חיית לילה

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
חיית לילה

יומו הפוך עליו חי הוא את הלילה בשקוע השמש עם עלות העלטה קם הוא מרבצו מותח אבריו לובש מיטב מחצלותיו מבריש נעליו מיטיב שערות ראשו מתיז מי קולון מחליק קמט נעלם מגיח אל העולם לשחר לטרף להשביע רעבונו למלא גחמתו לספק את תאוותו עיניו לרווחה פוער תר למראה הזוהר אוזניו כרויות לכל ניד ואוושה אפו מרחרח אחר ניחוח אישה את קוריו הוא טווה פורס הרשת אט אט לזו האחת שיצאה לתור למצוא לה בחור תולה בה עיניים ובמתק שפתיים מלוא חום ותום מלהג מפלרטט אל ליבה מנווט נוטל את ידה בנועם מוליכה ושם על יצועה יטעם הוא אותה בהינץ השחר עם אור ראשון יישק על לחייה ויאמר שלום יתפוגג עם הערפילים כמו היה זה חלום מדושן מענג לביתו הוא שב מסמן לו עןד וי ביומן כיבושיו סופר השעות ללילה שישוב לנטות צאר

ערב טוב ....לך צאר

שיר מאוד יפה ... אהבתי לקרוא אותו .. הרשה להגיד לך ... שמצא חן בעיני השיר.. המשך כך. שלך .אשת המסתור ורעם......

אורמור

New member
שירו של הסינדרל.. 8-p

כמו הסינדרלה הנוקמת.. ככה פה העלם.. ביום..סתם עלם בליל סינדרל.. דון חואן דה לה שמט`ע כובש מתפעל.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~ או צאר יקר.. אייך אתה מייטיב לצייר את המצב אייך בחרוזייך.. משורר את החיים תמיד מדמיינת אותך יושב שם למעלה.. לא יודעת הייכן בדיוק.. אבל גבוה..מתבונן..מפנים מראות קולות נימי נפש הגיגי לב ואז שוזר אותם.. ומצייר תמונות.. כמו אספקלריה משקפת.. אוךךךךך אני אוהבת.. את שירייך ואותך..

zar

New member
מדושן ומסביר

מסכים עם מילותייך כמביט מגבוה וכו`...... לאחר שהוכרזתי קבל פורום כאיש אכזר המתעלל בבנות ישראל התמימות, ניסיתי נקודת מבט מאזנת. מה לעשות וכאיש המטה אזן, שומע את מכאובי הנשים ולכן מעלה זאת על הכתב? מי שמסתובב בחברת נשים ידע לסרוג לבשל ו..... ולא!!!!! לא עושה משק בית!!! יום טוב צאר

אורמור

New member
צאר אכזר????....בדיחת המאה...

חיים נחמן ביאליק אכזר לידך עם ``קן לציפור`` אם יש עוד מישהו שלא יודע אייך עוד לצאת מעורו כדי להייטיב עם הראויים..(לפעמים גם עם אלו שלא..) הרי זה כבוד הצרצר.. זה שהוא גם דוקרני לעיתים.. ויותר קל לו לעקור שן מלהחמיא..ניחא.. אבל בעומק..יהלום הכתר הטוב בהתגלמותו.. שיו..שרפתי לי אותך.. עכשיו כולן תיתקהלנה סביבך.. מה אני עושה לעצמי????? לא לומדת.. CU TRUTH FRIEND אור

החייה שלך לא מוצאת חן בעיני !!!

``החייה `` שלך מאד מלקקת,מתחמנת,מכנית וגנדרנית . אם הייתי אישה הייתי מעדיף את ``פרח הבר`` או ``ילד הפרא``.... :cool: הימים לא הפוכים, הם פשוט לא נגמרים..... ``עבודה`` ו``אהבה`` משמשים בערבובייה והשינה רק מפריעה, גוזלת מחייו שעה חיונית ויפה. אוזניו כרויות לכל ``דיל``, ואפו מריח היכן המזל יאיר , עט אחר כל עיסקה ולא יוותר על דקה עם אישה. מחוספס הינו ולפעמים בוטה, אך בליבו אחר צדק נוהה, ולו רק ידע מתק שפתיים מהו הרי היה כל העולם מתחתיו שרוע. גם לקוחותיו וגם נשותיו נוהים אחריו בשל ביצועיו וסולחים לו על משובותיו שבלעדיהם אין הוא כלל מיוחד ! הייתי מעדיף כי.. מיטב מחלצותיו הם הג`ינס והמגף, שיערותיו הארוכות בסרט אסף. זיפי זקנו על לחייו וזקן מעטר את פניו. ממי קולון ירחק וריח מיצי תאווה ממנו ינדף במין תמהיל מוזר של רגש אשר מכל עיסקה או אישה ,הוא מתעורר.... צאר,נכון שהאיפיון של חיית הלילה שלך זה אתה או מה שהיית רוצה להיות?! גם איפיון הדמות שלי היא אולי מה שהייתי רוצה להיות אבל במציאות לא הכל שחור ולבן והדמויות של שנינו קצת קיצוניות ואולי לא מציאותיות... B-() נ.ב-זאת לא חוות דעת-זאת רק הבעת הרגשה...

