חיים רק פעם אחת..ל-ט...

חיים רק פעם אחת..ל-ט...

זה התחיל בצאט תמים..כל כך תמים...משהו בו כבש אותה לאט לאט.. הרגישה שיוצאת מקליפה עבה שאפפה אותה מאז נישואיה.. הדרך לשיחות טלפון היתה קצרה..לא יצא לך כלום ממני הזהירה אותו בצחוק ביישני..ידעתי שלושה גברים אמרה לו..בעלי שהיה הראשון היחידי והאחרון... אבל השיחות איתו המסו אותה..הרגישה פתוחה איתו יותר מאשר עם בעלה הקר... השיחות הפכו יום יומיות לאט לאט נחשפה..סיפרה על הפנטזיות הכמוסות שלא יוגשמו לעולם..סיפרה על בעלה משפחתה אפילו כתובתה...סמכה עליו שלעולם לא ינצל זאת.. עד אותו בוקר.... צלצול בדלת..מיהרה לשים חלוק שיכסה את הבייבי דול והגוף הנפלא והמבוזבז. הוא עמד הפתח...ישר זיהתה...אבי?!?! שאלה בבהלה...כן זה אני חייך... היא היתה יפה הרבה יותר מאשר חלם בחלום הכי רטוב שלו פני בובה..ואיזה גוף חשב..ממש בזבוז... הבטחת שלא תבוא..פלטה באכזבת מה..נכון..אבל לא יכולתי להתאפק וחוץ מזה חשבתי שאת זקוקה לזה..רק שאת לא מודה בכך..היא הסמיקה..אפשר קפה? שאל בחיוך זדוני..הכנס..הרגישה איך היא מאבדת את אחיזתה במציאות..מתגרה מכלום..מה קורה לי חשבה..הקפה הוגש וידו שהחלה לחפש שביל נסתר בידה לא נהדפה..לא יכלה להתנגד..בלי משים מצאה עצמה אחרי דקה מתנפלת עליו בנשיקות..כמה חיכתה לרגע הזה..להתפרץ..לא לחשוב..לזרום..להתפוצץ.. לא חלפה דקה של תשוקה חסרת מעצרים ומצאה עצמה עירומה..לראשונה בפני גבר שאינו בעלה..לא התביישה..לא הכירה את עצמה..לבעלה לקח שלוש שנים לשכנע אותה למצוץ לו וגם זה רק במקרים נדירים..וכאן? מתנפלת על הזין בתשוקה של נזירה במנזר קאתולי..לא יודעת שובע..כשנשכב על הספה לא היה לה קשה למצוא עצמה מתיישבת עליו סוחטת אנקות הנאה ממנו..וכשצעק "עכשיו"..ולא הבינה את פשר הצעקה.. עלתה וירדה כבוכנה במנוע יפני אמין..ולא שמה לב לדלת הכניסה שנפתחה חרש..שלא ננעלה בכוונה..ולחיוכו הנבזי של אבי....שניהם נכנסו חרש.. התפשטו בשקט.. והיא בשלה..כשעלתה וירדה חשה כאב נעים כשאבי סחט את שדיה הגדולים והיפים..עד ש...לפתע מצאה את פניה מול זין גדול..ואבי מחייך..צעקה אמאל'ה..אבי הרגיע זה בסדר זה חבר שלי..לפני שהספיקה להגיב מילה הזין את פיה..