חייב עזרה בדחיפות

חושבים

New member
חייב עזרה בדחיפות

אני משתמש בhebrwmurc וכל השמות של אותם אנשים שנכנסים לצ´אט אני רואה אותם אצלי במירק בשמות מוזרות כאלו ורק י שנכנס לצ´אט בעברית, איך אני יכול לעשות שגם אצלי במירק אני יראה את השמות בצורה נכונה (בעברית) לדוגמא נכנס לי מישהו בשם משה אז אצלי במירק אני רואה את זה מופיע כך ^`oze ואני רוצה לראות את זה במירק גם בתור משה. אז אנא ממכם תעשו לי טובה ותעזרו לי בזה מה אני עושה בנידון, זה ממש ממש דחוף לי. בתודה מראש.

חושבים

New member
נו אנשים תעזרו לי בבקשה

זה דחוף לי מאוד מאוד אני חייב את זה ממש דחוף, תעשו מאמץ בשבילי.

תסביר את עצמך

לאיזה שרת אתה מתחבר? באיזה סקריפט אתה משתמש ומה אתה רואה במקום מה

חושבים

New member
אני מתחבר דרך

אני מתחבר דרך היברו מירק לשרת irc.net.il עכשיו ברגע שגולשים אחרים נכנסים אלי לצ´אט דרך הדפדפן בשמות בעברית לדוגמא נכנס אלי לצ´אט אחד בשם משה אני רואה אותו בצורה כזאת ראה צירוף תמונה

חושבים

New member
בהמשך להודעה הקודמת

אז זה מה שאני רוצה בעיקרון במקום שאני יראה את השמות המוזרים האלו שאני יראה את השמות האלו בעברית

JuStSoMeOnE

New member
תקשיב אחי

אני מכיר את הסרבר הזה, זה סרבר שהרוב מתחברים אילו מצאטים של אתרים, הבעיה לא אצלך בסקריפט אלה אצלהם באנריל .

Sandro

New member
בואנה אתם חתיכת מפגרים!

