חייריה-החדר של KOMA

KOMA2

New member
חייריה-החדר של KOMA

החדר שלי נראה כמו הפרצוף של מרלין מנסון ביום רע במיוחד. לארנבת הבהמתית שלי יש נשירה אסטרונומית והשערות שלה מתגלגלות על הרצפה כמו בסצינות של הדו קרב במערב הפרוע. חוץ מזה כל החדר שלי עמוס בשטויות-בוא נראה-דפים למדפסת,חומרי ניקוי,דיסקים,וצלחת עם עוגת אוכמניות שעוד לא אכלתי. בגלל שאני ממש חזירה ובלאגניסטית לא נורמלית המכשפה קיבלה היום את ההתקפה היומית שלה. היא התחילה ללכת בהליכה של טווס על הרואין והלשינה לאבא שלי שהשערות של הארנבת התגלגלו מחוץ לדלת ובגלל זה היא לא יכולה להפעיל את המזגן! רק אתמול טיאטתי והייתה שם שיערה מסכנה ולא מספיק שאני מתבשלת בחום היא לא יכולה לקחת יעה ולטאטא את זה אלא לעשות מהומה שלמה ולקבל צרחות מאבא שלי. טוב,אני תמיד נדפקת בגללה!!!! אני ש ו נ א ת אותה! אני הולכת לישון! ומחר אני אהיה חייבת לסדר שלא לדבר על לראות את הפרצוף המכוער שלה עושה לי מבטים ארסיים!

סיזיפוס

New member
בואי נברח

ונקים קומונה לאנשים שלא יכולים לנהל חיים נורמליים בבית שלהם. חבל שאין לי כסף לשכור דירה, היינו עוברים לשם יחד. עם כל מה שתארת והסברת, תהרגי אותי ,אבל לא ברור למה צריך להשאר כאן? בשביל מה? לאן זה מוביל? זה לא מוביל לשום מקום חוץ מלעצב וליגון. אין לי שום סיבה להיות כאן. מכיוון שלהשאר בבית אי אפשר וגם ללכת אין לאן , אז מי צריך את זה בכלל. בטח לא אני.

גם החדר שלי נראה כמו אחרי סופת

הוריקן, ועוד ה-OCD שלי מתבטא בטקסי ניקיון.. אין לי מספיק אנרגיות לסדר ולנקות את החדר, כי אז הכל צריך להיות טיפ-טופ וזה נורא מעייף אז אני כבר משאירה את זה ככה..
וככה החדר שלי נראה זוועה וחבל כי דווקא יש לו פוטנציאל (כמו שאומרים עליי..) טוף מספיק ליילל, ביי שעון חול.

רועי-10

New member
וגם אני מצטרף לחגיגת החדרים

ולא הייתי רוצה לארח אתכם בחדר שלי כי מאוד צפוף מרוב שהוא כל כך מסודר. (באירוניה....) אז אתן לא לבד...... רועי

Brendan

New member
תיסתכלו על הצד החיובי.....

ראיתם פעם חדר של מרצה בכיר באוניברסיטה? לא סתם יש את הביטוי: "פרופסור מפוזר".

שומפי

New member
כנ"ל , כנ"ל ,כנ"ל !! ../images/Emo6.gif

לא ראיתם חדר מבולגן עד שלא ראיתם את החדר שלי !!! בנוסף לכל ה"צרות" - אח שלי עזב את הבית - ואני קיבלתי עוד חדר !!! כלומר : עוד המון המון בלאגן !אין סוף אפשרויות לבילגון ! דברים שאמא אומרת על החדר שלי : " אני צריכה לדלג אם אני רוצה להיכנס לחדר שלך"... "אם משהו הלך לאיבוד - זה כנראה בחדר שלך "... "אפילו לגו´קים לא נעים לחיות פה"... (יותר עדיף אני פוחדת מהם ...) ו..."יום אחד אני אפול !"...(אמא - לא אני). מה לעשות , שהחדר מסודר לא מוצאים כלום ! שהוא מבולגן , מוצאים , כי הכול על הריצפה.(כיסאות , שולחנות וכו´)

Brendan

New member
זה מזכיר לי בדיחה.....

פעם כעסתי מאוד על עוזרת הבית היות והיא מחקה מספר טלפון שהיה רשום על האבק שעל השולחן.

KOMA2

New member
לקבוצת הבלאגניסטים..

