חייריה-החדר של KOMA

סיזיפוס

New member
אם מכניסים סיסמא

לתקופת הנסיון של התוכנה ואח"כ קונים את התוכנה ושוב מכניסים סיסמא- כן.

KOMA2

New member
גם לנו יש מנקה אבל...

היא בעצם עושה כישופים שחורים במקום לנקות... טוב, היא כולה שחורה (מפנים ומבחוץ) בעצם גם אדומה. ואי,אני צריכה ללכת לישון אני מתחילה להתחרפן...

קורווין

New member
יש לי רעיון זדוני...

יכול להיות שהיא עצמה לא מסוגלת לגעת בלכלוך, לא יודעת מה קורה איתה, מרגישה חרדה ומוציאה את זה עלייך? או במילים אחרות, יכול להיות שממנה ירשת את ה-OCD? מה שעתך? יש עוד סימנים לזה אצלה?

לאב

New member
הורים

קומה, אם ניסית לשתף את הורייך במה שעובר עלייך - במה שאת מרגישה? אולי לא באופן ישיר בשיחה כי היחסים ביניכם מתוחים או לא מאפשרים את זה אבל אולי באמצעות מטפל משפחתי שיכול לתת לכם קצת את האפשרות להאזין אחד לשני או אולי לכתו להם מכתב בעניים ( והרי כישורי כתובה בכלל לא חסרים לך)? אני כותבת את זה כי יש לי במשפחה אחיינית שיש לה התנהגות בעייתית, בריחה מנושא הלימודים, קשיים בהסתגלות וכו´, הרבה פעמים היא נתקלת בתגובה כעוסה מהוריה (האוהבים מאד) שלא מבינים למה היא לא מצליחה להראות התנהגות קצת יותר אחראית (מבחינה שכלית היא מחוננת) אולי יש לה בעיה כמו שיש לנו או בעיה פסיכולוגית או פסיכיאטרית אחרת והיא מסווה אותה ואז הוריה כועסים עליה כי הם מצפים ממנה את מה שאינה מסוגלת? אולי גם אצלך ההורים במצב דומה? היות ואני אמא אני יודעת שהורים בד"כ אינם כל כך גרועים כפי שהם משתקפים בעיני הילדים שלהם (בעיקר אם הם בגיל התבגרות) בד"כ מאד מאד איכפת להם,וההתנהגות הכועסת יכולה לנבוע מתחושת תסכול מול ילד שאינו מתנהג כמצופה - אם אפשר היה להביא אותם להבין מה קורה - אולי היה יותר קל לדוגמא - לי יש ילד עם ליקוי למידה, אני יודעת שיש גבול למה שאני יכולה לדרוש ממנו מבחינת לימודים - ולוחצת עליו פחות מאשר אילולא היתה לו בעיה והוא היה סתם מתעצל אני כבר לא בגיל המתאים לשתף את הורי ( אם כי סיפרתי להם באופן כללי) אבל למשל את בעלי שיתפתי באופן מלא ואפילו הזמנתי אותו להציץ בהודעות לי בפורום. בכל אופן הרעיון להיות הרבה אצל הסבא והסבתא הוא מצויין - תמיד טוב יותר ליות אצל מי שהאווירה אצלו יותר נעימה ותומכת

לאב

New member
שגיאות

סליחה סליחה סליחה - נא להתעלם מן השגיאות , זה שייך לתחום "באגים" אחר שלי - הפרעת קשב קלה

עמית מכיר ת´נושא מקרוב.. ../images/Emo8.gif

לא להיעלב! הכל ברוח טובה! בחברווות, שעון חול

אויי... ../images/Emo10.gif ממש ממש ממש ממש ממש

ממש לא התכוונתי לפגוע בך, ידוע שטאקט זאת לא תכונה דומיננטית אצלי.. אני ממש ממש ממש מצטערת, עשיתי טעות. לא יקרה שוב. מבטיחה. פליייז תסלח לי עמית, קבל
ממני (בלחי, יא סוטים!
) אני יודעת שפישלתי, שעון.

עמית_

New member
ההתנצלות התקבלה ../images/Emo13.gif

איך אפשר לא לקבל התנצלות יפה שכזאת?

סיזיפוס

New member
כן, רק הבעיה היא שלעיתים יש

הורים שלא מעוניינים ללמוד שום דבר, וייתכן שהוריה הם מסוג זה. הכי טוב היה לו יכלה לעבור לסב ולסבתא תמידית. כמובן שאם יש אפשרות לסחוב אותם לטיפול משפחתי אז זה באמת רעיון טוב.

KOMA2

New member
ירשתי ,הורים, ברררררררררר

קודם כל לא יכולתי לרשת שום דבר מהמפלצת הזאת או שהייתי יוצאת מפלצתית כמוה. דבר שני היא לא נחשבת בהגדרה של ההורים שלי כי היא ממש לא הורה, אימא אימא חורגת או כל דבר אחר.היא רק אישה שאני שונאת ומתעבת מעמקי נשמתי. במשך השנים כולם אמרו לי:ואי את לא דומה לאימא שלך! או תמסרי לאימא שלך שאני אתקשר יותר מאוחר. ברגע שאני שומעת את המילה אימא בהקשר אליה יש לי צמרמורת ועור ברווז ותחושה מגעילה. הייתה לי אימא נהדרת ונפלאה ולצערי הרב עכשיו היא איננה אז בבקשה אל תקשרו אותי עם הורסת המשפחות הזאת כאימא שלי. עכשיו, כבר עלה בראשי הרעיון שהיא סובלת מOCD וזה מאוד יכול להיות אבל אין סיכוי שהיא בכלל תודה בזה או שאבא שלי בכלל ישקול את זה כאופציה. אתם לא מכירים את אבא שלי אבל הוא כזה:"לפעמים נדמה לי שהוא חי בקליפה מלאכותית שבה הכול בסדר הכול טוב,אנחנו אחלה משפחה,והמכשפה היא נהדרת רק שאנחנו לא כל כך "מסתדרות" והאחיות שלי הן לא חצי אחיות והן צדיקות,ומתוקות וילדות טובות שלא נדבר על אחיות אוהבות". מתוך ספר השירים של KOMA לכן הגעתי למסקנה בלתי נמנעת עם השנים שאבא שלי הוא לא כתובת לפניות כי תמיד הוא חושב שאני "עושה מזבוב פיל" ומאמין רק למכשפה ומבטל הכול במחי יד וחושב שצריכים להיות לפעמים וותרנים ולטאטא מתחת לשטיח אבל הוא לא שם לב שאני נהיתי הפראיירית התורנית של ה"משפחה" הזאת.

קומה, יהיה סוף טוב

לסיפור סינדרלה שלך, חייב להיות. גם את וגם אני עוד נמצא את הנסיך שלנו..
(כמה קיטשי..) בינתיים, מה דעתך, נשב את ואני, על סלט גדול (סורי, דיאטה..) נרכל, נקטר וניילל על המין הגברי?
אגב, כל בנות הפורום מוזמנות, אפילו לאב הנשואה באושר (קרוו´, תזמין את רעייתך לעתיד..
) יהיה טוף, (בשאיפה) שעון חול.

למעלה