אוי הוא נבזי חשבה....בוכה מוצצת ונאנקת חליפות..נהנית ומושפלת..לא יכלה להפסיק...עד שחשה עוד זוג ידיים סוחטים את שדיה...לא יכלה להגיב..הוא בא מצידה השני מנסה להחדיר גם את איברו לפיה, קצת יותר קטן אבל עדיין גדול משל בעלי חשבה..התחילה למצוץ אותם לסירוגין..נכנעת..עד שאבי הבחין בזה..חיוך קטן בקצה פיה..הוא ידע שהיא שלו..כמו שידע מה טוב לה..חיים רק פעם אחת חשבה והתמסרה.. הזיז אותה מעליו בעדינות והעמיד על 4, כשאחד מחבריו מנסה לבתול את אחוריה העדינים והמחוטבים..זעקה קלה של כאב נעים נבלעה בזין ששוב חדר לפיה..אני מטורפת חשבה...ואז אבי הקים אותה ורמז לה להתיישב על איברו של חברו ששכב על הספה...צייתה כמו היתה מריונטה..כשניסתה לעלות ולרדת לא הבינה מדוע אבי מכופף אותה לפנים...רק כשחשה אותו חודר בכח לעכוזה הבינה..זה כאב..אוי כמה שזה כאב..היתה כמו מכונה..בקושי חשה בזין השלישי הננעץ בפיה.. הם קמו כאיש אחד...מושיבים אותה על שולחן הסלון...ראשון גמר אבי..ישר לתוך פיה..כמה שבעלה התחנן לגמור לה בפה ומתגובתה ידע שאין לכך יכוי וויתר..ועכשיו הבליעה נראתה לה כל כך טבעית..והגמירות של השניים הנוספים רק הביאו אותה לדעת שיש טעמים נוספים...ואוי..לו ידעה שהיא כל כך אוהבת את זה...היא היתה מסוחררת מהנאה..לא האמינה שהנימפומנית שבה תצא בעוצמה כזו החוצה..והיא אפילו לא היתה מוכנה חכך..ואז שמעה את אבי לוחש לה..זוכרת שאמרתי לך שבכל אישה מסתתרת זונה? לא הסכמת איתי..עכשיו אני מסכימה איתך לחשה...אני זונה...אבל זונה מהוגנת...וראתה אותם מתלבשים והולכים כשאבי מפריח נשיקה באויר.. האמבטיה השירה ממנה כל סימן וריח של ערבובית הזרעים שנשטפה בהם.. מרחה עצמה בקרם גוף היקר שקנה לה בעלה לא מזמן ליום הולדתה..והרגישה שהיא נכננסה לעולם של הגדולים..הרגישה מרחפת ומחייכת ללא סיבה.. בעלה האוהב נכנס ושמח לראותה מחוייכת ושמחה...מזמן לא שמחה לקראתי כל כך חשב..וכשנשק לה קלות והריח אותה הרגיש אותה סקסית ונחשקת כל כך..רצה אותה...לחש לה אני נכנס להתקלח..חכי לי בחדר השינה..אני לא יכול להתאפק..אוי..כמה שאני רוצה אותך לחשה לו, רק לו ידעת איזה כאב ראש יש לי..אולי ביום אחר?

