הבנתי.... אני עוד יותר מבולבל ממש לא מבין בזה...מצטער.
E Elvis Aharon Presley New member 17/10/03 #32 מה אנחנו ילדים קטנים ../images/Emo3.gif מה זה פג תוקף לבתולין מה זה החרטה הזה
מ משתמש לעיתים New member 18/10/03 #34 הבעיה שלך היא לא בניקוד הבעיה שקצת קשה לך לחבר שתי מילים ברציפות. ויסלח לי אלוהים
מ מצחיcoolה New member 17/10/03 #20 הבנתי!!!!../images/Emo24.gif סוף-סוף! אחרי הרבה עזרה מחברים (ותודה למליס). אז קודם כל, אהבתי את הרעיון, גם לי המושג חדש. דבר שני, אין לי תשובה. -אבל!- אני בעד שזה יהיה 4 חדשים (אם האפשרויות הן או 3 או 4 ), אחרת, מצבי רע!...
הבנתי!!!!../images/Emo24.gif סוף-סוף! אחרי הרבה עזרה מחברים (ותודה למליס). אז קודם כל, אהבתי את הרעיון, גם לי המושג חדש. דבר שני, אין לי תשובה. -אבל!- אני בעד שזה יהיה 4 חדשים (אם האפשרויות הן או 3 או 4 ), אחרת, מצבי רע!...
B bar666xp New member 18/10/03 #49 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ROFLMAFO
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ROFLMAFO
ש שם המשתמש הוא גל New member 17/10/03 #28 תפסיקו לבלבל את המוח... תן לה זיון ותשברו את הראש עוד שלושה או ארבעה חודשים...
N Nלי שם New member 17/10/03 #29 ../images/Emo124.gif הצילו, גנב בפורום !!!../images/Emo41.gif שעה אני מחפש לבחור <האמת, יותר בשבילי, מסקרן אותי> מה זה המושג הזה תולדת...עכשיו אני חוזר להודעה שוב..ומה אני רואה?? החתימה שלי מתנוססת בתחתית ההודעה שלו... חוצפן!!...גנב!!... . . . סתתתתםםםםםםםם הלוואי שכולם היו חותמים ובעיקר חיים ככה.... רק אהבה
../images/Emo124.gif הצילו, גנב בפורום !!!../images/Emo41.gif שעה אני מחפש לבחור <האמת, יותר בשבילי, מסקרן אותי> מה זה המושג הזה תולדת...עכשיו אני חוזר להודעה שוב..ומה אני רואה?? החתימה שלי מתנוססת בתחתית ההודעה שלו... חוצפן!!...גנב!!... . . . סתתתתםםםםםםםם הלוואי שכולם היו חותמים ובעיקר חיים ככה.... רק אהבה
N Nלי שם New member 18/10/03 #35 זה לא משורשר אליך...תסתכל שוב חוץ מזה שאני סתם צוחק...יש לנו חתימה דומה..
ש שם המשתמש הוא גל New member 18/10/03 #42 שלא יצא לי שם של חננה שלא יוצא לבלות ביום שישי... אני פשוט קבור בעבודה. שבוע הבא בקולומבריום, את מוזמנת. יש לי כרטיסי כניסה חינם. אני מכיר את הבעלים..
שלא יצא לי שם של חננה שלא יוצא לבלות ביום שישי... אני פשוט קבור בעבודה. שבוע הבא בקולומבריום, את מוזמנת. יש לי כרטיסי כניסה חינם. אני מכיר את הבעלים..