ירשתי ,הורים, ברררררררררר
קודם כל לא יכולתי לרשת שום דבר מהמפלצת הזאת או שהייתי יוצאת מפלצתית כמוה. דבר שני היא לא נחשבת בהגדרה של ההורים שלי כי היא ממש לא הורה, אימא אימא חורגת או כל דבר אחר.היא רק אישה שאני שונאת ומתעבת מעמקי נשמתי. במשך השנים כולם אמרו לי:ואי את לא דומה לאימא שלך! או תמסרי לאימא שלך שאני אתקשר יותר מאוחר. ברגע שאני שומעת את המילה אימא בהקשר אליה יש לי צמרמורת ועור ברווז ותחושה מגעילה. הייתה לי אימא נהדרת ונפלאה ולצערי הרב עכשיו היא איננה אז בבקשה אל תקשרו אותי עם הורסת המשפחות הזאת כאימא שלי. עכשיו, כבר עלה בראשי הרעיון שהיא סובלת מOCD וזה מאוד יכול להיות אבל אין סיכוי שהיא בכלל תודה בזה או שאבא שלי בכלל ישקול את זה כאופציה. אתם לא מכירים את אבא שלי אבל הוא כזה:"לפעמים נדמה לי שהוא חי בקליפה מלאכותית שבה הכול בסדר הכול טוב,אנחנו אחלה משפחה,והמכשפה היא נהדרת רק שאנחנו לא כל כך "מסתדרות" והאחיות שלי הן לא חצי אחיות והן צדיקות,ומתוקות וילדות טובות שלא נדבר על אחיות אוהבות". מתוך ספר השירים של KOMA לכן הגעתי למסקנה בלתי נמנעת עם השנים שאבא שלי הוא לא כתובת לפניות כי תמיד הוא חושב שאני "עושה מזבוב פיל" ומאמין רק למכשפה ומבטל הכול במחי יד וחושב שצריכים להיות לפעמים וותרנים ולטאטא מתחת לשטיח אבל הוא לא שם לב שאני נהיתי הפראיירית התורנית של ה"משפחה" הזאת.