bugbuster

New member
בשום אופן לא לכתיבה הזו

קשה לי, ואנסה לא להישמע כמתחסד. חכיתי ודגרתי על הכתיבה הזו, והיא כתיבה דוחה, היא כתיבה מאוסה, היא כתיבה מסוכנת. והיא לא תותר. גם בסיפור הקודם, סיפור על ביישנית שלעולם אוהב, היה אלמנט של הסתרה, העלמת אמת. וכאן הרי גמרתי את ההלל לאותה העלמת אמת בזמנו. העלמת אמת, כי נגרם מישגל חריג לאישה ללא ידיעתה, ולשגל אחות בידי אחיה מבלי שהאחות תדע, הרי זה נגוע ביותר מרק הסתרה תמימה. אכן לא עליתי על הנקודה הזו ב12 למרץ, בתגובתי לסיפור ביישנית. בסיפור הנוכחי, זו לא רק הסתרה, זו מזימה, ופושענית. קשר בן שלושה גברים לזיין אישה ללא הסכמתה. ובפרטנות. גם אם הייתה עולה באחת מהשיחות המוקדמות שנוהלו בין בנ הזוג בקשה מפורשת מהאישה, בו היא מבקשת מישגל גאנג באנג, הרי להוציא זאת לפועל ללא ידיעתה ישנה כאן מזימה והסתרה. "האמת" בסקס היא חלק אורגני ומהותי בחוזה. מי האיש שיקח על עצמו אחריות ושליטה על "סו קולד" תשוקותיה הכמוסות של אישה שרק הוא המאסטר הכל יכל יודע? מי הניבזה שקושר קשר, וזהו קשר ומזימה עם חבריו, תשמעו, אני הולך לזיין, ואתם תחכו מעבר לקיר, או בפינה, או במושב האחורי של הרכב ללא ידיעתה, ולקריאתי "עכשיו," תיכנסו לפעולה? סליחה? עיוותתי את התאור? הוצאתי דברים מהקשרם? ישנן לי בעיות בהבנות הניקרא? זאת ואף זאת, אילו, גם אילו הדלח הייתה נעולה, וברגע השיא היה הגבר אומר, שמעי, שני פרי הרבעה מחכים כאן בחוץ, להכניס אותם? שירביעו אותך? גם בכך ישנו אקט של הפרת אמונים. גבר ואישה באחד על אחד קבעו להיפגש, והתנאי היסודי הזה הופר. עניין "השליטה" שהגבר כביכול אדון לתשוקותיה הכמוסות, המודחקות, או הבלתי בוגרות של האישה, שרק הוא יודע, שלו ניתנת הזכות "לגאול" אותה מבתוליותה זו, הוא מצ'ואיסטי בשיא הכיעור, הוא חולני, והוא אונסני, והוא מסוכן פאראקסלאנאס. הלוואי רק מסוכן. הוא ניבזי ופושעני. נקודה. לעניין שליטה, ושליטה בכאילו. רבים טועים בהבנת מושג השליטה והנשלט. אין משחקי שליטה ללא בקשה מפורשת של האישה מהן חוויות "השליטה" אותן היא צפויה לעבור. פרדוקס מה? תתעמק בזה, ואולי תבין ששליטה הפכה לרבים כיסוי רמיה לתאוות אונס וצידוק לאלימות. זו לא השליטה המזוככת של BDSM כלל וכלל לא. היכן מנגנון העצירה שלא ניתן בלעדיו בשליטה ממש? כאילו דה, כשהגבר מזיין את האישה והיא גונחת שכל המיסדרון ישמע ושני מרעיו מרייררים לקולות המישגל מעבר לדלת, גם אם לא יוכנסו להשתתף כמרביעים בהמיים זה "בשליטת" אותה אישה? בהסכמתה? ונא לחדד. לשגל את בת זוגך בשרותי מועדון זה או אחר כשעדת חבריך עוקבת אחריכם מהאולם לדלת המחראה, זה אחרת. שיעמדו שם עשרים. ויקשיבו. ויאוננו. ויצרחו גם אנחנו רוצים. אבל יש הבדל. זה מועדון ציבורי, והאישה מודעת למהו הסימון לזוג הפורש יחדיו לשרותים. אבל בבית הפרטי שלה? זה הבדל! והוא יותר ממהותי. שני זכרים מעבר לדלת ביתה הפרטי, כלומר, היא כבר נאנסה להיות נשמעת שלא לרצונה למישגל, וגם לו לא הפליטה אנקה ורחש. הרי שני המרביעים יודעים מה מעבר הדלת, בעוד היא איננה יודעת שהם שם! כל זאת אני אומר מראש בחשש שאראה כזאב בעור הכבש, או מזיל דמעות התנין. שהרי לסיפור ביישנית גמרתי את ההלל. נו אז מה? בקריאה נוספת עכשיו, ובצרוף לא ילכו שנים בלתי אם נועדו, כלומר כקוו רציף בכתיבתך, אני חוזר בי וחוזר במוצהר ובתיעוב עצמי מעצמי מאותו "הלל." טעיתי, עוויתי פשעתי, הנקודה האישית שלי בגרוי עריות עיוורה את עיני. זאת לגבי ביישנית. אשר לסיפור הנוכחי, זה סיפור דוחה. האיצטלא של פנטזייה "והכל מותר," איננה צידוק. הכל מותר, כשישנה הסכמה הסכמה הסכמה ומילה חשובה לא פחות שקיפות! גם האקט בו שני גברים מחכים מעבר לקיר כשהאישה "מסכימה" לאחר שהגבר מספר לה על "אריזת המתנה," גם בכך כבר ישנה הפעלת לחץ כופייני על בת הזוג, והמעשה נעשה מתחילתו ללא שקיפות. אני לא מוחק את הסיפור, ומודה שהיה ותועלה דרישה כזו מגולש, בפומבי או במסר פרטי, אצטרך לשקול מחדש את אי המחיקה. אני משאיר אותו כדוגמא לאיזה סיפורים אינני רוצה לראות כאן. ואני אומר במפורש, לא אאפשר סיפור נוסף במתכונת הזו, לך או לכל גולש אחר.

