חייב עזרה

אלמקס

New member
חייב עזרה ../images/Emo99.gif

שלום לכולם אני חדש בפורום אז קודם העונג לי. שנית אני צריך שתעזרו לי..... אז ככה הסיפור הוא כזה: היתה לי ידידה טובה במשך שנתייים, כשאני אומר ידידה טובה זה לא עוד אחת מכמה ידידות. אנחנו היינו פשוט בקשר הדוק טלפונים בלי סוף, חשפנו אחד בפני השני את כל הסודות שלנו סידרנו אחד לשני דייטים, יצאנו לבלות, ביקרנו אחד את השני במקום העבודה ובבית. בקיצור היתה ביננו הבנה ותקשורת ברמה מאד טובה. בכל השנתיים האלו לא היה ביננו מגע פיזי מעבר לחיבוק/ נשיקה על הלחי. לפני כ-שלושה חודשים התעורר בי מן רצון עז לקדם את הקשר התחלתי פתאום להרגיש כל מיני דברים בפנים כשהייתי רואה אותה וזה פשוט בא לי טבעי. עד עז אף פעם לא ראיתי אותה כבת זוג עתידית (אף פעם לא נמשכתי אליה). והנה זה קרה, התחלתי להמשך אליה, ניסיתי להתקרב אליה יותר אבל היא לא הבינה את הרמז. ניסיתי את כל הרמזים שרק אפשר וכלום לא עזר הבחורה פשוט לא קולטת!!! עברתי לשלב הבא (בלית ברירה) ופשוט באתי ואמרתי לה מה השתנה אצלי ומה אני מרגיש. מפה והלאה החיים שלה ושלי נהפכו לסרט גרוע. בהתחלה היא היתה בשוק! עד שהיא הבינה שאני רציני. היא פשוט התחילה מצד אחד להתקרב אלי (כן עשינו את זה) ומצד שני היא מתרחקת ממני כמו איזה מצורע. ההתנהגות שלה נהייתה כזאת קיצונית שאני לא מצליח להבין אותה. או שאנחנו ערומים אחד על השני או שהיא בקושי אומרת לי שלום ואפילו עושה לי טובה שהיא עונה לי לטלפון. וגם שהיא כבר עונה, היא מדברת אלי בטון מזלזל כמו לאיזה אחד שהיא הכירה אתמול ולא בא לה עליו. לאחרונה היא פשוט התחילה לבכות אחרי שהיינו שוכבים, כן לבכות ולא סתם בכי, בכי של תינוק מה עובר עליה ?????????? בקיצור אחרי הפעם האחרונה (שהייתה השבוע), אני כל-כך נפגעתי ממה שקרה, שבכל מהלך האקט הכל היה ורוד וברגע שהיא יצאה מן המקלחת היא התחילה לבכות ולזרוק משפטים כמו "אל תיגע בי שמעת אותי !!!" ש-2 דקות לפני זה שכבנו. בכל מקרה אני כבר 3 יומים לא התקשרתי אליה ואפילו ניתקתי לה את הטלפון כשהיא התקשרה לשאול מה קרה. אני פשוט לא מסוגל לסבול את היחס המכוער הזה!!! מצד אחד אני מטורף עליה אבל מצד שני אני לא מסוגל יותר!!! ניתי לדבר איתה לפני כן לגבי ההתנהגות והיחס שלה שהשתנה כלפי אבל היא ענתה לי בתשובות כמו: "מה אתה רוצה ממני?" , "תניח לי" ככה שאין ממש עם מי לדבר בצד השני (כמו שאומר אריק שרון). תעזרו מה אני אמור לעשות???? למשיך בהתעלמות עד שהיא תבין שהיא לא היתה בסדר או מה? שנינו באמצע שנות העשרים של חיינו. חייב ייעוץ......תודה

tiptiponet

New member
קראו לי אז באתי...

