חיי כפי שהם

N a d a v 1 6

New member
חיי כפי שהם

יושב בחדר הדלת סגורה, טלוויזיה פועלת לוקח שלט סוגר אותה,מפעיל את המוסיקה ושוב נכנס לאתרים הקבועים שלי. והדלת היא סגורה. וההורים תוהים? מדוע?, מדוע הוא שם?,מדוע הוא מכניס עצמו למאסר עולם?. ואני מסתגר עם עצמי מוצא רק את הרע שבי,כמה שאני מרגיש מכוער,כמה שבא לי אהבה כמה שבא לי שהכאב ייעלם. ואני שוב יושב מול המחשב,אחרי שסידרתי את החדר,הוא שוב מבולגן,ואני שוב מביט על התיקרה בעודי מדגדג את עצמי ונוגע בחזה של עצמי. נמרח לאחור מתמתח חושב מה אעשה היום?,למי אפנה?,למי אגיד?, ושוב אחותי נכנסת רק על מנת לדבר איתי,להראות אהבה,לראות מה שלומך?. ואתה בעצם שוב מביט בה בתוך תוכך מרגיש ויודע שהיא אוהבת אותך,אך למרות הכל צועק,"תצאי ומייד". בעצם כל מה שרצתה זה להביא לך את הדובי הקטן אשר קנתה לך,מהכסף שחסכה לעצמה. ואתה יודע שאתה מתנהג מגעיל אך לא עוצר בעצמך,אתה רוצה שכולם ייתרחקו ממך אתה לא רוצה אף אחד סביבך, אתה מרגיש שאתה נטל על העולם. אתה תוהה? מדוע אני כאן?,ומתחיל לבכות ובוכה ובוכה,והמיטה לא מסודרת,פתאום אתה מסתכל על כל מה שיש לך אהבה,חברים,דברים יקרי ערך אשר חסכת על מנת להשיג אותם,אך אתה עדיין אינך מאושר. קנית לעצמך מראה ענקית שאפילו שאתה עובר ליידה אתה עובר מהר על מנת לא להביט. לא להביט לכאב בעיינים. למה אתה לא מסוגל לקבל את עצמך?,למה אתה לא מסוגל לאהוב את עצמך?, אתה בעצמך לא יודע? אתה בוכה לא בגלל שאתה רב עם ההורים,אתה בוכה כי אתה לא רוצה לריב איתם וכי אתה אוהב אותם. אבל אתה בכל זאת פוגע בהם. פוגע בכולם אתה רוצה להיות עם עצמך. עם עצמך בלבד. איתך ורק איתך. אתה מרגיש שאף אחד אינו ראוי לסבול את הכאב שאתה עובר. ואתה שוב מתרחק ושוב מסתגר בחדר הקטן הזה שהפכת אותו לעולם שלך ברגע שהדלת נפתחת אתה רואה עולם אחר בו אתה צריך להתמודד. אז העדפת לבנות לך ארמון קטן משלך בלי שאף אחד ייכנס לשם. מדוע?,ועד מתי תמשיך?.

1קוקו1

New member
מעניין שבחרת להציג את עצמך כגוף שני

‏ ראיתי שממה שכתבת עולה כאב גדול.. אני לא יודע מה הסיבה לכך, אבל עולה לי התחושה שזה משהו זמני שרק הזמן יכול לרפא .. אתה בחור טוב והעצה הכי טובה שלי בשיבלך היא לתת חיוך, אמנם זה קו עקום, אבל תאמין לי-הוא מיישר הכל.. שיהיה סופשבוע מצוין, קוקו.

כשאני חושב על זה אז...

זה ניראה כאילו כתבת את זה בשבילי....כי בדיוק מה שכתבת זה בדיוק אבל בדיוק מה שעובר עליי...ממש בדיוק...עולם קטן... כניראה שעל כולנו עובר אותו הדבר.... זה כ"כ יפה ועצוב מה שכתבת...אני פשוט מזדהה איתך..אין לי ברירה בעצם אני חש את אותו הכאב שאתה חש.... אחי...תיהיה חזק..אין ברירה.... החיים זה משחק אחי...ואנחנו השחקנים...ומתישהו במשחק הזה יש "גיים אובר"...אז אנחנו צריכים לקבוע תחוקים במשחק הזה..על מנת שנעבור את כל השלבים...כי אם נקבל גיים אובר כבר בשלב הראשון..לא עשינו כאן בעצם כלום..פשוט...כלום....אז תיהיה חזק ותעבור את כל השלבים..כי במשחק הזה השלבים נהפכים רק יותר קלים וקלים משלב לשלב...ולא קשים...אם תעבור תשלב הראשון....אתה עובר את כל השלבים....ואז אתה מגיע לנסיך...וחי בשקט ובשלווה עם אהבת חייך. בהצלחה.

