חיילת חדשה, ברוכה הבאה!
הודעתך מעניינת אותי מכמה בחינות: אלטרולט לא עוזר אם לוקחים במינון נמוך לפרק-זמן קצר. יש להתמיד, ולעלות במינון (בהשגחת רופא, כמובן, בלבד!) עד לקבלת תוצאות. גידים כואבים מוכרים לחולי/ות פיברומיאלגיה, אם כי אני לא בטוחה שמדובר בהכרח במצבים דלקתיים. לגבי ד"ר אודי בר - היו פה ובפורום המקביל בוואלה לא מעט תגובות שניתן היה להבין לגביהן שמדובר בבזבוז זמן, אנרגיה וכסף - האם את רואה תוצאות חיוביות בטיפול, ומה זה קשור להיותך חיילת? זה שסבתך ודודתך חולות פיברו' מחזק את הכיוון הגנטי שנחקר כעת. אני מציעה שתצטרפי לקבוצת המחקר של פרופ' בוסקילה מ"סורוקה" (פרטים אצל לינאר...). האם גם את הופנית, על-רקע הלופוס של אמך לבדיקת לופוס? אני שואלת זאת מאחר שבתי (שבינתיים כבר השתחררה משירות צבאי בהתנדבות), שסירבו לגייסה לצה"ל על רקע מפרצת שהייתה לה בהיותה בת 8 וחצי, נשלחה לעבור בדיקה לאיתור לופוס (מסיבה שלא ברורה לי עד היום). לשמחתנו, לא נמצא אצלה ממצא שיחשיד בקיום לופוס, אך צה"ל לא היה מוכן לגייסה, וגם על שירות בהתנדבות היינו צריכים להילחם. בסופו של דבר היא התחיילה, קיבלה פטורים מתורנויות - ושירתה שירות מלא + חודש בתנאי-קבע. טוב, אני מבינה שקצת נסחפתי עם הסיפור הלא-רלוונטי הזה, אז סליחה אם הטרחתי מישהי/ו... דור