מיסטר בראון
New member
חייב לשתף.....
אני שונא...אבל שונא...מתעב מוזיקה מזרחית....למרות שכולם אומרים שזה מוזיקה שמחה אני שונא מוזיקה מזרחית וזמרים עם קול סלסולים... עכשיו, לפני שאתם רושמים לי הודעות תגובה על זה תקראו....מבטיח שתהנו ממה שאני רושם. ההיכרות הראשונה שלי עם עמיר בניון היה עם השיר "שלכת" שיר חביב זמזמתי אותו הרבה ואנשיםה היו אומרים לי השתגעת?...אתה שונא מוזיקה מזרחית...וגם אני לא הבנתי...אחרי זה ניצחת איתי הכל, כשאת עצובה, הכול עד לכאן, שיגרה
, עיניה....אני רוצה להאמין שמעריכים את עמיר בניון בארץ ובעולם... הבנאדם מרגש עם זה בטקסט שהוא כותב או בלחן שהוא מלחין שמבחינתי הלחן הזה חזק כל כך עד שהוא חודר לתוכי ועוקץ את הלב קשה לי לא לשמוע שיר שלו ולא לבכות מרוב שהשיר מרגש....שלא נדבר על הקול...הבנאדם הזה פשוט גאון גאון הייתי כותב עוד אבל אני כל כך מסוחרר ומאוהב בשיר שלו "עיניה" שמתנגן עכשיו אצלי אז אני לא כל כך מרוכז....פשוט כל הכבוד לו.
אני שונא...אבל שונא...מתעב מוזיקה מזרחית....למרות שכולם אומרים שזה מוזיקה שמחה אני שונא מוזיקה מזרחית וזמרים עם קול סלסולים... עכשיו, לפני שאתם רושמים לי הודעות תגובה על זה תקראו....מבטיח שתהנו ממה שאני רושם. ההיכרות הראשונה שלי עם עמיר בניון היה עם השיר "שלכת" שיר חביב זמזמתי אותו הרבה ואנשיםה היו אומרים לי השתגעת?...אתה שונא מוזיקה מזרחית...וגם אני לא הבנתי...אחרי זה ניצחת איתי הכל, כשאת עצובה, הכול עד לכאן, שיגרה