איזו אוטופיה יש בשרשור הזה ../images/Emo13.gif
אני כמו חיפשושית רצה אחרי הזנב של עצמי. אני עובדת משרה מלאה 5 ימים בשבוע, עובדת בשליש משרה בעוד 3 עבודות אחרות, לומדת יום אחד שלם (ביום החופשי שלי מהעבודה) ועוד פעמיים אחר הצהרים בתואר השני. עכשיו למשל, אני צריכה לכתוב ציונים לכל התלמידים שלי (4 שכבות, 5 כיתות בשכבה), לבדוק כ50 עבודות שיש לי כאן בחדר, עוד לפני קביעת הציונים הסופיים של התלמידים, לסכם לפחות לקורס אחד למבחן שיש בעוד שבועיים, לעשות שיעורים בשני מקצועות ועוד כל מיני דברים קטנים כמו לקרוא לפחות מאמר אחד לתזה שאני ארגיש שקידמתי אותה בקצת... אז חיי הסטודנט שלי עמוסים באופן שמפחיד אפילו אותי, ולו רק בגלל שהם לא "אקדמאיים" נטו, אלא מעורבבים בכל כך הרבה דברים אחרים, והם אלו שגוזלים המון זמן שבא על חשבון הלימודים. אגב, מאז שנהייתי סטודנטית הרגלי האכילה שלי פשוט זוועתיים. אני כל הזמן "חוטפת" כל מיני שטויות, לרוב תוך כדי עבודה על משהו אחר, אני אוכלת שתי ארוחות חמות בשבוע בערך, כשאחת מהן היא ארוחת שישי. (עכשיו למשל במקום לאכול משהו בריא, כמו סלט או כל דבר שדורש זמן הכנה, אני מנשנשת עוגיות תוך כדי כתיבת הציונים). ובמשך היום אני חיה על סנדביצים שאני מכינה לעצמי כל בוקר, ובדרך כלל הם פשוטים להכנה וכוללים מרגרינה וגבנ"ץ או חומוס ומלפפון וכאלו דברים שאפשר להכין במהירות, נס קפה אם אני בעבודה, ודיאט קולה אם אני בלימודים. לא הייתי מוותרת על הרחבת הידע שלי. כל החומרים שצברתי בראש, הדברים שעכשיו אני יודעת, מבחינת תחום התוכן שלי. ובנימה אופטימית זו אני אחזור לעבודה.