כוכבית 1

New member
רצית לא להישמע

כמתחסד. אך כך בדיוק אתה נשמע. מתחסד. על מה ולמה המהומה? במה שונה הסיפור הזה מפנטזיית אונס? מזימות, הסתרה, שקרים, אונס וכו' מקומם אך ורק בפנטזיות, ואין ויכוח על כך שב"מציאות חיינו" זהו מעשה שפל ובלתי נסלח. אבל הרי ברור לכולנו שבפנטזיות עסקינן. לפעמים נדמה שאתה פותח פתח נפלא לעולם הפנטזיות, ומזמין את כל מי שליבו חפץ. בסבלנות רבה אתה מנחה ומעודד כתיבה של גולשים, שמעולם לא התנסו בכך לפני כן. אתה מנסה ומצליח ברוב הפעמים. כשלקחת בידיך את מושכות הפורום הזזת את השוליים, הרחבת את מרחב הפעולה של הדמיון, התרת כתיבות שהיו מוגדרות כ"יהרג ובל יעבור", חריגות בעיניהם של רבים. ופתאום אתה יוצא בפלצנות כזאת כנגד כתיבה שהזיזה גבולות אחרים. השכחת שזאת פנטזיה? איך בחרת להתעלם מחוקיך שלך? הכיצד זה הנחת בצד את כל הכתיבות שלך עצמך, שהיוו טריגרים לדיונים סוערים ולתחושות קשות בלב חלק מהקוראים? באגי, לדעתי נהגת בחוסר הגינות עם הכתיבה הזאת, והביקורת (כפי שנכתבה על ידך) אינה במקום.

bugbuster

New member
אני מתבצר בדעתי, וזו רק מתחזקת

יקירתי, ואנא הגיבי לגופו של עניין, ובאם אפשר לגופן של הנקודות אותן העליתי. כמו כן, אנא השווי עם מאמר מנהל, שאיננו עוסק במישרין בשליטה אבל מרחיב מאוד מאוד את הקשרי פנטזיות האונס, ומהן ניתן להסיק בברור לגבי כוחניות ושליטה, ונכון שחודדו רק לאחרונה, בעקבות הודעתה של ילדה אור. (תגובתי לילדה אור הוכנסה כמעט במלואה בו ברגע למאמר המנהל.) זאת ועוד, גם לו לא היו הדברים מנוסחים כפי שנמצאים במאמר המנהל, לא הייתי מתירם, ולא היה בכך צורך, פשוט מהסיבה שלא היו כמעט אם בכלל פנטזיות אונס כוחניות ממש בפורום, עובדה המדברת בעד עצמה אם כי זהו כבר עניין אחר. אני מביא בכוונה אמירה מממאמר המנהל התופס כאן בחריפות: "... פנטזיות אונס הן הבעייתיות ביותר לפרסום בפורום זה. הן תותרנה כשבכל מהלך הקריאה לא יהיה לרגע ספק, לא למשתתפי העלילה ולא לקורא שמדובר בפנטזייה. לדוגמא, אין משחק הפתעה בו האשה לא מודעת לכך שהאיש / חבורה במסכה בפארק אינם בן זוגה / משתתפי הפנטזייה ושהיא היא זו הרוצה בה. ..." בגבר בא לבית האישה בהפתעה וללא רשות, בא מצוייד עם להקת ליוון שנישכרה מראש, מבלךי לשאישה יהיה כל רצון בכך! מלכתחילה. הגבר מחליט לאישה חסרת הדעת מה טוב בשבילה. וכוליי אשר לנקודות אותן העליתי, אני מחדד לך את עניין קשירת הקשר. לא ארחיב, אלא אביא לך את דברי מפורום סקס ובדסמ. שלחתי בבוקר קישור לאייבורי ושאלתיו האם יאות לפרסמו, והוא נאות, וממש עכשיו מתפתח בו דיון מעניין, כך שאתן קישור שרשור בפורום סקס ובדסמ . העברתי קישור גם לפורום סקס, ועדיין לא קיבלתי תשובה האם הוא מועלה שם. זהו איננו מסע צלב יקירתי. אני רוצה דיון. דיון. דיון. זכיתי שאת יכולה להגיד את הדברים כפי שאמרת, הגם שללא התייחסות פרטנית.