תקשיב לי איך פותרים את זה. הבעייה היא לא בשרת ולא בשום דבר חוץ מהסקריפט שלך היברו מירק זה סקריפט מצחיק, מדוע? כי אומרים שם היברו ואין בו עברית, (מלבד זאת אם בדקת וירוסים אני חושב שיש שם BOMBER וירוס טרואיני ואחד בלאקדור) כידוע, כנראה לאנשים פה אין ניסיון עם שרתים פחות מתקדמים. מאוד מאוד יהיה לי קשה לפתור לך את הבעייה ידנית, דרך כאן בגלל שאני כבר לא משתמש בהיברו מירק ואין לי סקריפט שינטרל את ה INPUT שיש שם אבל הצעה שלי.. תוריד מיול.. יש שם משתנה נגד החירבוש הזה שמאוד יכול לעזור לך. מיולז סקריפט - אני חושב שהכתובת היא: www.mulezscript.cjb.com תקנו אותי אם אני טועה. מדוע אמרתי שאתם מפגרים? סלחו לי על הפגיעה אבל החירבוש הזה הוא כל כך נפוץ שאני מתפלא עליכם שאתם לא יודעים את זה ואם אתם לא יודעים אל תנחשו ותענו סתם. ד"א.. ככה מתקנים בדרך ידנית: alias Sandroheb { if ($1 == $null) { return } if (*!*@* iswm $1) { return $1- } if ($left($1,1) == `) { return $1- ( $+ $replace($right($1-,$calc($len($1-) - 1)),\o,´,\a,$chr(44),\b,.,\n,$chr(40),\m,$chr(41),a,א,b,ב,\l,",c,ג,d,ד,e,ה,f,ו,g,ז,h,ח,i,ט,\b,.,j,י,k,ך,l,כ,m,ל,n,ם,\_,$chr(160),o,מ,p,ן,\o,´,q,נ,r,ס,s,ע,t,ף,u,פ,v,ץ,w,צ,$chr(123),ת,x,ק,y,ר,z,$chr(249)) $+ )&#3; } if ($left($1,2) == ^`) { return $1- ( $+ $replace($right($1-,$calc($len($1-) - 2)),\o,´,\a,$chr(44),\b,.,\n,$chr(40),\m,$chr(41),a,א,b,ב,\l,",c,ג,d,ד,e,ה,f,ו,g,ז,h,ח,i,ט,\b,.,j,י,k,ך,l,כ,m,ל,n,ם,\_,$chr(160),o,מ,p,ן,\o,´,q,נ,r,ס,s,ע,t,ף,u,פ,v,ץ,w,צ,$chr(123),ת,x,ק,y,ר,z,$chr(249)) $+ )&#3; } if (\b isin $nick) { return $1- $+ ( $+ $replace($1-,\b,.) $+ ) } else { return $1- } } on ^*:TEXT:*:#:{ set %nickhebrew $Sandroheb($nick) :eek:hv /set %timeron &#3;20 $+ $time(HH) $+ &#3;12 $+ : $+ &#3;20 $+ $time(nn) $+ $+ &#3;12 $+ : $+ &#3;20 $+ $time(ss) $+ &#3;12 $+ if ($nick isop #) { echo -t $Chan &#3;12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ &#3;1 $+ <&#3;12@&#3;1 $+ %nickhebrew $+ >&#3; $1- | halt } if ($nick ishelp #) { echo -t $Chan &#3;12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ &#3;1 $+ <&#3;7%&#3;1 $+ %nickhebrew $+ >&#3; $1- | halt } if ($nick !isop # && $nick isvo #) { echo -t $Chan &#3;12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ &#3;1 $+ <&#3;4+&#3;1 $+ %nickhebrew $+ >&#3; $1- | halt } if ($nick isreg #) { echo -t $Chan &#3;12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ &#3;1 $+ < $+ %nickhebrew $+ >&#3; $1- | halt } else echo -t # &#3;12 $+ ( $+ %timeron $+ ) $+ &#3;1 $+ < $+ %nickhebrew $+ >&#3; $1- halt }

JuStSoMeOnE

New member
חחח מי שמדבר יחמור

יש לי מיול ויש לי ניסיון עם שרתים עברית לא פועל אצלהם כי התוכנה אליה עם פותחים את השרת היא לא ישראלית אז אולי אתה מבין בסקריפטים למרות שאני בספק...אבל זה לא קשור בסקריפטים אתה מוזמן להיכנס לשם ולבדוק לי יש את המיול הכי חדש שהוא פתח אותו רק לסרבר מקרון gomz אז לפני שאתה בא עם הודעה ארוכה ושטותית זו תבדוק את הדברים כמו שאחרים לפניך עשו . וגם לפני שאתה מקלל ואחרי זה קוטלים אותך שאתה טועה :)

JuStSoMeOnE

New member
תשובה ...מפי האופר שם

[14:30:26] <R_zoom> קוראים לזה קידוד [14:30:28] <R_zoom> זה לא באג [14:30:37] <R_zoom> זה קידוד של ג´אווה [14:30:48] <R_zoom> בכל מקום שיש צ´ט מאתר זה ככה [14:30:56] <@^JuStSoMeOnE^> אז איך מתקנים ? [14:30:57] <R_zoom> נכנסת פעם לסרבר של נענע ? [14:30:57] <R_zoom> ממירק ? [14:31:01] <R_zoom> אין לתקן [14:31:03] <R_zoom> זה לא באג [14:31:05] <@^JuStSoMeOnE^> אהההההה [14:31:07] <R_zoom> ככה זה אמור להיות

