חיים שכאלה

חיים שכאלה

אני זוכרת ששנה שעברה עוד הייתי שמחה גם עכשיו אני שמח,, מידי פעם לאט לאט נכנסתי לדיכאונות רק ה' יודע למה בהתחלה באמת על דברים בעלי משמעות משפחה חברות סתם בעיות אז ככה אני לא מדברת עם זה על אפחד ואפילו בלי לקרוא תהודעות שלכם פחות או יותר לראות על מה הפורום מדבר אבל יש לי בעיית הזעת יתר אוףףף יש הרבה אנשים שגרועיםמני אבל כשזה אצלי זה ממש מפריעעע אוףף זה תמייד מבאאס אותיייי כשאני יוצאת או עושהה משהוווו מפה לשם עוד דברים קרו לא רצניים לא יודעת כנראה בשביל להכנס לדיכאון לא תמיד צריך שיקרה לך משהו פשוט צריך חראא חברות ולהכשל בהמון דברים אני יוצאת מבלה נהנת.. חוזרת הביתה יושבת בוהה חושבת רע לי פשוט רע ללייי אחר כך זה המשיך שאני למדתי לימודים עשיתי מקצוע ואני רק בת 16 לא יודעת רציתי... הכל טוב ויפה סימתי ללמוד.. בנתיים רציתי להוסיף לזה עוד משהו ולמדתי עוד משהו בנתיים ראיתי שלא הולך לי במה שלמדתי קודם התחלתי להתיאש זלזלתי בלימודים השנייםבסוף די הצלחתי אבל אני עכשיו ממש מזלזלת בעצמי אין לי בטחון עצמי יש לי מצבי רוח אני פחות עם חברות אני רבה הרבה אני לא מסתדרת לפחות לא כמו פעם זאת בערך ככה בקצרה השנה האחרונה שליי [אני לא למדתי באותו תקופה לימודים של בצפר.. בגל זה פניתי ולמדתי דברים אחרים.. חזרתי ללמוד אבל אני עדין ככה מתנדנדת] לא יודעת מה נהיה איתי נקווה לטווב החיים האלה מיאשיים

נשמע שחסרים לך פה

הרבה אנרגיות, כוח ושמחה. החיים מבעסים את זה גם אני יודעת וראיתי, זה לא פשוט לחיות בעולם הזה זה נכון. פעם הייתי שבורה מהחיים [אבל ממש] הלכתי לריקי, יודעת מזה? זה טיפול רוחני פעם בשבוע או בחודש, תלוי איך את מסתדרת עם זה. זה טיפול שממלא אותך באנרגיות וגם עוזר לך להתמודד עם משברים. הייתי מציעה לך אחד כזה.. לפחות לנסות.

באמת שזה שווה!!

המטפלת שלי הייתה מסטרית ברייקי. הייתי נכנסת אליה הבית, כל הבית נרות ואווירה נעימה, מוסיקת רייקי ברקע ואני מורידה נעליים ושוכבת על המיטה. [מיטה מיוחדת לטיפולים] אני שוכבת על הגב, היא עושה תנועות עם הידים שלה מעל הגוף שלי מסבירה לי שהיא מנקה את האנרגיות השליליות ממני ומכניסה לי חיוביות. הייתי חצי שנה ברייקי, היה מדהים! כל טיפול היא הייתה מטפלת בי במשהו אחר דרך דמיון מודרך, אני זוכרת טיפול אחד שעשינו לנקות את העבר, טיפול שבו ניקיתי את החבר לשעבר ממני, טיפול הדרכה מה אני רוצה מהחיים ועוד כל מיני... חייבת לציין שהטיפולים עזרו לי מאד להיות יותר רגועה וחיובית. אחי חצי שנה עשיתי אצלה קורס בריקי 3 ומאז לא יצא לי ללכת אליה אבל מידי פעם אני מטפלת בעצמי בבית, שמה נר מוסיקת רייקי [רגועה], מתחילה להרגע עם הנחת ידים על כל מיני צ'אקרות שלמדתי בקורס.

ולמה רע לך כל כך?

מה צריך כדי שתרגישי שיהיה לך טוב

efriend

New member
לעשות קצת סדר

את יודעת, קראתי את ההודעה שלך כמה פעמים, והרושם הכי חזק שהיא משאירה בא דווקא מהאופן שבו היא כתובה ולא מהתוכן. את מוטרדת מהמון דברים מכל הכיוונים, ועוד לפני שסיימת למתאר מצוקה אחת, כבר את מתחילה לספר על שד אחר שרודף אותך. יכול להיות שככה את גם מרגישה, שהכל מתערבב לך ואת הולכת לאיבוד בסבך. לשדים יש חולשה: הם מתכווצים כשמוציאים אותם לאור. כשלא מסתכלים להם לתוך הפנים, הם נראים גדולים ומפחידים יותר. מה שאני מציע לך הוא שתנסי למקד את המצוקות שלך. תנסי אפילו לעשות רשימה של הדברים שמפריעים בחיים. 1. הזנחת הלימודים 2. הזעת יתר 3 ... וכו, (עם הסברים יותר ממוקדים למה הכוונה) זה כבר יגרום לך להרגיש יותר בשליטה ופחות נסחפת. אח"כ, כשהמצוקות יהיו ממוקדות, תוכלי לחשוב איך להתמודד איתן. את צעירה מאוד, יש לך המון זמן וכוחות, רק תנסי טיפה לקחת שליטה על החיים שלך, ותוכלי לשגשג. אם בא לך, את יכולה לשים את הרשימה כאן, לפי המידה שבא לך לשתף. זה יכול לתת לך מוטיבציה להכין את הרשימה. אני מבטיח לקרוא. בהצלחה!

תודה לככםם!! =]

בקשר לשאלה שלך פרפרי לילה אממ אין לי מושג באמת שאין לי.. אם היה לי היתי מנסה אני מניחה שוב תודה.. והמשך יום טוובב =]

למעלה