חיים רק פעם אחת..ל-ט...

bugbuster

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo15.gif

ניקי אז מה אנ אגיד עכשיו? שאני כמעט על סף אלה לא דמעות זו מין חמיצות מתוקה כל כך. דיברתי אתמול עם גולשת מהפורום. אל הכביכול חבטות בי. היא אמרה לי אם נפגעת למה לא ציינת לה את זה במסר. אמרתי לה שאני פולני. מחכה שזה יבוא ממנה. היכולת שלך להגיד מודה ועוזבת, מבלי שתלכי אחרוה מהבוטות הבלתי מוכחשת שלי היא עצומה. צריך המון יושרה לעשות זאת. כי לא שלחת לי מסר. יצאת בהודעה גלויה. אופפ, עכשיו אני בטח נמרח כמו סכרינה דביקה. אני לא מסתיר מה שלא הייתי אומר אילו לא כתבת את ההודעה. נפגעתי. (קורה לא?) אגב לא ממך בלעדית. כנסי לשרשור בפורום בדסמ, וראי לאן היתפזר השרשור שכולו עוסק בבאג הרשע במקום בתוכן הכתיבה שהועלתה. נכון, אני מרובע טקסט אובססיבי. נכון אני בוטה, ואני משולח, (אגב, תארי לעצמך איזה מופרע הייתי כגולש ולא כמנהל. אומרים שהתרככתי, תאמיני?) ואני סופר אמוציונאלי, ורגשן אולי בסף טיפשות, ולא מסוגל לנטרל את האמוציה כגולש מהדידקטיקה המנהלית, נו מה ל'שות. אבל האמיני לי ניקי, הפורום הזה לא הובהר לי בחדות תער כזו אלא כפי שציטטת את, ההגדרה של פרדינאנד לגבי הפרים המיוחמים במיכלאה. ניקי, סקס הוא הכל, ואני לא מיופייף אבל הוא חייב להיכנס לאיזה תבנית. אחרת זוהי זירת אונס וביזוי והשפלה אחת גדולה. לגבי שומר הגדר, או (הבאונסמאן?) אני משתמש הרבה באייקון שכבר ישנו,
השריף או
המרובע
אופפפ'תך, קילקלת לי. כבר היה לי טוב להסתובב שלושה ארבעה ימים נירגן. פאקקקקקקק.

niki love

New member
הבנתי, שמעתי, נפגעת, סליחה .

עכשיו קום גבר. עשה את שלך. פרדיננד באמת צודק, אבל כמה פרות מיוחמות הן אלו שמציתות את המהומה. ספר לי על אמוציות...לבה וקרח במילקשייק זרע מיצים ודם. הסיסמא שלי היא לא סתם ... אין מה לצפות ממני, אתה יכול להתייבש למוות אם תחכה למשהו שיבוא ממני לבד, גדולים ממך נפלו ... האמן לי, אתה רוצה - תיקח. בקשר להחצנה, כזו אני, לא כותבת מסרים, לא עונה למסרים, מהכי טוב להכי רע, מהכי פשוט להכי אינטימי שאפשר, אני כאן בחוץ, שכל העולם ידע, אין בי בושה. כבוד לי אליך, מתפקידך שומר הסף.

