חייב לשתף.....

חייב לשתף.....

אני שונא...אבל שונא...מתעב מוזיקה מזרחית....למרות שכולם אומרים שזה מוזיקה שמחה אני שונא מוזיקה מזרחית וזמרים עם קול סלסולים... עכשיו, לפני שאתם רושמים לי הודעות תגובה על זה תקראו....מבטיח שתהנו ממה שאני רושם. ההיכרות הראשונה שלי עם עמיר בניון היה עם השיר "שלכת" שיר חביב זמזמתי אותו הרבה ואנשיםה היו אומרים לי השתגעת?...אתה שונא מוזיקה מזרחית...וגם אני לא הבנתי...אחרי זה ניצחת איתי הכל, כשאת עצובה, הכול עד לכאן, שיגרה
, עיניה....אני רוצה להאמין שמעריכים את עמיר בניון בארץ ובעולם... הבנאדם מרגש עם זה בטקסט שהוא כותב או בלחן שהוא מלחין שמבחינתי הלחן הזה חזק כל כך עד שהוא חודר לתוכי ועוקץ את הלב קשה לי לא לשמוע שיר שלו ולא לבכות מרוב שהשיר מרגש....שלא נדבר על הקול...הבנאדם הזה פשוט גאון גאון הייתי כותב עוד אבל אני כל כך מסוחרר ומאוהב בשיר שלו "עיניה" שמתנגן עכשיו אצלי אז אני לא כל כך מרוכז....פשוט כל הכבוד לו.

gman3

New member
צר לי לבשר לך...

אבל זה שאתה אוהב את עמיר(ולא יכולת לבחור אמן יותר טוב אם נודה על האמת) ממש לא אומר שאתה אוהב מזרחית(או לפחות משהו במזרחית) כיוון שכמו שמוזיקה המזרחית בארץ נראת היום אין קשר בינה לבין עמיר(אולי למעט זה שסבא של עמיר נולד באותה מדינה כמו סבם של רוב הזמרים במזרחית).עמיר יוצר מוזיקה שהיא ערבית עם נגיעות מערביות ורוקיות(ולהפך) שיותר מתאימה להגדרה של 'מוסיקת עולם',בעוד שהמוזיקה המזרחית הפופלארית היום הולכת לכיוון פופי-ייוני.דבר נוסף זו האיכות במלודיה ובעיבודים דבר שאין אפילו אחד מהזמרים המצליחים היום במוסיקה המזרחית(מושיק עפיה,קובי פרץ וכו') מתקרב אליו כאשר הדבר היחיד שמול עינהם זה ליצר מוזיקה שתרקיד אנשים בחתונות ומעדונים.על איכות המילים אני חושב שאין אפילו טעם להתעכב,בעוד עמיר כותב מילים מהמשובחים שנראו במוזיקה הישראלית בכלל עם יכולת העברת רעיונות מדהימה במוזיקה המזרחית הליריקה זו הנקודה החלשה ביותר...מילים ברמה של כיתה ב'("תלך כפרה עלי","בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון" וכו') שהדבר היחיד שהם מנסים להיות זה קליטים ולא מעיקים מדי על המוח בעוד שעמיר גורם לחצי פורום פה לשבור ת'ראש על משמעות שיר שלו("עיניה). כך שאני יכול לברך אותך על הצתרפותך למשפחת מעריצי הזמר הטוב ביותר בארץ -עמירוש שלנו,אך זה ממש לא קשור בשום אופן למוזיקה מזרחית. שבוע טוב :)

ו ר ד ב

New member
יואווו סליחה התבלבלתי../images/Emo6.gif

אבל עדיין אנחנו אוהבים אותך גולפית

golf123

New member
אהבתי את ההתבלבלות ../images/Emo13.gif

עוד רבות כמותה.
וגם אני עדיין אוהבת הרבה בחזרה

golf123

New member
gman3 היקר...

כשאני קוראת את דבריך, אני מבינה למה ורד שלנו התבלבלה. לא רק בגלל האות הראשונה בשימך - g והספרה האחרונה 3, כי אם גם מפאת תוכן דבריך. כל מילה בסלע
ושבוע טוב גם לך

רדודה

New member
../images/Emo70.gifטוב לדעת שיש לו הרבה מוקירים

הוא אכן יוצר מופלא ומדהים קודם כל, שנית המוסיקה שלו היא מוסיקה ערבית במיטבה ולא מזרחית בכלל בנשמתי יש עירוב סגנוני של מוסיקה ערבית ומוסיקה קלאסית ארופאית בפתיחה תענוג רצוף

אריק S

New member
כולי תקווה שכל מי ש"שונא מזרחית"

יצליח להבין כמוך שאין באמת קשר בין המוסיקה המזרחית שכולם חושבים עליה בזמן שהם שומעים את הביטוי הזה לבין עמיר.

ווטלמן

New member
אני שומע המון מזרחית

ואני מאוד אוהכ את זה, וגם אני בחיים לא הייתי מגדיר את המוזיקה של עמיר כמוזיקה מזרחית, תמיד ששואלים אותי לאיזה מוזיקה אני מקשיב אני עונה "מזרחית ועמיר בניון"

למעלה