זה לא היא שלא בסדר, זה אתה (והמשפט הזה היה כדי למשוך את תשומת לבך) אני קראתי מה שכתבת, וכמעט נפלתי פה מצחוק, איך מישהו נשאר עם מישהי שצועקת עליו לא לנגוע בה, שבוכה כשהוא שוכב איתה? אחר כך אומרים שאנחנו נשמכות למנייאקים... אני לא רוצה לחטט יותר מדיי, אבל אולי יש משהו באישיות שלה? אתה מכיר אותה איך היא עם בחורים אחרים? אולי יש איזה משהו בעבר שלה? אני לא מנסה לנתח אותה, אתה לא פסיכאטר יש אנשים שמתטפלים בבעיות האלה ואתה לא צריך להיות קשור לזה. טוב מאוד מה שעשית תמשיך בדרך הזו, אין לך מה להיות בקשר עם טירוף שכזה, היא תשגע גם אותך בסוף.

gerry

New member
עצות אחיתופל

יש לך ידידי עצות מטופשות וילדותיות של ילד בן 12 לך לך ידידי ותחזור אלינו בעוד כמה שנים, מקווה שזה יספיק לך.

gerry

New member
אופססס... נכתב במקום הלא נכון

בליחה קטנטונת

לשתוק = ספקולציות

וזה אף פעם לא נגמר טוב... אם לא מדברים, לא מגיעים לשום מקום... ושלא כמו אריק שרון, לך דווקא יש עם מי לדבר. תפסיק לזיין אותה לכמה דקות... ותקשיב לה, דבר אליה. מישהי שבוכה אחרי זיון ואומרת "אל תגע בי", זה לא בגלל שהזיון היה מוצלח כל כך... זה בגלל שזה עושה לה רע. אז אתם נפגשים שוב ושוב אתם מזדיינים? איפה קצת רגישות? קצת הסקת מסקנות?!

אני מסכים עם טיפ

בלי להיות מומחה לפסיכולוגיה, התיאור של ההתנהגות שלה יכול ומצביע על בעיות שמעבר ליכולת של אדם רגיל להבין עד כמה שאתה אוהב אותה, אתה צריך להזהר מאד מכל הסימפטומים הללו אנשים נוטים להתעלם ולגמד כל מיני פגמים בבני זוג שלהם, עד שהכל מתפוצץ בפרצוף תנסה לברר מה עומד מאחורי כל הבעיות הללו, אולי תנסה לדבר עם מישהו קרוב מהמשפחה שלה שיסביר את הרקע להתנהגות אולי עברה עליה טראומה בילדותה, אולי משהו אחר אבל בכל מקרה, אסור לך להתעלם מההתנהגות המוזרה הזו ואסור לך לקבל אותה, למרות כל האהבה

ליאן.

New member
אויש.. כל כך כואב לי עליה

אתה אומר "התעורר בי מן רצון עז לקדם את הקשר". ובכן, כשמדובר בידידות חזקה שכזו, לא מקדמים קשר בכך שמשנים את מהותו, בעיקר אם המשיכה איננה הדדית וזה כנראה המקרה כאן. היא ראתה בך ידיד קרוב וכשהתחלת להמשך אליה אולי היא פשוט חשבה או הרגישה שאתה רוצה בה בכדי לשכב איתה ולא כאהובתך. ואולי באמת נכון הדבר. אתה חייב לשאול את עצמך מה אתה בעצם רוצה ממנה, כי אם בזוגיות אתה חושק (למה בעצם?), צריך לקדם את זה לאט לאט. לא פשוט להסתכל על מישהו שהיה לך כאח במשך שנתיים כאהוב !! ואם אולי היא מרגישה שזה סוג של גילוי עריות, אפשר להבין אותה. גם יהיה סביר להניח שהסיבה היחידה שהיא הסכימה לשכב איתך היתה משום שאתה רצית ולא משום שהיא. צריך זמן להתרגל לשינוי שכזה. בכל מקרה, כנראה שעכשיו היא מתחרטת על מה שהיה ויודעת שאיבדה ידיד קרוב. דברים לא יחזרו למה שהיו פעם. אני אישית חושבת שידידים שמתחילים זה נורא מעליב. זה כאילו שהיה להם אינטרס במשך תקופה ושלא איכפת להם לזרוק את הידידות שפיתחנו בשביל סקס. מה גם שידיד בשבילי הוא באמת כמו בן משפחה בכל מובן. אבל זה אצלי. נכון שהיו מקרים שבהם ידידות הובילה לחתונה ואומרים שהזוגות הכי מוצלחים התחילו כידידים, אבל כל מקרה לגופו וחובה שהרצון לקשר יהיה הדדי, מה גם שנראה שזה לא המקרה כאן. השאלה שהאמיתית שנוצרת היא: האם תיתכן ידידות אמת בין בחור לבחורה (סטרייטים)

ליאן.

New member
עוד משהו ../images/Emo102.gif

קטע מהמאמרי הפורום שכדאי לקרוא: "גברים נשים והידידות שביניהם. חומר למחשבה !"