n y m p h

New member
אם יותר לי

אף שהסיפור לכעצמו לא הסעיר את דמי אני מצטרפת לכוכבית. אין לי מושג וחצי מושג בענייני שליטה במתכונת ה'בדסמ' אם כי מהמעט שקראתי והבנתי יש קודים בין המשתתפים שמיועדים ליצור הסכמות והבנות. דווקא בגלל שאני באה מהעולם הקו, כה, קונבנציואנאלי אין לי שום בעיה עם אלמנט ההפתעה, כפי שהוצג כאן. לא היה כאן אונס, ודאי שלא כוחני, למרות חוסר הידיעה, היה כאן משהו טיפה אפל אם היא היתה מגלה התנגדות ברגע הגילוי והם בשלהם אולי התיעוב היה במקומו כפי שזה הוצג בתור פנטזיה אני לא רואה עם זה בעיה. אלא אם כן ההנחה היא שכל פנטזיה עלולה לחרוג מתחום הבדיה ולהבדק במציאות. האם כך? אם יש משהו שממש לא אהבתי בסיפור הזה זה המשפט הבא: "זוכרת שאמרתי לך שבכל אישה מסתתרת זונה?" זה בדיוק סוג ה'פנטזיה' , או סוג הגירוי הגברי שאיתו אני מרגישה שלא בנוח קרי: שאשה שמזדיינת, הרבה או עם הרבה, היא זונה.

bugbuster

New member
נסיונך איננו הנקודה יקירה

נסי לפרק לגורמים כל אקט ואקט, ואז התמונה מיתבהרת. האמירה בכל אישה וכו' שציינת, מצטרפת לאקטים רבם היוצרים תמונה שלמה. הכלל החשוב בבדסמ היא4 הידיעה והאמון. וקוד הוטו וההפסקה המיידית וללא תנאי.

n y m p h

New member
קראתי אותך לאורך ולרוחב

שם וכאן מבינה ולא מבינה... אם זה לא היה ברור התכוונתי שפאק זה בדס"מ יש גם חיים שלמים, בקטע של סקס, שלא לוקחים בחשבון שקיים דבר כזה שאפילו לא יודעים איך אומרים את זה ויש שם כוחניות שליטה ועוד מכל הטוב הזה. ההנחה שכל קטע שעוסק בסוג של שליטה צריך להיות מנוהל ע"פ הקודים של העולם הבדסמי, מגוחכת בעיני.

bugbuster

New member
את טועה, אבל לא אני הכתובת.

אותי מעניינת נקודה אחת ויחידה בהקשר כאן, מה אני מתיר ומה אוסר בפנטזיות כוחניות. אז פשוטינג אז דאט

n y m p h

New member
אז אין דיון בעצם?

הזמנת דיון אבל בסוף היום אתה רק פורש את משנתך באשר למותר ואסור. בעיניך. אז פשוטינג אז דאט?

bugbuster

New member
בוודאי שיש דיון

אלא שיש לחדד. נכון, אני מתכוון גם למה אני מתיר בכתיבה. ןלכתיבה יקירתי ישנם כללים כשמדובר בפנטזיות כוחניות. כיצד אחרי כן יתבצעו כן או לא כללים וקודים בבדסמ, הוא כבר עניין אחר. וכשאני אומר שאותי באופן אישי, כמנהל פורום, מעניין מה אני מתיר או לא מתיר לפרסום, היא סתם פרישת משנה? היא חסימת דיון? היא התייחסות ספציפית מאוד לנושא מוגדר, ומה אני מפיק ממנו בהכללה, ואכן את ההכללה הזו יהיה על הגולשים לאמץ, כי לא יותרו סיפורים שיחרגו מהכללים המאוד מדוייקים של כתיבה כוחנית. ואיפוא כל זה מונע מבעדך להתייחס בחוט ארוך לנושא שליטה משוט מצליף על גב חשוף ועד מציצת בננה לאשה ערומה במרכזה של עוגה להנאת האורחים? לא רציתי להכנס לשפיכת מלל מיותרת מדוע בתגובתי הקודמת כתבתי לך "את טועה." אם לדעתך זה מחייב שאלה במה לדעתי טעית, מדוע לא שאלת? ואם לדעתך זה מחייב הרחבה, אגב, אולי גם כדי למשוך תגובות נוספות, למה לא הרחבת? מה מיכאן לסגירת דיון, נבצר מהבנתי. נכון, זה שאני נחוש בדעתי, (או במישנה,) מה לעשות, אני זה שחייב לקחת את ההחטלה מתי לאשר, ומתי למחוק כתיבה. זה התפקיד שלי. לא העליתי לדיון האם טעיתי או צדקתי בתגובתי החריפה לכתיבת שולט מזן נדיר. אבל חשוב לי שדעתי תהיה מנומקת ככל הניתן. היכן זה חוסם דיון בבדסם, אונס וכחוניות, בין הכתיבה עליהם, בין ביצועם ממש, נבצר מהבנתי. אנא המשיכי יקירה, וכחי את הדיון לכל מחוז שתחפצי.

