חייב עזרה

ליאן.

New member
../images/Emo45.gif

עינב, חשוב מאוד שתפנימי. לא להתקשר במשך חודש זה זלזול לשמו. לא עושים כזה דבר לאדם היקר לנו שאנו רוצים שתהיה תיקשורת טובה איתו ומערכת יחסים כנה ואמיתית. על מנת להתמודד עם בעיות צריך לדבר עליהן ולחשוב על דרך לפיתרונן. והטיפ ´המוצלח´ השני שלך מצביע על כך שאת חושבת שבנות הן נבובות שכלית ואפשר לשחק בהן משחקים זולים.. לגרום להן להרגיש טוב עם עצמן, כשאומרים להן מה שהן רוצות לשמוע בכדי להשיג מהן מה שרוצים. זה לא מתכון לקשר רציני אלא לניצול לגרידא. את אומרת שעלייך זה עבר.. ובכן, אני לא הייתי מתגאה בזה כל כך במקומך.. אם היית בחור, היית יכולה להיות שובניסט מובחר!

יש רק תשובה אחת../images/Emo101.gif

אולי היא לא מאימנה שאתה אוהב אותה, אולי היא לא רוצה אותך כמאהב אלא כידיד בלבד אבל בכ"ז מנסה מה שמביא אותה לידי בכי? בכל אופן, אין כזה דבר "אין עם מי לדבר" - עם קצת רגישות והרבה התמדה היא תוכל לתת לך את התשובה הנכונה היחידה - ואם אתה באמת אוהב אותה, שווה לך לעבור את המבחן הזה.

פ ז פ ז

New member
ובכן...../images/Emo4.gif

לפי מה שאתה מספר, הייתם ידידים טובים לפני שכל זה קרה. אתה אומר שהייתם בקשר הדוק ושחשפתם אחד בפני השני הכל ושהיתה בינכם הבנה ותקשורת ברמה מאד טובה (-מילים שלך). ובכן, לעניות דעתי, תקשורת ופתיחות היא הבסיס לקשר טוב, והיה לכם את זה. דווקא כשעשית את הצעד ולקחתם את הקשר צעד קדימה נוצר ניתוק בתקשורת בינכם. ממה שאתה מתאר אין ספק שעובר עליה משהו ולא קל לה עם כל מה שקורה בינכם ומן הסתם משהו מציק לה ומטריד אותה (עד כדי כך שהיא מגיעה גם לבכי). אני לא יודעת מה עובר עליה ומה היא חושבת ומרגישה עם כל זה ולא מתיימרת להבין, אבל אם אתה רוצה לעבוד על הקשר שלכם והוא חשוב לך, אתה צריך לנסות לברר איתה כדי להבין אותה ואת מה שקורה בינכם גם מבחינתה. יצא לכם בעברכם כבר לדבר בפתיחות על דברים,ויש לכם את האפשרות להגיע לרמת תקשורת טובה בינכם. זה בדיוק הזמן ליישם את זה. מערכת יחסים זוגית בריאה מושתתת על תקשורת טובה בין בני הזוג. וזה כל היופי: לדעת ולהיות מסוגלים לדבר זה עם זו על הכל - גם על הדברים הפחות נעימים. מה שאני מנסה להגיד זה שעל סמך עברכם יש לך גישה אליה, אולי תנסה לדבר איתה ולפתוח את הדברים, ואז גם כשתדעו מה הבעיה יהיה אפשר לנסות ולעבוד על זה כדי לפתור אותה.

זה מהזה ........./images/Emo103.gif

פשוט
הבחורה פשוט מבולבלת , מה שהיה , הוא לא מה שיהיה , לכן היא מפוחדת , הבכי לאחר הסקס , זהו עוד מדד לבילבול , תן לה את המרווח לו היא זקוקה , למרות הרצון לדעת מה קורה לה , מה "השתבש" ביחסים שלכם , אל תלחץ , אל תנסה ל"פתור" את אי ההבנה בסקס , שוב , רק המרווח שתתן לה לעכל את השוני ביחסים בינכם הוא התרופה הטובה ביותר . ומנסיון , שוב ....
מה שהיה .......הוא לא מה שיהיה
בהצלחה

למעלה