ראשית כל, בואי נצא מתוך הנחת יסוד
שעל טעם וריח אין להתוכח ואכן לגיטימי שמה שלטעמו של פלוני לא בהכרח יהיה לטעמו של אחר. הסכמנו? אז עכשיו, ככה: תראי, קניתי את הספר בעקבות קריאתו של "שינים לבנות" של אותה מחברת, ממנו ניתן לאמר שדי נהנית, אך - עם הסתייגויות. (ניתן לראות את המאמר שכתבתי עליו כאן). מטבע הדברים סיקרן אותי לקרוא יצירה נוספת של סופרת צעירה שצעדיה הראשונים בספרות הוכתרו בסופרלטיבים מפה ועד להודעה חדשה, החל בסלמן רושדי ("כתיבה גאונית, מזכירה את דיקנס") וכלה במבקר הספרותי של ה- "GUARDIAN" (ספר הביכורים הטוב ביותר של המילניום אז ניגשתי לספר עם אי אלו ציפיות, זה נכון. והוא מתחיל טוב. דמות מרכזית בעלת מורשת אטנית מעורבת: בן לאבא סיני ואם יהודיה. פוטנציאל אנרופולוגי - מפה ועד להודעה חדשה. ואז היא מתחילה לתאר את הסביבה בה הוא גודל, חבריו, וזה בסדר עד שבנקודה מסויימת זה מתחיל להיות מבולבל, לא יודעת אפילו איך להסביר. היא מתיימרת לעשות איזה שילוב בין יסודות מהקבלה לבין תורת ריפוי סינית, ויוצא לה משהו מבולבל ולא אמין.....לא יודעת.....הלכתי לאיבוד....הכתיבה אכן מבולבלת, לא זורמת,.... אבל אני חוזרת ואומרת שזו היא רק דעתי האישית וזכותו המלאה של כל אחד לחלוק עליה או לחשוב אחרת. בכל אופן, אני אשמח לשמוע את דעתך על הספר במידה ותקראי אותו.