אסתי69

New member
חבל באגי כי בעיני

הסיפור כתוב יפה ותתפלא אבל יש דברים שכאלה בעולם השליטה אם הסכמה מראש כמובן אבל הם קיימים לא ממש הבנתי מה ולמה יש צורך למחוק אבל זו רק אני

bugbuster

New member
אסתי יקירה.. אטב חלשמוע ממך

אבל מסםפיק כבר עם הפשטנות הרדודה. תראי לי רגע אחד, ממה את מבינה שתכנון הפנטזייה היה בהסכמה. תראי לי את הרגע, את המשפט, בו את מבינה שהאישה ציפתה לפנטזייה כזו. שהם שוחחו עליה לפני כן. שזו לא הייתה ראייתו והכתבתו המוחלטת והחד צדדית של הגבר. שנושא שליטה היה בכלל אישיו בשיחות שנוהלו לפני כן. קיראי את ההנחיות כאן בפורום לפנטזיות אונס, שהן הקרובות ביותר לשליטה: "... הן תותרנה (פנטזיות אונס, י.ב.) כשבכל מהלך הקריאה לא יהיה לרגע ספק, לא למשתתפי העלילה ולא לקורא שמדובר בפנטזייה. ..." זה לא ברור? כשאת כותבת, כשם שאת משתדלת לגרות, כך את תכתבי משפט שיוביל להבנה, הבנה. לא ניחוש. שהפנטזייה הזו בהסכמה ולא רק הסכמה, מהלכי עצירה, הכל! ובכל פנטזייה ופנטזייה מחדש. קיראי רגע את תגובתה של - זאת - בשרשור שלה, או לפני כן את הכתיבה שלה, ולמה זה כל כך ברור? לא רק לי.

אסתי69

New member
הכל נכון

ובאמת שלא התייחסתי לפרטים בתגובה שלי אלא באופן מאוד כוללני וגדול יש אנשים שלא "מסתדר להם" עם פנטזיה זו יש שעם אחרת אבל כבר אמרנו פעם שלפנטזיות לא אמורים להיות גבולות זה נכון גם כאן... ואני שמחה תמיד להיות פה גם אם בשקט

ashura

New member
מצטרפת למיאוס

לא מעוניינת לקרוא איך משפילים נשים ואיך משקרים אותן

דבר ראשון - התנצלות

שולט מזן נדיר, קבל את התנצלותי על חוסר הכנות בה נהגתי בך. פנית אלי בבקשת תגובה לפנטזיה ועניתי לך רק במסר. לא זכורות לי מילותיי המדויקות, אך הם הביעו התלהבות. אכן מלהיבה הסיטואציה של אישה עם שניים ויותר גברים. הרבה נשים שוטפות לפנטזיה הזו. אך תשובתי היא רק חצי אמת ולכן התנצלותי. התייחסתי לסיטואציה. לא לפנטזיה שלך. קריאתה של הפנטזיה הזו ועוד כותרת שהופיע כמה ימים קודם, גרמו לי להתרחק מהפורום. גם את תשובתי זו, אני כותבת ב וורד. שלא במודע, זרקת אותי למקומות שאני מעדיפה לשכוח. שיתקת אותי. פתחת לי צלקת ישנה. ולא הסתפקת בזה, זרעת מלח על פצעיי. בנעוריי הותקפתי מינית על ידי גבר (השנים חולפות ועדיין לא מסוגלת להגיד את המילה הזו). הדבר הראשון שרציתי היה – הביתה. השני – מקלחת. הימים שבאו לאחר מכן, הם ימים של בית. ימים של פחדים. פחדתי להישאר שנייה אחת לבדי בבית שלי. לאט לאט, עם הנוכחות של הוריי בתוך הבית, הבית שלי, החדר שלי, הפכו למקלט שלי. בייתי הוא מבצרי. חומת המגן שלי. בבית שלי אני בטוחה מפני יצורים שפלים כמוהו. וממנו בפרט. (ובאותה תקופה עשיתי הכללות. בשבילי, כל הגברים היו כמוהו) הפלישה של אדם זר, בעל כוונות מיניות, לתוך הבית הפרטי שלה, לתוך המבצר שלה, היא נוראה. אני עושה השלכה אליי. הרגשתי כאילו משכת את השטיח מתחת לרגליי. נקודה נוספת היא תיאור גבר אגרסיבי ואישה כנועה ומבוהלת כשזה חודר לביתה בהפתעה גמורה. היכן ההסכמה של האישה להשתתף במימוש הפנטזיה? היכן כתבת שהיא הזמינה אותו אליה? תיארת את הפחד המשתלט עליה. אולי היא משתתפת מתוך פחד? באותו הרגע הרגשתי שחומת המגן שלי נשברת. השארת אותי חשופה ומדממת. אז נכון, אין סירוב מצידה. אין צעקות ואין "לא". יש מקרים בהם אישה תוקפת מינית גבר. אברו זקור בזמן התקיפה. הוא צועק, הוא מתנגד, הוא נילחם אבל אברו זקור. לא בשליטתו. הוא עדיין מותקף מינית. נקודה שלישית היא המשפט שלך שקומם אותי ואני מצטטת מתוך זיכרוני (עדין לא יכולה להציץ בפורום):"אמרתי לך שבכל אישה מסתתרת זונה". זונה = אישה המוכרת את גופה עבור כסף או שווה ערך לכסף. האישה שתיארת היא חסרת עמוד שידרה, שפלת רוח. לא זונה. הנשים שעובדות בזנות הן נשים בעלות כבוד עצמי למרות ובגלל עבודתן. רובן, נשים חזקות שיודעות להגן על עצמן מפניי שפלים. משפט שוביניסטי שלא במקומו. שולט, אם משחקי שליטה וכוח אתה אוהב, עשה זאת הזהירות ובהסכמה מלאה של זוגתך לכל מהלך בפנטזיה. אחרת , אני לא רואה הבדל בינך לבין אותו שפל. בברכה