havlaz

New member
בבקשה.. אל תטעה אנשים.. ../images/Emo104.gif

קודם כל הסקריפט הפרטי של מיול זה גמוז Gmoz והוא משווק רק לאנשי הקיבוץ שלו, ואין לך אותו, אז בלי משחקים. לעניין הקידוד. הIRCD (מה שמפעיל את שרת הIRC) בנוים כדי לתמוך בניקים באנגלית בלבד! נטפאן הוא פיתוח ישראלי, אשר אמור להיות פלטפורמה לצ´טים בעברית לאתרים. מכוון שמדברים פה על ישראלי-עברית גם הניקים מותאמים להיות בעברית. ומכוון שהוא מיועד להפעלה קלה של בעלי אתרים, במקום לשלוח את האנשים לשנות את הIRCD נטפאן יוצר מעין קידוד כאשר מישהו נכנס דרך נטפאן, הוא מעביר אלגוריתם על הניק בעברית, והופך אותו לאותיות באנגלית. כאשר ישנה הודעה הוא לוקח את התווים האלה, מעביר שוב דרך האלגוריתם ומחזיק ניק עברי. זה הינו באג, והקוד אשר הביאו פה יסדר כי זה בדיוק מה שנטפאן עושה, מזהה תבנית ניק שלו, מעביר את האלגוריתם ומחזיק ניק בעברית לכן הפתרון שהביאו פה יפתור את הכל, ובמיולז, אומגה ועוד כמה הדבר כבר מובנה בפנים. לכן אל תגיד "הקוד לא יעזור" כי הוא יעזור

חושבים

New member
אני לא הבנתי כלום לא

חלק אומרים לי כן להכניס את הסקריפט הזה וחלק אומרים שלא כי זה לא יעזור כלום לא. מישהו יכול להסביר לי איפא אני מכניס את הסקריפט הזה? ואיפא אני מוריד את הנאפטר?, ומה זה עושה הנאפטר?, והיכן אני מתקין אותו? תפרטו לי קצת יותר בבקשה זה ממש דחוף לי

Err0r

New member
חייי חבורה של... ../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif

קודם כל, JustForYou או מה שהניק שלך הוא, IRC.NET.IL לא משתמשים באנריל. הם משתמשים בבהמוט ששופר ע"י SharonCam. בהתחלה הם קראו לרשת הזאת דאלנט ישראל(DALnet IL) ואני הייתי שם סרביסס אדמין. מה שיצחק אמר על הנטפאן הוא נכון מאוד. זהו לא באג, וככה בנוי הנטפאן. חושבים, לחץ ALT+R, שם תראה למלה כפתור בשם File לחץ עליו ויפתח לך תפריט. לחץ על New. יפתח לך דף לבן וחלק במרכז הפופאפ. תדביק שם את הקוד שסנדרו כתב. לחץ שוב על File ואז Save. תכבה ותדליק מחדש את ההיברומירק. צ´יטוט מהנה!

חושבים

New member
Err0r עשיתי כפי שאמרת לי

וצר לי זה לא עובד לי לא באומגה סקריפט ולא בהיברו מירק ולא במליוז סקריפט. אולי יש לך רעיון או דרך אחרת איך שאני עושה את זה בתודה מראש

Err0r

New member
מצטער ../images/Emo104.gif

אני לא רשמתי את הסקריפט ואין לי מושג אם הוא עובד.

Sandro

New member
אוקיי, הנה תשובה סופית.

את הסקריפט שאמרתי לך אתה מכניס ברימוט ALT+R, הקוד הזה יעזור לך רק נגד ניקים מחורבשים בחדר, לא בפרטי, כי זה בעצם מה שביקשת, למרות שתוכל בעזרת האליאס ליצור לעצמך גם לפרטי והכל. החירבושים האלו מאוד נפוצים במאות רשתות ישראליות, ככה שהוא מאוד יכול לעזור.. ואם לא הבנת והצלחת, כל פעם שתרצה לראות ניק עיברי לא מחורבש תעשה: //echo $Sandroheb(<nick>) מקווה שעזרתי.

למעלה