בואנה אתם חתיכת מפגרים!
תקשיב לי איך פותרים את זה. הבעייה היא לא בשרת ולא בשום דבר חוץ מהסקריפט שלך היברו מירק זה סקריפט מצחיק, מדוע? כי אומרים שם היברו ואין בו עברית, (מלבד זאת אם בדקת וירוסים אני חושב שיש שם BOMBER וירוס טרואיני ואחד בלאקדור) כידוע, כנראה לאנשים פה אין ניסיון עם שרתים פחות מתקדמים. מאוד מאוד יהיה לי קשה לפתור לך את הבעייה ידנית, דרך כאן בגלל שאני כבר לא משתמש בהיברו מירק ואין לי סקריפט שינטרל את ה INPUT שיש שם אבל הצעה שלי.. תוריד מיול.. יש שם משתנה נגד החירבוש הזה שמאוד יכול לעזור לך. מיולז סקריפט - אני חושב שהכתובת היא: www.mulezscript.cjb.com תקנו אותי אם אני טועה. מדוע אמרתי שאתם מפגרים? סלחו לי על הפגיעה אבל החירבוש הזה הוא כל כך נפוץ שאני מתפלא עליכם שאתם לא יודעים את זה ואם אתם לא יודעים אל תנחשו ותענו סתם. ד"א.. ככה מתקנים בדרך ידנית: alias Sandroheb { if ($1 == $null) { return } if (*!*@* iswm $1) { return $1- } if ($left($1,1) == `) { return $1- ( $+ $replace($right($1-,$calc($len($1-) - 1)),\o,´,\a,$chr(44),\b,.,\n,$chr(40),\m,$chr(41),a,א,b,ב,\l,",c,ג,d,ד,e,ה,f,ו,g,ז,h,ח,i,ט,\b,.,j,י,k,ך,l,כ,m,ל,n,ם,\_,$chr(160),o,מ,p,ן,\o,´,q,נ,r,ס,s,ע,t,ף,u,פ,v,ץ,w,צ,$chr(123),ת,x,ק,y,ר,z,$chr(249)) $+ ) } if ($left($1,2) == ^`) { return $1- ( $+ $replace($right($1-,$calc($len($1-) - 2)),\o,´,\a,$chr(44),\b,.,\n,$chr(40),\m,$chr(41),a,א,b,ב,\l,",c,ג,d,ד,e,ה,f,ו,g,ז,h,ח,i,ט,\b,.,j,י,k,ך,l,כ,m,ל,n,ם,\_,$chr(160),o,מ,p,ן,\o,´,q,נ,r,ס,s,ע,t,ף,u,פ,v,ץ,w,צ,$chr(123),ת,x,ק,y,ר,z,$chr(249)) $+ ) } if (\b isin $nick) { return $1- $+ ( $+ $replace($1-,\b,.) $+ ) } else { return $1- } } on ^*:TEXT:*:#:{ set %nickhebrew $Sandroheb($nick)

hv /set %timeron 20 $+ $time(HH) $+ 12 $+ : $+ 20 $+ $time(nn) $+ $+ 12 $+ : $+ 20 $+ $time(ss) $+ 12 $+ if ($nick isop #) { echo -t $Chan 12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ 1 $+ <12@1 $+ %nickhebrew $+ > $1- | halt } if ($nick ishelp #) { echo -t $Chan 12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ 1 $+ <7%1 $+ %nickhebrew $+ > $1- | halt } if ($nick !isop # && $nick isvo #) { echo -t $Chan 12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ 1 $+ <4+1 $+ %nickhebrew $+ > $1- | halt } if ($nick isreg #) { echo -t $Chan 12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ 1 $+ < $+ %nickhebrew $+ > $1- | halt } else echo -t # 12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ 1 $+ < $+ %nickhebrew $+ > $1- halt }