נדב../images/Emo210.gif

מזדהה כל כך.. גם אני הסתגרתי בחדר המון זמן ושאחותי היתה נכנסת הייתי צועקת עליה שתצא..למרות שהיא רקק רצתה לעזור לי.. גם על אמא ואבא צעקתי..לא רציתי שיכנסו לחדר...דאגתי כל כך שלא "יפרקו לי את העולם המוגן שבניתי לעצמי" עד שיום אחד החלטתי לצאת...ולהתמודד כמה שזה מפחיד אותי בעולם שבחוץ..זה היה עדיף..עדיין קשה לי בעולם של התתמודדויות..אבל זה עדיף על אשלית החדר הארמון

toxicatedheart

New member
נדבוש../images/Emo24.gif

אתה לא צריך להתמודד לבד... אנחנו (או לפחות חלקנו) פה בשבילך כדי לעזור לך... ואתה יודע טוב מאוד שאתה יכול להרים טלפון כשאתה מרגיש רע... פה בשבילך תמיד באש ובמים אמנון...

נדב

אני יכול לומר לך שגם אני מכיר את ההרגשה את השנאה העצמית הזאת שאתה לא יכול לקבל את עצמה שאתה רוצה להיות כל דבר אחר מישהו אחר או לא להיות בכלל שאנשים לא יכירו אותך שלאף אחד לא יהיה אכפת ממך כדי שפשוט תוכל לקחת את עצמה ולזרוק את עצמך לעולם הבא, בלי להשאיר שום דבר מאוחרה, אפילו לא כאב בלבבות של אנשים אחרים. אבל דוגרי אני אומר לך ואני עובר את זה ברגעים אלו ממש אתה צריך להאמין שזה לא נכון אתה לא צריך לתת להרגשה הזאת לנהל לך את החיים ולחיות איתה אתה צריך להלחם בה. אתה צריך לעמוד כמה שיותר זמן מול המראה ביום לבחון את עצמך להכיר את עצמך ולהתרגל לעובדה שזה אתה לומר לעצמך כל פעם שאתה עובר ליד המראה "זה אני, ואם יש לי בעיה, אני יכול למצוץ" ולהסכל.. לחחיך.. ולקרוץ לעצמך.. אתה צריך לתת כמה שיותר אהבה כי כשלא נותנים אהבה, לא באמת יודעים מהיא כשמקבלים אותה לא באמת מרגישים אותה אם תיתן אהבה ותראה אותה לאחרים לאמא, לאבא, לאחות, לחברים, תוכל גם לקבל כזאת. אתה מקבל כל הזמן את האהבה הזאת, אתה פשוט לא רואה, הרבה לא רואים, גם אני. אבל אם תדע מה היא אהבה, תוכל דעת מתי אתה מקבל אותה, ותראה פתאום איך החיים שלך מתמלאים באהבה עד אין קץ. בקשר לאהבה מהסוג האחר מהסוג הרומטי? לכל אחד / אחת יש נסיך/ה. (במקרה שלנו נסיך) וגם הוא יבוא יום אחד היום מחר עוד שבוע עוד שנתיים עוד שלוש עוד עשר עוד חמישים... אבל הוא יבוא (ולא עוד חמישים אין לך מה לדאוג) אתה עדין ילד עדיין תינוק בעולם הזה עוד לא ראיתה כלום.. ותאין לי.. שלכל אחד מגיע הזמן.. בוא הוא פוגש את הנסיך שלו, וכמו שאמרו לפני.. חיי איתו באושר ובאושר... זאת מלחמה, מלחמה בשנאה הזאת. וכשיוצאים למלחמה, צריכים לצאת מצוידים. אמונה. זה הכלי נשק הטוב ביותר, למלחמות כאלה, ובכלל, לחיים. אם אתה יודע מתי להפעיל אותו, הוא יגבור על כל דבר, אם תאמין בעצמך, תאמין שאתה יכול, תנצח. מקווה שעזרתי, אם בא לך לדבר... 214073712 =] נועמ

טIcטי

New member
../images/Emo14.gif נדבי..

