חייב לדעת!!

דיאבלו

New member
להיפך

תיהיה בטוח שאני לא אזמין אותך אתה לא מתבייש?? מה עשו לך הג´ירפות התמימות והיפות האלו שאתה משווה אותן אלי??? קצת רחמנות על בע´ח כזה יפה די.

אתם מוכנים להפסיק עם הגן חיות הזה??

אחרת הגננת פסי תעמיד אתכם בפינה!!!!!!!!!!!! ואין לכם מושג איזה עונשים איומים יקרו לכם שם!

מייקי69

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אני יודעת, המינהלת שלא יפה ככה לצחוק אבל תודי תודי שהם נורא חמודים ותודי שזה נראה לגמרי אחרת מציפרניים בין "בנות" או מריטת שערות ביני לבין אטיוד.... ממש לא מזיקים, ואחלה צחוקים עושים לי..... (תראי, בין כל הבעיות שברומו של עולם פה אצלך בסלון, קצת ג´ירפות, חמורים ושאר ירקות..... יאמממי!)

אוףף כמה נחמד לראות אותך ../images/Emo13.gif

השאירו אותי לבד במשרד כולם יצאו לפגישות לכל היום.. אני לבד.. עם מטרים של מטרים של שטיחים מקיר לקיר.. לא מנוצלים.. ככה יפה לעשות לי??? ועוד במצבי???? פויה! קדימה.. בואי נעורר את הפורום..

עונשים! עונשים!!

איזה כייף מתחיל להיות קצת קינקי פה
למה רק
? אפשר גם
? או |קשר|? ויש עוד רעיונות יצרתיים
דינה

shahardan

New member
למה????

מה שאתה רוצה למעשה ברגע זה לפתוח המלחמה בתגובה למעשה של אישתך. יש משפט שאומר"במלחמה אין מנצחים יש רק מפסידים,זה שהפסיד הכי פחות ניצח" לתת לה את הכול לא!!!"הרצחת וגם ירשת" תמשיך בחייך היא לא ראויה,אני לא מכיר הרבה אנשים שמוכנים לסלוח על בגידה!!!! בכל מקרה תמשיך הלאה ויום יבוא והיא תגיע על 4 ותבקש סליחה. גם אם לא אז לא בכל מקרה היא לא שווה את ההתייחסות יש לך ילדים שאתה צריך לחשוב לדאוג להם, היא תוריד אותה מהמחשבות.היא לא שווה וראויה!!

בשבילך ולא בגללה.

אתה עומד להתגרש רק מאישתך לא מהילדים שלך. הנקמה שלך אולי תספק את הצרכים הכי בסיסיים של "להעניש" מהמקום של הפגיעה הרגשית הקשה שלך. אבל לאורך זמן-הרי לא תוביל ליחסים טובים איתה, ודרכה איתם(הם נשארים אצלה ,נכון?). לא שווה לך . ובכלל- האנרגיה שלך עכשיו רצוי שתהיה מופנת כלפי עצמך. איך אתה מתרומם מהכאב הזה ואיך אתה יוצר קשרים אחרים, חדשים. אני לא גרושה,אבל ראיתי בחיי גירושין "מלוכלכים" ואת המחירים שהילדים משלמים. לדעתי-לא שווה את המחיר, לא בגללה. בגללם. ובשבילך.

רוצה יעוץ

היי חברה אני חדש כאן רוצה ממכם יעוץ אז בבקשה להגיב יום אחד באתי הביתה והדלת היתה נעולה לאחר 10 דקות הדלת נפתחה ואישתי הייתה בבית עם גבר והם ישבו בסלון כאילו השאלה שלי מה אתם ההיתם חושבים לגבי מה שהיה כמו שאני חשבתי באותו רגע ומה עליי לעשות

זה לא נעים כשהמציאות טופחת על הפנים

עצתי לך - אל תחשוב מה היה שם, תברר, תשאל. תשאל אותה מה היה, מה היא מרגישה, דברו בלי כעס, בכנות אולי תגלה דברים שלא ידעת, עליה, על עצמך... נורא קל לתת עצות, אני יודעת ובמיוחד ממרומי ספת ה"לי זה לא יקרה"
אבל בכל מקרה בלי מסקנות חפוזות, ואל תעשה דברים שאח"כ מתחרטים עליהם בהצלחה!

Alon403

New member
גם חדש כאן

מכיר את ההוא שהיה עם אשתך, הוא מתקן מנעולים, אצלי, לקח לו חצי שעה לפתוח את הדלת, ממש התעצבנתי על אישתי, כי היא התעקשה בזמנו לבחור מנעול לא טוב, לחסוך יעני, אחרי שבוע, היא מצאה מתקין מנעולים טוב יותר, הוא פתח את הדלת אחרי 20 דקות, כל הכבוד. איש מקצוע מעולה, הוא עוד פעם אחרי יומיים לבדוק שההתקנה בסדר, הטל´ שלו: 696969-069 תגיד, אתה באמת מצפה לתשובה? אוקי, פעם הבאה תבדוק אם המיטה מסודרת, ואל תשכח לשלוח לו את הגרביים בחזרה! (תמיד הם שוכחים אותם...)

כחלחל

New member
היתי שם

לפני שהתגרשתי, במהלך הגרושין, אוחריהם שאלתי את עצמי את אותה השאלה.... "לכבנס באמ אמממא שלה?" או להבליג אני יכול לייעץ לך רק מנסיוני: עצמי ואני ישבנו לחשוב והגענו למסכנה שהכי חשוב לי זה לגמור את הסיפור כמה שיותר מהר, כמה שיותר נקי (ילדים וכו´) וכמה שפחות בהפסד כספי. וזה הלך בכמה שלבים (תחשוב על קילוף בצל שיכבה אחרי שיכבה) א. קודם הסכמנו בגדול שמתגרשים ומנסים לעשות זאת נקי וזריז. (במקרה שלך כנראה שהיא מעדיפה כך) ב. אחר כך הסכמו כללית שכל נושא הרכוש הולך חצי חצי. (גם אם אחד מבני הזוג בגד/ה הרכוש בדרך כלל מתחלק שיוויונית) הלכנו לעו"ד מגשר שעזר לנו לנסח את הדברים המוסכמים, הבהיר וסייע לנו לסגור כמה מחלוקות (כדאי לחשוב ב"גדול" ולא לעשות "דווקא" בדברים קטנים ג. פתחנו תיק ברבנות ותוך פחות מחודשיים היה לנו גט. היום בן אחד גר איתה בבית שחצי ממנו היא רכשה ממני, הבן השני (קטין) גר איתי ועם פרק ב´ שלי בבית שרכשנו בין השאר מכספי הבית הקודם. וגרושתי משלמת לי מזונות בעבור הבן שאצלי. ואני לא חושב עליה ולא מדבר איתה פרט לסידורים הקשורים לבן. היו לי מחשבות נקמה אכזריות ויצירתיות ....שלא נדע.....אבל היום אני יודע שאין נקמה מתוקה יותר מאשר להיות מאושר בחלקי (ולדעת שהיא יודעת כמה טוב לי). אם אתה יודע מה אתה רוצה... לך על זה , אנחנו כולנו איתך

אטיוד5

Active member
לא להלחם כנקמה

ולא להלחם שלא כנקמה. בקיצור, לא להלחם. רוב הסיכויים שתפסיד. מערכת המשפט בישראל נוטה במקרים האלה לטובת האישה. לך איתה בטוב ונסה להציל את המעט שניתן. כמו ילדים, רכוש. הנקמה שלך תהיה זה שתמצא אישה טובה ממנה.

למעלה