חיילי משמרות

gilmad

New member
חיילי משמרות

יש למישהו אולי מושג אם מותר למפקד, שהחיילים שלו עושים משמרות של 8 8, כלומר 8 שעות משמרת 8 שעות מנוחה, אז לתת להם לעשות איזושהי עבודה בזמן 8 שעות המנוחה??

תרשה לי להגיד לך בתור גולנצ´יק

מותר? חחח אם היו אוכפים את החוק הזה חצי מצה"ל היה נכנס לכלא. אני מחזור אוגוסט 98 בגולני 13... במרץ 99 עשיתי קו בחברון (אחרי אימון מתקדם) היינו ישנים שעתיים בכל 24 שעות. למה? כי ככה נהוג. ואסור לבכות... מה התוצאה? חיילים נרדמים באמצע עבודות מוצב, נרדמים בחרבון, בשירותים,באוכל, בעמדה, בג´יפ...ובפשיטה מי שנתפס נרדם מקבל ריתוק 28. תוך שבוע כל הפלוגה מרותקת. אחי, אין מה לעשות. זה תקופה בחיים, קח את הבעסה בסבבה... היום זה קורה לך-מחר זה יקרה למישהו אחר.... להיות צעיר זה לא פשע.....

gilmad

New member
סבבה, אבל..

א. כול אני לא צעיר. ב. גם סמלים ראשונים עובדים לא במשמרת. ג. אני לא קרבי, באם לא ידעת אז בבסיסים של ג´ובניקים די מקפידים על הפקודות, גם על שש שעות שינה וכאלה, ככה שאם זה אסור אז אני יכול בכיף להגיד שאסור ואני מסודר. השאלה היא אם זה אסור??????? מה הפקודה לגבי אנשי משמרות????????????

דוד דב

New member
גם גובניק וגם מתלונן ...

בזמן שאתה מברבר פה במוח מישהו מחרבן לתוך שקית ושומר עלייך ..

יניב100

New member
בשעות המנוכה אתה אמור לנוח

ולא לעבוד. לפי מה שידוע לי העסק הזה לא חוקי. עצה פנה למישהו(עדיף קצין) בכיר מזה שנותן לכם עבודות בשעות המנוחה שלכם ותראה מה תיהיה תגובתו. תלוי גם על אילו עבודות מדובר.

gilmad

New member
הבסיס עצמו הוא של

ג´ובניקים, נראה לך שמישהו שעושה משמרות של 8\8 הוא ג´ובניק, אני נמצא במצב מיוחד במינו, ותאמין לי שאני תורם בדיוק כמו לוחם, גם מבחינת סיכון, ואני לא יפרט..............

למעלה