חיילת חדשה בפורום..

miss utchiha

New member
חיילת חדשה בפורום..

שלום לכם :) אני ורד, אובחנה אצלי פיברו כחצי שנה לפני הצבא.. כשתחלתי לסבול מכאבים ועייפות. היו לי בעבר הפרעות אכילה, מה שאומרים שזו הטראומה הנפשית שלי (; קיבלתי אלטרולט שלא ממש עזר לי.. בנוסף הייתי לפני ועדיין משתדלת בנאדם ששומר על הכושר.. משקולות וריצות שאני מאוד אוהבת.. אבל אחרי תקופות של חודשיים בערך של ריצה הכאב חזק מדי בכדי להמשיך וכבר זכיתי לדלקת בגידים ברגליים שדבקה בי במשך חצי שנה למרות המנוחה.. לא יודעת אם זה קשור לפיברו.. בנתיים אני מטופלת את ד"ר אודי בר היות ואני חיילת.. אגב חיילת.. הרופאים לא ששים לתת לי פטורים והועדה הרפואית קבעה לי פרופיל 64 עם סעיף תשישות כרונית.. אגב, אימי חולת לופוס וגם לסבתי ודודתי (אחות של אמא) חולות פיברו.. זהו בעיקרון, קיצור תולדות הורד :)

מיטל מק

New member
שלום ורד וברוכים הבאים..

אני מבינה שאת מגיעה ממשפחה שיודעת ומכירה תמחלה מקרוב. זה טוב כי הם יודעים בדיוק מה עובר עליך. רובנו באים ממשפחות וסביבה חשדנית. אומנם כיום משפחתי מבינה ותומכת אבל לקחו שנים להגיע למצב זה. אני מזמינה אותך לבוא לביקור ואף להצטרף לקומונה הצעירים עם תסמונת התת'כ והפיברו' . יש שם גם חילים נוספים שיוכלו אולי לעזור לך .. אז ברוכים הבאים ומקווה שתשארי איתנו. לומרות שאתן יכולות כבר להקים פורום משלכם בבית. סתם, בבדיחה.(אמור להיות פה חיכן אבל האיקונים לא עובדים.) מיטל

miss utchiha

New member
:)

אהבתי את הבדיחה :) שכחתי גם להוסיף שלסבתא מצד אבא יש דלקות פרקים כל החיים אז אני מכוסה מכל הכיוונים הגנטיים שלי.. לא מצאתי את הקמונה המדוברת.. אפשר בבקשה קישור? תודה על קבלת הפנים :)

מיטל מק

New member
מקווה שלא טעיתי בקישור.

אם לא הולך תיכנסי לרשימת הקומונות בתפוז. לכי לתמיכה ובריאות שם בטוח תמצאי.

מיטל מק

New member
שכחתי את לרשום את מס' הקומונה

סליחה!! מס' הקומונה 5227 בהצלחה וניפגש שם

linar1

New member
../images/Emo6.gif היקר שכולנו נהיה בריאים../images/Emo24.gif

מיטל מק

New member
אני ממש לא גונבת כלום..

ולגבי הצעתי לורד להיכנס לקומונה - זאת מכוון שאני חושבת שבהתאם לגילה ולטיב שאלותיה יותר יתאים לה הקומונה. אני לא חושבת שזה פסול . אני אישית שותפה גם פפורום וגם בקומונה.

linar1

New member
מיטל יקרה../images/Emo24.gif תחשבי חיובי

זה כלל לא פסול להיות חבר במספר פורומים...

במיוחד כשהקומונה באה כתוספת... ../images/Emo13.gif

ודרך אגב, היא נפתחה כי היה ביקוש למקום לצעירים, ובהתייעצות עם נאווה הוחלט שאין בזה שום דבר שלילי... חוץ מזה, הרעיון שלה שונה לגמרי מהרעיון של הפורום... אפרת

זה לא מדויק

כל חדשה צעירה שנכנסת את תכף ממליצה לעבור לקומונה של הצעירים וככה הפורום הופך לשומם. זה נכון שאת נכנסת לעיתים גם לפה אבל זה בשביל להמליץ לחדשים לעבור לקומונה.

linar1

New member
אורית ערב טוב../images/Emo45.gif

למה את כל כך מתעקשת על זה שמיטל הזמינה לעוד מקום גלישה נחמד, מה רע בזה? אני חושבת שזה לגיטמי ואין טעם לדאוג כלל... שיהיה לך ערב נעים, LINAR.

