הכל...גם את הכאב... להזכירכן, אנדו' בדרגה קלה ומאז הניתוח שהיה לפני כשנה וחצי..חיה עם כאב יומיומי כמעט 24 שעות (יש סברה שכניראה גם עצב נפגע לי בניתוח) ועכשיו מחכה שכאבי האגן והטוסיק קצת יחלפו להם ואולי סופסוף אוכל להתחיל להנות מההיריון ומעצם המחשבה שזה קיים וזה בתוכי וזה אחרי חרדות עמוקות של אולי זה לא יקרה... שמחה לשתף את הפורום המדהים הזה ולהראות שיש תקווה וכן...כולנו כאן נהיה אימהות..בדרך הקלה או בדרך הקשה, אבל זה יקרה לכולן .. מאחלת לכל החברות המדהימות שהכרתי כאן וגם לכל שאר חברות הפורום ...בהצלחה והמון המון המון בריאות שאנחנו זקוקות לה מאוד...

galim29

New member
מבוהלת יקרה../images/Emo95.gif../images/Emo168.gif../images/Emo230.gif

כמעט אבל כמעט פספסתי את ההודעה המדהימה שלך...
טוב אהובה... חדשות מדהימות ואת בטח בשמיים... אז אהיה הראשונה לאחל את הברכות הרגילות: שיעבור בקלות, שיהיה ההריון הכי משעמם ורגוע שיש, שתשמיני מנחת ונמתיןן בסבלנות לבשורות המשמחות.. ואל תשכחי לפזר את האבקה לשאר האמהות שבדרך. חיבוק ענקי

תודה אהובה..

תודה על הברכות , מקווה שאכן יהיה משעמם ורגוע... תודה מאמי..

מעיין153

New member
../images/Emo57.gifאחותי המדהימה המון מזל טוב../images/Emo65.gif

המון זמן חכיתי לרגע הזה שתרשמי את ההודעה תשמרי על עצמך נשמה שלי, אני מקווה שמעכשיו הכאבים יחלפו ותתחילי באמת להנות מההריון היקר הזה אוהבת אותך המון ושמחה בשבילך ובשביל
חולה עליכם אהובים שליייייייייייייייייייייייייייי

liats80

New member
MAZAL TOV!!!

Congratulations!!! I really hope that now you can relax a bit and enjoy this pregnancy. Do you still suffer from pain now that you are pregnant? Wishing you an enjoyable pain- and stress-free pregnancy and the most beautiful present at the end.

g a l i 2 6

New member
מזל טוב יקירתי../images/Emo24.gif

כמה טוב לשמוע אני מאוד שמחה בשבילך מקווה שכל הכאבים למיניהם ייעלמו לאיטם ובאמת תצליחי להינות מההריון המיוחל

זואילי

New member
מזל טוב יפתי ../images/Emo140.gif

אחרי הדרך המפרכת שעברת, מגיע לך גם לנוח עכשיו ולהנות מפרי עמלך. מאחלת לך המשך הריון תקין, עגול ויפה, משעמםםםםםם ונינוח וידיים מלאות. אוהבת אותך מליונים

תודה אהובותיי היקרות

מתה על כולכן... זואילי ומעיין נשמות שלי...תודה לכן על כל התמיכה ותשומת הלב..אוהבת אותכן...

בשעה טובה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif|למסה|../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

אהובתי היקרה, שמחה לקרוא את הודעתך סוף סוף
מקווה שעכשיו הגוף ינוח אחרי המוני התמיכה ותהני מההריון הקסום הזה
טוב לשמוע שהשקיפות עברה בשלום והנה את אומרת יפה שלום לשליש ראשון ושליש שני בפתח איזה כייף! SORRY שלא מתקשרת אין לי
עומרי אכל אותו (בחיי אמיתי
) אלף
ות

תודה דימיונית אהובה

מה זאת אומרת אכל לך אותו? קטנצ'יק שובב... תרשמי לי במסר את הטלפון בבית...

helen28

New member
מזל טוב יקירתי קלולולולולולולולולולול.......|

ממש עשית לי את היום בשורות טובות תמיד בתקבלות בשמחה. מקווה שיהיה לך הריון אחד המשעממים :) שתהנו מפרי עמלכם ומה שלא יהיה בן בת העיקר שיהיה בריא ושלם. שוב המון מזל טוב יקירתי .
HELEN

איזה יופי ../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif

הייתה לי הרגשה
מעכשיו מאחלת לך שישמשיך ארוךךךךךךךך, קלללללל ומשעמם

ממתינה- היה עדיף

שלא תכתבי כלום, מאשר מה שכתבת במסר וכמו שכבר כתבתי לך במסר: "את צריכה להתבייש בעצמך".. ומעניין למה כתבת את מה שכתבת במסר? כי זה פשוט מבייש מה שכתבת וכשמישהי מוציאה הודעת היריון, הדבר האחרון שהיא מצפה זה לראות תגובה כמו שלך..אז אם אמרת שאת לא צרת עין...זוהי רק ההוכחה שאת כן... ואגב, בזמנו בשירשור ההוא כשכתבתי על צרות עין התכוונתי באופן יותר כללי בגלל תגובות שהיו ואם תקראי טוב את מה שכתבת, תביני על מה דיברתי.. שכולן יידעו איזה עוול עשית לי ושבגלל אחת כמוך...מפחיד לפרסם הודעת היריון.. שיהיה לך בהצלחה ואל תפני אליי בשנית.

מעיין153

New member
מבוהלת יקרה

לא יודעת מה היא רשמה אבל שתלך לחפש ...... אף אחת לא שווה שתתעצבני, אין דבר יותר גרוע מצרות עין יש המון בנות ששמחות בשבילך אחותי היא לא שווה את העצבים שלך אהובתי

אחותי היפה

אני ממש לא מתעצבנת ממנה, אבל היא פשוט אדם חצוף שחושבת שכולן חייבות לה משהו ואני לא מבינה דבר אחד: על מה ולמה ומאיפה כל הביטחון הזה שלה??

למעלה