niki love

New member
באגי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אתה העלת את נושא הזאב בעור כבש, איזה דיוק. תגובותיך לנבזיות, לשליטה, להשפלה, לרמיסה בפנטזיה מתאפיינות בדיוק בכל מה שעליו צעקת. האלימות המילולית שלך, הפגיעה האישית, התקיפה, הכוח והשררה, השליטה הבלעדית במה שכאן יפורסם עושות לי רע עוד יותר מהפנטזיה. אני כועסת, אני מרגישה חסרת אונים, אני מרגישה נשלטת, האלימות המילולית שלך נוראה. אתה מדבר על דיון, אני רואה רק התלהמות. אתה מגיב באלימות לאלימות. היו כאן כמה תגובות שניסו כן לדבר להביע דעה, הסלעים המילוליים שהשלכת חסמו כל דרך למחשבה חסמו כל פתח לדיון. רוצה למחוק - תמחוק. רוצה להתקיף - תתקיף. אני הולכת על הגבול וזו לא המילה האחרונה.

bugbuster

New member
ניקי אני מגיב חד, אם זה גורם לך

תחושת סרוס, תחושת נשלטת, זוהי תחושתך האישית, לא אני אשנה אותה, כפי שלא את תשני את דרכי להצגת דברים, אכן בבוטות. זו דרכי, ויתכן המגבלה שלי, כזה אני. "סלעים מילויים שהשלכתי" הם ביטוי יפה מילולית. אבל אנא, סילחי לי, מילוליים בלבד. אנא זיכרי, ישנו הבדל מהותי בתגובה שלי לתגבות אחרות. אני הוא שבוחן את הטקקסט ובזכוכית מגדלת, ומגיב כאשר נידרש לא ביופי / אהבתי/ לא אהבתי/ סבבה / ובב אללה. היה לי קל יותר לא להגיב כלל לכתיבה האין זאת. ככה סבבה כזה, לזרום, מה? אינני יכל לעשות זאת, אני מנהל הפורום. הסיפור שבדיון הוא סיפור מסוכן מסלעים מילוליים ושאר מטאפורות. במילים הללו. מסוכן. כדי להראות זאת, להבהיר ולחדד, והסיבה היחידה שהוא הושאר היה לצורך הדוגמא, כדי להראות את השלילה שבו היה עלי לפתוח אותו כמו מורסה, ולנתחו. ואכן, אינני בוחל במילים, ומחדד את הקוו אותו רוצה להדגיש ליכדי קיצוניות אחרת הנושא מיתמוסס באפור, ובאולי, ובכזה, ובכאילו. ומחר תועלה פנטזיה דוצה כיוון שנקטתי בתגובת כזה וכאילו ופוצי ומוצי. אני חושב על כותב פנטזיית השליטה הבאה ומקווה שלפני שיכתבנה, יזכור ולו במעומעם, כיצד קרא פעם דיון מתיז ניצוצות על פנטזיית שליטה. יעצור רגע, יחשוב, אולי יטרח ויחפש את אותו שרשור גדוש ניצוצות וסלעים מילוליים, ומבין כל הניצוצות ורעשי הרקע, ולו עובדה אחת תהיה ברורה לו, והיא הבעייתיות והזהירות והזהירות והזהירות שהוא חייב לנקוט בכתיבה תביא לתוצאה המקווה. הוא יתן את תשומת ליבו לפרטים, ולכלללים, ואכן ישנם כללים, ויוציא תחת ידו בסוג הזה והמיוחד של כתיבת שליטה, כתיבה ראויה. היה וכך לא יהיה לי שום צורך לזרוק סלעים מילוליים אחרי. אני מודע לעובדה שכיוון שהפורום דינימי בגולשיו, הרי כתיבות לא ראויות מועלות מבלי ידיעה שכבר היו כמותן בעבר וכמובן שהתגובה להן מעלה מחדש גיצים וניצוצות. אנא הביני את הנקודה בה אני נמצא. לכתוב אם תמחוק תמחוק=היה מיותר לגמרי אם יכל לגלוש רגע לעניין אישי. תודה על תגובתך, ואשמח אם תגיבי לזו הנוכחית וכמובן לכל כתיבה אחרת ובמיוחד לעוד מועוד כתיבות שלך. שלך.

