חייב פעולה!

וגם לי יש עוד שאלה!

איך היה בחזרה הראשונה ללהקת צופי ירושלים?? מממממ כמה אנשים היא מונה ומי הם? פרטים!

S u B

New member
טוב אז ככה..

דבר ראשון, היום היה לנו משחק נגד שבט לביא ונצחנו אותם בהפרש של 58 נקודות..
וזה רק המשחק הראשון שלנו, אז מי יודע מה יהיה בהמשך. בקשר ללהקה, מחר (יום שישי) חזרה ראשונה ולפי מה שאני יודע נמצאים שם: חגי-שבט ערבה, אני ונורית-שבט אלון, יש עוד 2 תאומות משבט אלעד, נראה לי. ויש עוד אחת משבט זוהר שהייתה היום בטורניר. ו..כל השאר אני לא זוכר.

S u B

New member
חייב פעולה!

תקשיבו חבר'ה, אני נמצא כרגע במערך תקשורת ואין לי פעולה לשבת למישהו יש רעיון לפעולה שקשורה לתקשורת כלשהי שאמורה להמשך בערך שעה?! תודה מראש!

יש לי פעולת תקשורת...

הנה: מטרות: החניך יבין את חשיבות התקשורת בין חברים החניך יתקשר בצורה תרבותית החניך יבין שיש עם מי לדבר. מטודה: הפירמידה (כל הפעלה עושים קטגוריה)- הפירמידה, כמו בטלוויזיה כם עודד מנשה. הפעלות: 1. טלפון שבור- להסביר שתקשורת חשובה להבנה 2. תופסים קו- הגדרות שצריך לצייר 3. לקשור חבל סיירים לעץ, והחניכים צריכים לעבור מצד אחד לצד שני בלי לדבר. 4. לשחק את משחק הפירמידה- יש 7 קטגוריות שבכל קטגוריה יש 10 הגדרות שצריך להעביר אותן תוך 2 דקות- בלי להשתמש בשורש של המילה: דוג': חניך א' צריך להעביר את המילה אוטובוס..הוא יגיד, כלי רכב גדול שמשמש להסעת ילדים, אנשים והוא ציבורי והנסיעה בו עולה 5 ש"ח. אני אחשוב על עוד- בהצלחה

למעלה