מוזר לי שאין לי מילים פתאום. תמיד יש לי. אבל כל מה שאני מסוגל להגיד זה, וואו. זה כל כך מתאים לי. כל כך אבל. אבל גם אני וגם אתה, יודעים שההתנתקות הזאת היא לא הפתרון. ובטח ובטח לא מה שיביא לנו את האושר. לפעמים צריך להתאמץ טיפה בשבילו. ילד, אתה תגיע לזה. אבל אל תעבור את זה לבד. כי אתה לא לבד. ואתה יודע את זה. צא אל העולם ותהיה מאושר אוהב
.

כל כך ברור שרע לך,

שאתה צריך שינוי, אתה חייב לעשות משהו נדב, אתה לא יכול להמשיך ככה! אני רוצה שתסתכל שוב במראה ותגיד שאתה לא יפה! פאק אתה ילד מהמם איך ולמה אתה לא רואה את זה?! למה כולם רואים את זה ורק אתה לא? איך דבר כזה קורה, אני לא שואל אותך אני שואל את אלוקים.. שאלה, יש לך חבר לא? מדוע אתה מרגיש עדיין ש"בא לך אהבה"? אני רוצה רק לסדר לי את העיניינים בראש לא יותר.. בכל מקרה נשמה שלי אני איתך ואני לא רוצה שתשבר סתם כך ללא סיבה, במיוחד כשיש בך כל כך הרבה.. מהפנימי ועד החיצוני.. אני הרבהההההההההההההההה יותר מאשמח אם תרצה לדבר איתי, אני אהיה לך הכתף השומעת כשתצטרך
רן.

N a d a v 1 6

New member
ושוב...

כולם עוזרים,מושיטים ידם על מנת לעזור לך לקום. אתה מרים את ידך אך לא מביט על מנת לתפוס את היד אשר מושיטה עזרה. אוזנת קשבת,ומילים מנחמות אשר לפני שהן נכנסות כבר יוצאות. ואתה מביט בעיינים שמולך אשר מנסות להראות את אהבה,אתה מביט אך אינך רואה. אינך מודע לאהבה שיש בפנים. מסתכל על הבן אדם,אך משוטט במחשבותייך בדמיונך. אתה לא רואה אף אחד אתה רואה את עצמך. ושוב אתה הולך ברחוב,ושוב מביט לפינות ושוב מנסה לסדר את חייך, הפעם הבטחת לעצמך כאשר מישהו יבוא להושיט ידו אביט בעיניו אסתכל לבפנים אקום ואקשיב לדבריו,אביט בבן אדם אשר מנסה לדבר אל הנפש שלך. אין דבר שתעשה אוו תגיד,אין דרך אחרת,כאשר תגיע לאמת שלך. לקחת תיק כמה דברים קטנים,פתאום כבר לא נחוץ לך כל מה שיש לך אתה רק רוצה את הזכות לקיום. התיק הקטן שלכאורה נראים פשוטים אך לך חשובים. מביט לאחור מביט לסביב סוגר את הדלת. כאשר סגרת את הדלת פתחת דלת חדשה שם הבטחת לעצמך שכאשר תלך תסלול דרך בטוחה. הפעם אם תרצה לעזור לעצמך,יוכלו אחרים לעזור לך. שיהיה לך רק בהצלחה.

נדב...

תקשיב.. אם אתה רוצה איזו שהיא עזרה.. איזה שהוא מישהו שיושיט לך את היד שאתה צריך, או סתם מישהו שתוכל לבכות לו, בכייף דבר איתי, באמת.. בכייף =] תמיד כאן (או שם איפה שהוא, אבל כאן =] ) נועמ =]

Antithesys

New member
../images/Emo201.gif

גם אני מרגיש מאוד דומה בזמן האחרון..צירוף של לחץ, שטויות שקרו לאחרונה ויותר מדי זמן לבד (אצלי זה ככה לפחות)....אני בטוח שאצלי זה יעבור, ובטח שגם אצלך..יש תקופות קשות, בלעדיהן החיים היו מאוד משעממים, צריך להתמודד איתן ןהלפיק מהן את מה שאפשר (ודווקא מהתקופות האלה אפשר להפיק הכי הרבה).... א תהיה חזק, ואני שולח לך חיבוק!! איגור

למעלה