niki love

New member
באגבסטר היקר

אני מבינה מהר, כשאתה מסביר לאט ... אכן הבוטות הקשה בתגובתך המקורית הרתיחו אותי, אותה בוטות שבהודעה הזו שלך פשוט נעלמה. אחרי ההודעה הראשונה כעסתי רציתי להכנס בך, וחזק. אחרי ההודעה השניה, רציתי להגיד שככה מלכתחילה זה צריך היה להישמע. אבל לקחתי זמן ואויר , ומחשבה. ודווקא הסגנונות השונים של תגובותך, והדיון שהתפתח כאן הביאו את ההבנה. והיא כפילות תפקידך. גולש כמותינו, אך גם שומר הסף. אני לא יודעת מה נדרש משומר הסף. אני מדמיינת תפקיד מסביר מחנך, אסרטיבי אך לא אמוציונלי, יותר רך. אך יתכן ושליפת ציפורניים, גיצים וניצוצות הם מה שנדרש. יתכן וכפי שניסח זאת בבהירות מדהימה פרדיננד, הפורום הזה ייצרי, וסוער כלכך, שנדרש שומר סף לבוש שריון שחור, ובידו חרב פלדה ( כמעט התפתיתי להתחיל פנטזיה ... ) . ואולי באמת שמירת הגבולות כאן יכול להיות עסק די מלוכלך .... ולכן שלושה דברים לי אליך באג: 1. על שמירת הסף - תודה. 2. כשילד קטן מטפס בטעות על הגדר, אפשר להחזירו בכוח למקומו ( ולא רק נו נו נו ), יחד עם הסבר רגוע לכל חבריו. משהו כמו "בפורום זה לא יותרו קללות ויחס מזלזל כלפי מי מכותביו, ינסח הכותב בבקשה מחדש את דבריו" במקום בו מחקת את ההודעה בהמשך הניק של "את תפקידך להיות כלי". שנראה את הגדר, שנפחד משומר הסף, אבל שלא נכעס. 3. וזו הצעה אישית, אני חושבת שחלק מהעניין זה הבלבול שלנו כגולשים, ובעיקר החדשים להבדיל בין שני תפקידיך. מצד אחד אתה מגיב כגולש לכל דבר, מביא את עצמך. מצד השני יש את החוקים - שומר הסף. על דעותיך, הייתי נאבקת, לא על תפקידך. הייתי שמחה אם כל הודעה שלך אשר מטרתה שמירה על הגבולות הייתה נפתחת במשהו כמו "הודעת שומר הסף", ואולי כדאי להמציא אייקון חדש שרק למנהלי הפורום מותר להשתמש בו, שנדע. ועכשיו שנוטרל הכעס, לפחות שלי, לקחתי לי אתגר. להסתובב לך לפעמים שם בין הרגליים, זיגזגים על הגדר בין אסור למותר. Niki

למעלה