חיים לאחר המוות

• פותח הנושא chan
  • פורסם בתאריך

begone

New member
זה כל העניין

אי אפשר לבסס תיאוריות על סמך הזיות. אין לך ראיות? לא יאמינו לך. זה שורש העניין! כל סיפור המוות הקליני כולו מבוסס על הזיות ועל סיפורים, לא על דברים מדידים או ניתנים לצפייה. ולכן זה הכל בלוף אדיוטי. ולכן אתה לא תמות מוות קליני. במקום לבלבל את מוח - תעשה משהו פרודוקטיבי. אל תברבר לי בשכל על מוות קליני, תחפש את אלוהים ותשאל אותו למה הוא חיסל לי את כל המשפחה בגרמניה ובפולין. תשאל אותו, אני בינתיים כאן יושב ומחכה לך.

chan

New member
לא כל העניין

יש ראיות אבל כל ראייה שאינה תואמת ב - 100% את השקפת העולם שלך ישר אתה מסווג אותה כשקר/שגעון וכדו´ אתה מעולם לא מתאמץ לחפש את האמת.

begone

New member
בולשיט מוחלט

"יש ראיות אבל כל ראייה שאינה תואמת ב - 100% את השקפת העולם שלך" ידידי המלומד ורב ההשכלה - אדם שמספר לך על הזיות איננו ראיה לשום דבר. אני יכול להמציא סיפורים מכאן ועד להודעה חדשה. ואני יכול לספר שראיתי את אלוהים בלילה, במיטה. אני יכול לספר הרבה דברים. אבל זה לא אומר שום דבר על המציאות בהכרח. "אתה מעולם לא מתאמץ לחפש את האמת" כבר 25 שנה אני מנסה למצוא ראיות לקיומו של אלוהים ולא מצליח. לעומת זאת, אני מצליח למצוא ראיות מאוד מבוססות לנושאים שלא קשורים כלל וכלל לדת. אז מה אתה רוצה ממני? הדת שלך מבוססת על שקר, וחבל. אם אין לך אפילו ראיה אחת נורמלית (מוות קליני? בדיחה גרועה!) אז תפסיק לבלבל לי את המוח ותבין שאתה דתי בגלל שחונכת להיות דתי. אתה פשוט ממשיך את החינוך שקיבלת, זה הכל. ואם חזרת בתשובה לא מזמן - כנראה שקנית בזול את השקרים שמכרו לך.

chan

New member
איזו השקפה ?

כמובן שהאמונה שלי אינה מבוססת על מוות קליני זה הרבה יותר מבוסס מזה, תחשוב רגע אולי אתה חילוני כי כך חונכת, האם סבא שלך היו מאמין, או סבא של סבא שלך היה מאמין ומתי שהוא פשוט שכחתם מאיפה הגעתם. איפה בדיוק ניסיתה לחפש הועחות לקיום אלוקים בדעת "אמת" (שם אירוני ביותר לארגון)

למעלה