bugbuster

New member
אופפפ איתך ניקי. המילה סליחה הייתה

האחרונה שבמיקומה אחרי ההודעה הקודמת שלך. ואגב הפגיעה בי כביכול, זניחה לגמרי. פגע בי יותר לראות תגובות רדודות כפי שהיה בפורום הקולגה, ואני לא מסתיר. אני מחפש דיון בקוצם של יודים. אשר לסליחה, פולני כמוני בחרדה שמא עכשיו עוד יחשבו שהמנהל השרלטן שלח לך מסר ודרש שתתנצלי. לא ניקי, אל לך להתנצל, ולהבא שתראי אותי מתלהם, וזה יקרה, תגיבי, ותטיחי, כמה שתרצי. לעניין המסרים. כן שלחתי לך מסר, ועכשיו אחצין אותו. (וזה מותר לי, (מותר לעשת אאוטינג לעצמי. חחחח
) המסר האחרון אליך: את מדהימה אחת האסימון לא נפל לי רק עכשיו הייתי בשירשור מחקתי את התגובה הנוספת, ואל תכעסי עם הגבתי לך ודי ברגשנות. יא... אופפפ, אני כבר רואה איך אני מתחיל להיתעלק עליך אז אגיד את זה בלי להתפתל עומד לי עכשיו. ועיקר המסר הוא בסופו ניקי, אז בגלוי? בבקשה. אני מבוגר מאביך, ואני מת לזיין אותך, ואם הייתי מזיין אותך, הייתי עושה את זה במרכז המיכלאה. לפני כולם? ושכולם יזיינו אותך לעיני תחילה? כן, ככה. ואני יודע שאם זה יקרה זה לא אני "אזיין" אותך, זו את תהיי שתסזייני אותי, ואלה הנשים שתמיד תמיד משכו אותי, אלה שמזיינות גברים. שמשתמשות בנו כמעט כאילו היינו וויברטור, אבל חי. זייני אותי ניקי, תיקרעי אותי לגזרים כשאת רוכבת עלי. בואי לזירה? וכולם מיישבו על גדרות המיכלאה?

niki love

New member
במרכז חורשת טל ישנה בריכה

במרכז חורשת טל ישנה בריכה, בריכת טל. ובה מי שלגים קפואים שמעתיקים את הנשימה. טוס לשם, טבול את עצמך, בריצה !

bugbuster

New member
זרקו אותי לשם כאליף.

וזה היה ב- 1964 הייתי כמובן הכי קולני והכי מרגיז בין האליפים בטקס ההשבעה. קרח ישנו גם כאן, במקרר. אין צורך לסוע לעמק החולה כדי להתקרר. אז לא תהייה מיכלאה ושוורים.

תגידו, השתגעתם??

חחחחח, זה ממש מצחיק אותי... כל התגובות המתחסדות לסיפור (בהחלט סיפור,אף פעם לא היתה לי פנטזיה כזו) שכתבתי במשיכת קולמוס במשך חמש דקות... מה הסיפור שלכם? אני באמת חושב שהסיפור הזה הוא בכלל לא משהו, וגם אני לא הייתי מתגרה ממנו לו הייתי קורא אותו, אבל הוא סיפור ותו לא. איזה בניינים אתה בונה סביבו באגי? אתה מנסה לנתח את הסיפור והמשמעויות שלו כאילו זה היה מחזה של שייקספיר...רד מזה..כולה סיפור..סתם אחד.. לידיעתך, לא היית מזיז לי את הביצה השמאלית אם היית מוחק את הסיפור.. מן הסתם אפילו לא הייתי מרגיש..אבל יש לי תחושה שהתגובות קצת חרגו מפרורפוציה... אגב, סיפור זה נכתב לבקשה של אחת שאכתוב סיפור על אישה ושלושה גברים.. זה מה שיצא לי במהירות...לכן ההתנפלות משעשעת אותי... ועוד אגב, אני חושב שאירוע כזה עם כל חוסר הגינותו הוא הרבה פחות חמור מפיתוי ילד ע"י אימו, הנושא החביב עליך באגי, שם זו אלימות פר אקסלנס של אם כלפי חסר ישע...ולמה זה גורם? תראה אותך..קרוב לגיל 60 ועדיין עורג אליה מינית. ורק בגלל שזו הפנטזיה שלך אז זו מבורכת? העצב היחיד שגרם לי הסיפור שכתבתי הוא תגובתה של מלכת שבע.... מלכה..קבלי את התנצלותי הכנה על מה שסיפור לא מוצלח עשה לך.. אפילו שאני יודע שאת יודעת בודאות שלא התכוונתי לכך, אבל אני חש רגשי אשמה..ומתנצל שוב בפנייך ובפנייך בלבד...יש דרך בה אוכל לפצותך? (-:

bugbuster

New member
אני שמח שהגבת

אני מתעלם מהנקודה האישית שלי, האם פנטזיותי וגילי מראים זאת או אחרת, ואומר וטוחן את עצמי במיחזור, אבל אומר. אינני מוחק את סיפור, הוא משרת את מטרותי. כתיבת סיפור דומה לזה תותר רק ואך ורק, באם יענה על הכללים כפי שהם במאמר המנהל לגבי פטנטזייות אונס, וכפי שתגובתי למשל בשירשור הנוכחי מרחיבה ומחדדת.

אתה רואה אותו

כסתם סיפור. אותי הוא עינה מהרגע שקראתי אותו. שעתיים לאחר ששלחת אותו. תגובתי הראשונה, במסר, היתה קצרה ביותר והתיחסה לסיטואציה עצמה בלבד. לקח לי מספר ימים לצאת מהזעזוע. ולכתוב לך את תגובתי המלאה. כואב לי תיאור האישה, כואב לי התאור האגרסיבי והדורסני של הגבר, כואב לי תיאור הפלישה לביתה, כואב לי תיאור ה"הפתעה" שהוכנה עבורה וללא ידיעתה. תיארת איך לרמוס אישה בביתה שלה. אם הבנת עד כמה בעייתית היא פנטזיה מסוג זה, אני את הפצוי שלי קיבלתי. אני ועוד רבות כמוני. ובאשר לדבריך למנהל הפורם. אני לא סנגור שלו. אבל, למען ההגינות, לי אישית לא זכור סיפור אחד על ילד שאימו כופה עצמה עליו. בכל מה שאני קראתי (לא יודעת אם קראתי הכל) תמיד זה ילד בוגר הנמשך לאימו והיא מצידה נענת לצרכיו של בנה הבוגר. אין כאן פדופיליה. ולפנטזיות אין גיל. תקן אותי אם אני טועה.

ferdinand

New member
מה אני ל'גיד?

משעמם פה - זה בטוח שלא! כל השאר זה כבר באמת לטחון מים. עלה לי דימוי - לפחות לגבי חלק מהאנשים/נשים פה שהכללים, הסייגים... זה כמו לכלוא חבורה של פרים עצבניים ומיוחמים בתוך גדר מכלאה - שסרטים אדומים קשורים מתנפנפים על קורותיה. אז יאללה - קדימה, להסתער על הגבולות! שמה זה הכי נוגע! אני בטוח שבאגי - שומר הסף, משמר הגבול יעמוד בגבורה (ועוד איך יעמוד) בפרץ!!! רק מה - בלי ירידות אישיות, נבזיות או לא זה פשוט לא לעניין - למישהו יש בעיות עם הגבולות, בעיות עם הקו שמתווה המנהל - שיתקוף אותם - לא את הש.ג.! ועכשיו לי יש בעיה: גם אצלי בועט השור הזה, רק שהוא "פרדיננד" כזה גבוּלוֹת, הַגבָּלוֹת, עושות לי לחדד את הקרניים מצד אחד אבל... נו כן – חנון עושה לי גם טוב/בטוח ההרגשה של התיחום אז מה עושים? נו טויף, צריך לתרגם זה – לסיפור!.......

דווקא סיפור שנכתב בהנף קולמוס

יכול לדעתי לגלות לך הרבה על עצמך. אבל אתה הוא זה שצריך לרצות להחליט אם לנתח את זה או לברוח. זוהי מדינה חופשית. מהתגובות הריגשיות אגב לא הייתי מתרגשת כי יש בזה הוכחה שכתיבתך נוגעת באנשים בכאבים,בפחדים ודווקא בהיבט הזה תרמת תרומה לעולם. גם אם בהינף קולמוס.

למעלה