חייב עזרה

only4love

New member
חייב עזרה

שלום לכולם יש לי וויכוח עם ידידה אחרי שלא עושים סקס כמה חודשים זה נקרא בתולדת הוויכוח ביננו הוא אם זה אחרי 3 חודשים או אחרי 4 חודשים בבקשה תענו לי על זה מהר כי אחד מאתנו הולך להפסיד ארוחה ולעשות מופע סטרפטיז למנצח ואין מצב שאני הולך להפסיד תודה מראש

כמה שמות מטומטמים אפשר להמציא

ASCHE

only4love

New member
יכל ליהיות

שזה שם מטומטם אבל לא אני המצאתי אותו והרבה אנשים מכירים אותו ובכל מקרה זה עדיין לא עונה לי על השאלה אם זה 3 חודשים או 4 חודשים

Hendrixon

New member
עשיתי אתמול בלילה מבחן איקיו מאוד

קשה, אבל הסתדרתי איתו יפה מאוד. את השאלה שלך יקירי קראתי 8 פעמים ולא הבנתי לכלום
לכן המלצתי היא כי תתפשט ותקנה לה ארוחה
בשמחות

אני אעזור

לכל הלא מבינים...
הבעיה שלו היא בניקוד (הלא קיים...) שלום לכולם! יש לי ויכוח עם ידידה: אחרי שלא עושים סקס כמה חודשים, זה נקרא "בתולדת". הויכוח ביננו הוא אם זה אחרי 3 חודשים או אחרי 4 חודשים. בבקשה תענו לי על זה מהר, כי אחד מאיתנו הולך להפסיד ארוחה ולעשות מופע סטריפטיז למנצח, ואין מצב שאני הולך להפסיד. תודה מראש. אני מכיר שזה אחרי חצי שנה, אבל אם אתה אומר...

Hendrixon

New member
אני גם ניקדתי וירטואלית../images/Emo13.gif אבל...

עדיין לא נתת פרוש רש"י מה לעאזזאל הבחור שואל, ואם גם קוקיז לא הבינה, אז כנראה שיש דברים בגו. מה ההבדל בין שפן כבר נשמע לי יותר ברור

Hendrixon

New member
ואם אתה מבין את השאלה, אז מדוע לא

סיפקת לבחור המיוסר תשובה?

מה שהבחור שואל,

זה אם "בתולדת" (למהדרין - כמו שיום הולדת חוגגים פעם בשנה - כל כמה זמן חוגגים בתולדת, יעני "התחדשות של הבתולין") חוגגים כל שלושה או ארבעה חודשים. עכשיו, אם תלך להודעה הקודמת שלי, תראה שבסוף כן כתבתי, שעד כמה שאני יודע - בתולדת זה אחרי חצי חצי שנה. *הסתייגות*: "עד כמה שאני יודע" זה אומר שמישהו אמר את זה לידי פעם, לא שאני מתעסק בזה.

ואם אני מסביר, אז עד הסוף

אם הייתי יודע איך מנקדים פה, הייתי מנקד. אבל היות ואני לא יודע. תיאלצו להסתפק באנגלית: BETULEDET. ההגיה - כמו יומולדת.

אההה...חדש לי...../images/Emo124.gifמנהלות!

אולי מצאנו פה מונח חדש למילון מונחים... פעם ראשונה ששומעת על זה.

Hendrixon

New member
אחלה../images/Emo45.gif לא ראיתי את השורה האחרונה

תולדת... מה זה החרתא הזה?
רק על זה מגיע לו שיתפשט ויקנה לה כרטיס חופשי חודשי לביג מאמא

only4love

New member
אז בקיצור

יש לי בעיה עם הניקוד אני אטפל בנושא. (איך בינתיים?) דבר שני אני אסביר עוד פעם בקצרה מה זה "בתולדת": אחרי שגבר/אשה לא עשו סקס 3 חודשים או 4 חודשים (פה בעצם נכנסת הבעיה שלי,אחרי כמה חודשים 3 או 4 ) פג התוקף של איבוד הבתולים. ידידה שלי לא שכבה שנה עם אף אחד היא טוענת שאנחנו צריכים לחגוג "בתולדת" 3 כי "בתולדת" זה כל 4 חודשים,אני טוען שצריך לחגוג "בתולדת" 4 כי "בתולדת" זה כל 3 חודשים. בקיצור חפרתי לכם אם אתם לא מכירים את הנושא אני אמצא דרך לטפל בויכוח שלנו ככה שהיא תצטרך לעשות לי סטרפטיז. ספרנית נוAה אם עדיין אין את זה במילון המושגים לפי דעתי הגיע הזמן להכניס את זה למילון המושגים. אפשר לפתוח מועצת חכמים (בסגנון חז"ל) שתחליט אם "בתולדת" תיהיה 3 חודשים או 4 חודשים ולהפוך את המילה הזאת לרשמית,ובפעם הבאה שמישהו ישאל כבר תיהיה לפורום תשובה מדויקת ולמי שלא מכיר את המילה להתחיל להפיץ אותה. מקוה שהניקוד השתפר קחו בחשבון שאני חדש ברטע של הניקוד

למעלה