zar

New member
איש איש וחייתו

ארבל, מאמין שציירת את עצמך כפי ש א ת ה רואה ולא כפי שהאחרים רואים אותך. אור כבר ציינה מעלה שאני רואה את הדברים מלמעלה ואכן כך רואה את פני החברה ומעלה אותה על הכתוב. אינני מנסה ויכול לקלוע על כל דמות, אלא מנסה למצע את הכלל ולהביאו לידי ביטוי בכתבי. יש שמשתמש בהקצנות, על מנת לעורר תגובה ו/או להעלות חיוך על פני הקוראים, שכן אנו הכותבים ניזונים מהנאתם שאילמלא כן היינו כותבים למגרה ולא רצים לפרסם בראש חוצות. אחטא אם אכחיש שלא מזדהה עם חלק מהדמויות, שכן הכתיבה הינה פורקן ועיתים פנטזייה של הכותב. התאוריה שבנית בדבר איפיוני, מתפוררת גם מכיוון שבניגוד לך אני כותב הרבה גם מנקודת השקפתן של הנשים.........ואל תנסה עתה לרמוז שגם להן אני רוצה לדמות, עוד תוציא לי שם רע:) ומזה יש לנו כבר למכביר בפורום האח. שמחתי לקבל את תגובתך אם לשם הויכוח ואם לשם הפאן שבדבר. החלפת רעיונות ודעות תהיה תמיד הכר לבניית דבר טוב יותר. ערב טוב וצייד מוצלח (של קליינטים כמובן) צאר

יית לילה - הגירסה הנקבית....

יומה הפוך עליה מתעוררת לחיים בלילה... קרן שמש אחרונה כשעלטה כבר מוכנה... קמה מרבצה מותחת אבריה עוטה מיטב מחלצותיה... מסדרת שערה, מבשמת משמנת את עורה עוטה שחוק של נערה.. ומגיחה אל העולם... משחרת ל``טרף`` להשביע רעבון למלא בתיאבון את החסך של החום... עיניה הגדולות הזוהר מאתרות ואוזניה כרויות לכל רוח ועבר באפה מרחרחת ניחוח של גבר את קוריה טווה ברשת... ואט אט מניפה ופורשת שם תצוד את האחד שיצא לו לתור למצוא לה בחור... עיניים תולה מפנה שאלה... שנונה שבעתיים שוחקת בתום צוחקת בחום מלהגת מפלרטטת את יצרו היא לוכדת מניחה לו לחוש שהצליח לצוד ... שבנועם מוליכה אל יצועיי ממלכה ושם על יצועה... לה הוא ייתן.. את חומו... ומלוא החפניים תשאף אל קרבה את החום את התום את הדלק ההוא שמניע אותה.. את תמצית האדון בהינץ השחר עם אור ראשון יישק על לחייה ויאמר שלום יתפוגג עם הערפילים כמו היה זה חלום מדושנת מעונג תתכנס שוב ``עדינה`` תציב בויטרינה את זה הנוסף... תצרפו אל האוסף אל דן ואל יוסף... את החדש שנכבש... לו הניחה לחשוב... שהוסיף וי לאחיו ביומן כיבושיו...

zar

New member
מה זה אהבתי? B-)

דווקא התגעגעתי ליוסף לא ידעתי לאן נעלם הבחור שמח שמעורר לתגובה לא בהכרח של רוגז אפשר גם של אהבה ולך להפגין את נס המרד להרים כנגד המאצ`ו השובניסט ואולי להופכו לפמיניסט? רוצה עוד ועודה צאר

mna

New member
ציידת או ניצודה? H-)

הוא הבחין בציידת, וקלט את הראש. שהיא לא נחרדת, אחרי טרף לבלוש. היא מצאה חן בעיניו, בחיוך וברוך, והחליט, כבדרך אגב, לשחק ``הפוך על הפוך``. הפתיון נבלע, בפי הטורפת, והיא לשולחנו, מיד מצטרפת. שיחה קצרה, כימיה נוצרת. מילות הבהרה, ולביתה המכונית דוהרת. על הזוג עבר, לילה נהדר, מסתבר שהתרגיל הצליח, מעבר למשוער!

למעלה