לפחות אני יודעת שאני לא לבד. האמתי שאצלי אין ג´וקים לא להחשיב את המקק הענק שיצא מתחת לדלת שלי ואת העכבר שהתמקם לו וברח לפני 4 שנים בגלל מלכודות מאסיביות ששמנו. הבעיה אצלי עם הג´וקים היא שיש לנו גינה ענקית והם זוחלים ונכנסים אל תוך הבית. טוב,עכשיו אני נטולת ג´וקים לחלוטין. אבל הארנבת-אוי הארנבת! כמה "כדורים" אני צריכה לנקות אחריה... חוץ מזה שאצלי הדברים לא מפוזרים על הרצפה אלא דחוסים בכל המדפים והארונות וברגע שאני צריכה משהו הכול קורס ונופל על הרצפה. פרט מעניין הוא שהספרייה שלי כבר נשברה מכל העומס של הדפים שאני שומרת מכיתה ז´. והד"ר מארטינס שלי על המחשב הישן שעדיין אני מרחמת עליו ולא זורקת אותו. מישהו מעונין לקנות? ועל הכול יש אבק אבל אבק של טירות שלא ביקרו בהם 100 שנה לפחות. ובזמן שאני כותבת את שורות אלו אני מבחינה בעוגי עבש מלפני 3 חודשים. איכס! איך זה הגיע לפה? טוב,היום עשיתי כזאת ספונג´ה שהתרחצתי שעה וחצי אחריה מרוב שהזעתי. ומחר יגיע הקטע הקשה:הסידור של הספרייה שמלווה ברחמנות על חפצים ובגעגועי נוסטלגיה על כל מחק שהשתמשתי בו בכיתה א´ ומזכיר לי את הזמנים בהם אנשים היו אוהבים להתקרב לחדר שלי. טובזה היה רק בגלל הסידור האובססיבי שלי שעכשיו שהוא עבר ניהיתי בלאגניסטית חסרת תקנה. לפחות משהו טוב היה בסידור הזה.. והנה דברים שאבא שלי אומר: כשאת הולכת לסבא וסבתא ומשאירה 18 כוסות וצלחות (בסך הכול 8 אבל מי סופר?) אז יש סירחון על כל הדירה. אני אשחרר את הארנבת בלוד בנמל תעופה שתרוץ שם בשדה נמאס לי ממנה! אולי סוף סוף תרימי את התחת שלך ותקחי סמרטוט ותנקי את המחשב? לא חבל על כל הכסף שהושקע בו? והמשפט הקבוע: אני לא נכנס לפה,אני מקבל סחרחורת,ניהיה לי חם ,אני מקבל דיכאון זה פשוט גיהנום!

רועי-10

New member
חבר´ה אני רוצה בכל זאת להפיק משהו

חיובי מהבלאגנים! כ"א טוען שהחדר שלו הכי מבולגן, בואו נעשה תחרות ומי שיגיע למקום ראשון יזכה בפרס! יהיו שלושה פרסים: מקום ראשון, מקום שני ומקום שלישי תציעו אתם את הפרסים כי אני עכשיו עייף ולא יכול לחשוב על פרסים. אז לילה טוב ושתהיה לכם שינה מסודרת ולגמרי לא מבולגנת! רועי

KOMA2

New member
יש לי רעיון..

פרס ראשון:המחשב הישן שלי שלא פועל. פרס שני: שוברי קניה שפג תוקפם. ופרס שלישי: גרביים שלא עברו כביסה בחצי שנה האחרונה. ואני בטוח אנצח בכולם! יש לי יתרון:ארנבת שעושה את צרכיה על הרצפה!

.אחת

New member
אני לא יודעת מי השופט/ת, אבל אני

יודעת שאני בטוח מנצחת... אין בית יותר מבולגן משלי ,בדוק! כל פעם אני מזהירה מראש שהבית מבולגן, וכולם אומרים "זה בסדר גם אצלינו מבולגן" ואז באים אלי, מגלים שיש מבולגן רגיל ויש מבולגן שלי, ולוקח להם כמה חודשים להתאושש...

.אחת

New member
רעיונות נפלאים לפרסים! אני כבר

מתחילה לתכנן מה לעשות עם המחשב הישן שלך שלא פועל :)

.אחת

New member
LOL. גם לנו יש מנקה אבל זה לא מחזיק

מעמד מעבר לכמה שעות.

לאב

New member
הייתם מאמינים

עד שהתחתנתי הייתי בלגניסטית מחרידה, ואז התחתנתי עם אדם מאד מאד מסודר... לאחר תקופת הסתגלות בינינו שהייתה מלווה ברעמים וברקים אני התמתנתי וגם הוא והגענו לעמק השווה - והיום יש לנו בית מסודר חלקית, וגם עוזרת בית נאמנה שבאה הרבה ומשקמת בכל פעם את ההריסות והיום, אני נכנסת לחדרים של הילדים, מגלה את הבגדים שלהם על הרצפה, את האוכל מארוחת הצהריים ואת הערימות של שיער הכלבה שלנו שנמצאות בכל מקום ולא מבינה למה הם לא שומרים יותר על הסדר! אבל אני לפחות מודעת, ולא כועסת אלא מבקשת ממש יפה שיסדרו, ומאמינה שכשיהיה להם בית משלהם יהיה להם איכפת קצת יותר דרך אגב ,חזרתי מחופשה היום - התגעגעתי אליכם

לאב

New member
מקסים

בריכה ים שמש וסתלבט הבעיה היא שאת התגובה הזו אני רושמת כבר מהמחשב בעבודה

למעלה