מיטל מק

New member
אורית שלום.

קודם כל זה ממש לא נכון שאני נכנסת רק כדי לגנוב צעירים וצעירות..את יכולה לחזור אחורה ולראות . עכשיו יש לי תחושה לא טובה שאת מנסה לפתוח איתי במריבה בנושא ואני ממש לא מעוניינת להיגרר לכך!! אז אני מסיימת את שיחתנו בכך שאני ממש לא חושבת שעשיתי דבר רע אבל סליחה אם את נפגעת מכך. שיהיה לך המון בריאות.

B Positive

New member
מיטל ... תגנבי גם אותי! בבקשה!

גם אני רוצה להיות בין הצעירים... האמת... אני מטילת מדי פעם בין הפורוים השונים וגם בקומונה, וממליצה בחום לצעירים שבינינו לבקר שם. ואורית
תחשבי על זה, גם אם שקט כאן מדי פעם, זה לא נורא בגילנו שקט זה דבר מבורך.

מיטל מק

New member
בי פוסיטיב היקרה..

כדי להשתלב בקומונה לא חייבים להיות צעירים בגיל החשוב הוא צעירים בנפש . ולפי הכרתי איתך את מתאימה מאוד . אז עכשיו יומרו יודעי דבר שאני חוטפת אותך?? אז יומרו!!!! אני חייבת לומר שאני חשה בבית בשני המקומות. וכל אחד ממלא אצלי חלל אחר. אני מאחלת לך ולכולם יום נפלא.

ritosh

New member
ורד../images/Emo24.gif

אני "שמחה" שגילית את הפורום שלנו. יפה שאת ממשיכה בפעילות גופנית המשיכי במתינות יותר והקשיבי לאיתותים של הגוף כדי לא להתאמץ מדי. נדלקה לי נורה אדומה בקשר לאודי בר. למה את מתכוונת ב-מטופלת את ד"ר אודי בר היות ואני חיילת?? ממתי אודי בר מטפל במרפאות הצבא? בבקשה תשובתך המהירה!

miss utchiha

New member
תשובה..

אני חיילת.. לא מטפלים בפיברו.. רק שמים סעיף לתשישות כרונית שלא נותן לי כלום מבחינת תנאי שירות.. ואני צריכה רופא פרטי.. וזה מה שאמא מצאה לי וחשבה שכדאי שאעשה.. יש לי הפניה לאיכילוב אבל כבר חודשיים אני מחכה לתור שם.. ואם למישהו יש מושג.. מה עושים עם פיברו וצבא?? אני לגמרי מתוסכלת מהם כבר.. לא רק שאני משלמת (יותר נכון ההורים הקדושים שלי..) הון על טיפולים באופן פרטי אני צריכה גם תנאים שלא מתאימים לי.. אין לי טעם בטיפולי הקפ"ס שלהם..

ritosh

New member
ורד,

אני הגעתי עם הבת שלי שהיתה חיילת למרפאה בבסיס ל"שיחה" עם הרופא האחראי,בגלל הסחבת ב"טיפול" בה. לאחר דרישה חד משמעית לטיפול לא צבאי(מרפאת ק.העיר וחר"פ צריפין),הבת שלי נשלחה לפנימית מייעצת באיכילוב על חשבון הצבא. אני מציעה לך לעשות כמוני.להגיע עם ההורים לשיחה עם הרופא הצבאי. דרך הרופא שטיפל בה שם היא קיבלה פטורים שעזרו לה לתפקד. בהמשך היא סופחה לר"מ2 ושוחררה מהצבא. לאיזו מרפאה את מחכה לתור באיכילוב? יש לך מסר ממני.

למעלה