אלמקס

New member
כנראה שלא הבנת אותי ../images/Emo62.gif

בוא נגיד דבר כזה. אני לא מחפש לשכב איתה, ממש לא!! בשביל איזה צורך רגעי אני לא יהרוס קשר שלי עם בן-אדם שאני כל-כך אוהב. ולצערי אם לא תהיה העינות מצידה אז הקשר מת!! ואני אומר את זה עם הרבה כאב. תאמינו לי שזה לא קל, אנחנו עובדים באותו המבנה ונפגשים לפחות שלוש פעמים ביום ואיך אני אמור להגיב??? היא מסתכלת עלי ואני מסובב את הראש לצד. אני פשוט יודע שאני רוצה אותה ואני לא מסוגל בכל-מקרה להמשיך להיות ידיד-אמת שלה מכיוון שאני כבר לא אובייקטיבי. אין לי מה לדבר איתה מכיוון שכבר דיברתי יותר מידי וזה לא הוביל לשום מקום! אני חושב שעצם הניתוק הטוטאלי (והמורגש!!) יעמיד אותה במבחן האהבה משמע שאם היא לא תנסה ליצור איתי קשר תוך חודש-חודשיים כנראה שאני באמת לא חסר לה ואז בעצם לא הפסדתי כלום. כך אני חושב. אני לא יודע אם אתה יכול להבין מה אני מרגיש בפנים כשאני רואה אותה. בינתיים אני "בולע את הרוק" ולא מראה כלום אני מאמין שאם זה לא יקרה אז זה יעבור לי. בכל מקרה תודה.

ליאן.

New member
נראה לי שאתה לא הבנת

אתה מחפש לשכב איתה, אבל אתה שוכב איתה! זה היה מוקדם מדי כנראה והיה עלייך להתקרב אליה כבן זוג ולא כידיד לפני הסקס. בינתים נראה שאתה רגיש לעצמך ולא לה. הכי טוב שלמרות הכל תתן לה חיבוק חם (ולא מיני) ותשאל אותה מה קורה ותגיד לה כמה שהיא יקרה לך ושיש לה למי לפנות תמיד.

עינב20

New member
לאלמקס היקר../images/Emo24.gif

טוב האמת שהנושא נראה לי די מוזר שבחורה מתנהגת ככה! יכול להיות שהיא לא ממש מחבבת אותך.. ( סליחה אם זה פוגע ) כי בחורה שרוצה מישהו רודפת אחריו.. וכל זה. אל תהיה עצוב. לפי דעתי בתור בחורה יש כמה אפשריות: א. אל תתקשר אליה במשך חודש שלם! כן חודש ותראה מה קורה, אם היא לא מתקשרת או שהיא מתקשרת אבל לא מי יודע מה מתלהבת אז אין מה לעשות ותצטרך לאמץ את הפתגם יש עוד המון דגים בים.. ב. טיפ של בחורה: תספר לה כאילו הכירו לך מישהי ואתה רוצה לראות מה יהיה כי אתה לא יודע למרות שהיא חמודה וזה.. אתה יודע תן מחמאות .. לבחורה הוירטאלית כמובן.. תגיד שהיום בלילה יש לך פגישה כך שאתה לא תוכל להתראות איתה ותראה מה יהיה .. אם זה יזיז לה היא תרוץ אחריך כמו גדולה! מנסיון עשו את זה עלי וזה עבד!!!!! מחכה לתגובה ממך לשמוע מה אתה אומר! מכל הלב עינב.

עינב20

New member
כן עלי זה עבד

אני רק יכולה להגיד לך לחבר שלי לשעבר.. עשה לי את זה עם סתם בחורה כדי שאני אקנא וארצה.. ועובדה אחר כך הוא סיפר לי קצת התעצבנתי אבל אז הבנתי שזה רק היה לטובתי מה דעתך? תנסה!

נתן.ל

New member
את צודקת בהחלט ... ../images/Emo45.gif

דרך לשיפור הזוגיות : עשה את זה עם אחרת ותהנה משיפור נפלא ביחס החברה\אישה כלפיך ... NOT!!!

לטובתך?! זאת מניפולציה!

אם הוא לא יכול "להשיג" אותך בזכות עצמו... מה הוא שווה? הוא צריך להערים עלייך? להפעיל תכסיסים כדי לעורר אותך? נשמע לי ג´יפה משהו. וניסיתי... הייתי שם גם בצד המניפולטיבי וגם בצד המתוכסס... וזה שווה ערך ללסמם או לשכר אותך כדי לשכב איתך.

למעלה