חיי בכאב!

חיי בכאב!

שלום אני נ מאיזור הדרום אני לא רוצה לחשוף דברים עלי אבל אני רוצה מאוד שתנסו לעזור לי בבעיה קשה שאני נמצא בה. לא מזמן חברה שלי לשעבר ניפרדה ממני לא מספיק כל הכאב הזה היא גם העיפה אותי לקיבינימאט כמו שאומרים חברים אמרו לי שהיא "כלבה" והיא משחקת לי ברגשות בלי טיפה של אנושיות ושזה כבר גובל בהפרעה נפשית. לפני כמה ימים החלטתי לנתק איתה את הקשר לא לתת לה לפגוע בי לא לתת לה לשבור אותי לא לתת לה להכאיב לי יותר אף פעם! אבל כאן מגיעה הבעיה בכל פעם שאני רואה אותה מחוברת באיי סי קיו אני כותב לה אני לא מסוגל להתעלם ממנה כאילו נקשרתי אליה וזה רק הורס אותי ורק שובר אותי יותר ויותר! אהבה כבר אין בקשר שלנו לא משום צד לא מהצד שלה ולא מהצד שלי! אנחנו אפילו לא ידידים שתבינו אני מרגיש כאילו אני הפיתרון לשעמום כלומר: "משעמם לא נורא ........ פה" ככה זה עובד שנים שלא דיברנו פנים מול פנים שלא נדבר על לדבר בטלפון היא פשוט מתייחסת אלי כמו לזבל. סבלתי מזה ואני עדיין סובל מזה! היא הורידה לי את הביטחון העצמי אני מפחד לפתח קשר עם בנות אחרות ואני לא רוצה שיפגעו בי שוב כמו שהיא פגעה! מה לעשות? איך להחזיר לעצמי את הביטחון העצמי? איך להגיד לה את זה בעדינות שאני לא רוצה איתה קשר? איך להתגבר עליה?

טוף אז ככה...

לדאתי אתה צריך להגיד לה בפרצוף או באיסיקיו... שאתה לא רוצה איתה קשר כי היא מתייחסת אלייך כמו אל זבל... ותנסה להתאלם ממנה...
אפחד לא רוצה אפחד שיגרום לו כאב...
מקווה שעזרתי... ליסה

אממ אז ככה..

אתה צריך להגיד לה שלא בא לך להמשיך בקשר הזה ואם לא נעים לך אז פשוט לא לענות לה באי סי קיו ולא להתייחס אם תנתק איתה לגמרי את הקשר יהיה יותר קל לך לשכוח... ותכיר מישהי אחרת.. בקשר לביטחון תמיד תחשוב זה אני מי שטוב לה תקבל אותי איך שאני מי שלא שתקפוץ... זאת הגישה שאני אימצתי גם לי לא היה כל כך בטחון פעם אבל פשוט למדתי שאף אחד לא שווה שאני ישים עליו רק מי שבאמת אכפת לו ממני ברגע שאתה תהיה שלם עם עצמך ככה יתנהגו אליך אם לא תזלזל בעצמך לא יזלזלו בך... זה כולל גם אותה אז אני מקווה שעזרתי ביי

למעלה