חיייב גימלים דחוף!!!!!!

• פותח הנושא mb20
  • פורסם בתאריך

mb20

New member
חיייב גימלים דחוף!!!!!!

מישהו יכול לתת לי עצה כיצד להוציא גימלים? שניים שלושה גימלים יספיקו לי

*-*SUNSHINE*-*

New member
למרות שאני לא מאמינה בזה...

אני אהיה חמודה ואתן מספר דוגמאות
: 1.לוקחים תפוח אדמה או בצל,מניחים באזור הקרסול,לוקחים תחבושת אלסטית,חושבים חזק חזק<הרבהההההה לחץ!> כך במשך כל הלילה. כתוצאה מזה,התפו"א יספוג את הנוזלים ברגל ואז הרגל תהיה הרבה יותר עדינה ושברירית...תן מכה עם כפית על המקום שיכחיל. די חזק.ואז העצם פשוט תסדק. 14 גימילם נקי 2.קח בקבוק חצי ליטר קולה,ופרק בתוכו 20 סיגריות<אפר!!!!!לא את הסיגריות עצמן!>להוסיף משקה שיתמלא עד חצי הבקבוק.לערבב היטב,ולשתות שעה לפני שהולכים לחר"פ או רופא.זה מעלה את החום,אבל...זה לא תמיד עובד,ויש רופאים שיודעים כבר להבחין בזה...
... רוצה עוד? -שני-

kaban

New member
שים לב

רופאים יכולים להבחין מתי ג נגרמים בזדון, אם גם איכפת להם והם מגישים תלונה העונש על גרימת נזק בזדון הוא חמור ומסתכם בדר"כ במספר ימים במתקן כליאה - אז חשוב טוב ואל תהיה מטומטם

לא רק זה

בנוסף אני מאוד לא ממליץ על שתי השיטות במיוחד לא על הראשונה , היא מאוד מסוכנת ,מספיק שמישהו בטעות ייתן לך צ´פחה חלשה על הרגל והרגל נשברת , וזה מאוד מאוד כואב. אבל זה ייתן לך אולי גימל ארוך , אז תעשה את השיקול וגם צתטרך להסביר איך זה בדיוק קרה , קח בחשבון שלא יהיה קל לשקר ואתה עלול גם להיכנס לכלא וגם לקבל עוד פז"ם.

bravdy

New member
שיטה קצת פחות כואבת.....

היא בעצם לא כואבת בכלל. מורידים את הלבן שעל השינים בבוקר לפני שמצחצחים שיניים ושמים בעין. אומרים שזה עושה דלקת בעין, אדמומיות ,ונפיחות. לא ניסיתי אז אני לא יודעת אבל שיהיה. חוץ מזה ידיד שלי הוציא שני גימלים בכול כך קלות..... הוא עלה לבית חולים עם אימא שלו במוצאי שבת אחת והתלונן על סחרחורות, הוא ביים להם העלפות ואמר שהיה לו חום וכאבי ראש כול השישי שבת והם אישפזו אותו. הוא חזר הביתה למחרת והיה לו שני גימלים בכזאת קלות. שיהיה בהצלחה.

tok

New member
הייתי שם

קודם כל אל תפגע בעצמך בכל מיני דרכים מוזרות, דבר שני על ידי הצגה טובה והתחזות לחולה לב. הצבא לא לוקח סיכונים בקשר ללב. ישלחו לבדיקות אולי אפילו יאשפזו גימלים בטוח תקבל וגם אם לא ימצאו כלום אי-אפשר להאשים, נסיון אחר זה לספר שחטפת מכה עילפון למס´ שניות, תזכור אם מאמינים בשקר חזק הוא נהיה אמת. בהצלחה

למעלה