חייב עזרה דחופה

חייב עזרה דחופה

שלום יש ילד בבית ספר שלי שמפיץ עליי שמועות לא נכונות הדבר הזה הורס לי את הנפש אני מדוכא וחושב רק על היתאבדויות יש איזה כישוף שיכול ליגרום לו להפסיק עם זה ?? בבקשה אל תיתעלמו ממני

lady cordiliya

New member
אני לא מבינה גדולה במאגיה וכישופים-

אבל לפי דעתי אתה לא יכול להסתמך עליהם בפתרון בעיות בחיים ולהיות תלוי בהם. יש לי הרגשה שאף כישוף או לחש יפתור לך את זה. זו בעיה שתצטרך להיתמודד איתה בכוחות עצמך ולא להיסתמך על דברים מעין אלו

Anoya

New member
הפיתרון המאגי שלך

גמ לי היתה תקופה שחשבתי רק על התאבדות. והרסתי את עצמי, מבחינה חיצונית ופנימית. אתה צריך ללמוד להשלים עם עצמך. ועם מי שאתה. מאגיה היא לא איזשהו הוקוס פוקוס שאתה עושה והכל מסתדר. מאגיה היא חלק מאיזשהו השלמה עצמית, מודעות עצמית. אני מבינה ללבך עם הרגשות שלך והרצונות שלך, אומנם הרצונות שלי נבעו ממקום שונה, אבל בכל זאת. תלמד לאהוב את עצמך, זה הקסם האמיתי. אתה לא יכול לנסות לבחור את הדרך ה"קלה" להתמודד עם הבעיות שלך, ולפנות למאגיה, זה לא יעזור.. מבטיחה לך. פשוט תלמד את הדברים הרעים שבך ביחד עם הטובים, ואל תתן לילד הזה לנצח אותך. תהיה חזק. זה הקסם שאתה צריך. זה הפיתרון המאגי שלך. וכן, בשבילי זה קסם.

Duke Tear

New member
מאגיה היא לא הדרך הקלה

ומי שלימד אותך שבדרכי המאגיה תוכלי להגיע במעט זמן ובמעט מאמץ הוא בור. מאגיה דורשת מחקר מעמיק בנושאים פסיכולוגים ,מאגיה דורשת הכרה עצמית גבוהה שנלמדת במשך שנים של התבגרות , מאגיה דורשת יצירתיות כוון שמאגיה היא סוג של אומנות, ויש אנשים שאין להם אותה כמובן. ויש בה עוד המון פאנים טקסיים שדורשים למידה של שנים , לעשות עיגול על דף ולהגיד כמה מילים יפות מאיזה אתר פרטיזני ,זאת לא מאגיה, זה גיל ההתבגרות בעיצומו.

Anoya

New member
0.o

לא אמרתי כמה זמן זה יקח, לא התייחסתי לזמן. אתה צודק, מאגיה זה לא איזשהו עיגול על דף. מה שחשובה היא הדרך. אבל, לדעתי הגישה של מתנשאת, בלי להעליב או לפגוע, קשה להגיע לשלב ההבנה הזה, צריך להתמיד ולרצות. אנשים שפונים למאגיה חושבים בהתחלה שזה איזשהו סוג של פיתרון מהיר, הם עוד מבינים. אל תקטול אותם..

grizelda

New member
יש דרך

ארוכה, אבל יש דרך. הבסיס במאגיה ובהשגת תוצאות דרכה, היא עבודה פנימית. כמו שכתבו כאן אחרים, יש לעבוד על הנפש. בכל מקרה, אין זה אומר שמאגיה לא תעזור לך גם בזה. לבעיה הספציפית שלך, אתה יכול להעזר בכלים לחיזוק ביטחונך העצמי. לפני כל עבודה מאגית ראשונית, כדאי ואפילו חובה להטיל כישוף הגנה. זה ימנע מבעיות לצוץ דרך פרצות שונות ויחזק אותך תוך כדי. אני ממליצה לך לקרוא מאמרים, לחפש כמה שיותר חומר ולזכור שהעבודה היא איטית, קשה ויותר פנימית ממאגית. אבל אתה יכול בהחלט להיעזר בתחום הזה. בהצלחה.

למעלה