חייב לדעת!!

חייב לדעת!!

היי חברים חשוב לי מאוד לקרוא את תגובתכם. אני עומד להתגרש בעקבות בגידתה של אישתי ורצונה לא לשקם את הבית נילחמתי לשלום המשפחה וזהו מרים ידיים כי אין ברירה. עכשיו כשאני פגוע נורא וכואב אני שואל עצמי להילחם בה כנקמה? או לתת לה הכול במחשבה שזה למען הילדים קצת קשה לחשוב נכון מהמקום הכואב שאני נימצא בו. מודה לכם מראש על תגובתיכם.

דיאבלו

New member
נקמה היא מתוקה

וחוסר התייחסות לאישה מתוקה כפליים לא מדבר מנסיון שלי אלה מנסיון של חברים נקמה רק תפגע ביחס שלך ושל הילדים כי הם ישארו עם אימם (כנראה) וכתגובה היא יכולה להרעיל את נשמתם כלפיך אל תתנקם, זה יחזור כבומרנג, פשוט תתעלם, ותחיה את חייך בהצלחה וליבי איתך די.

yog 10

New member
א. ליבי לך ומשתתף בצערך על ילדיך

אבל שמח בשבילך שניפתרת מאישתך אתה תתעלם ממנה ותשקיע בילדים

אתה כבר יודע את התשובה..

תכנס בה. לא רק בה. באמא שלה. מה חשובים לך הילדים? במיוחד אחרי מה שהיא עשתה לך. כנקמה. תשאיר אותה ברחוב בלי כלום. תספר לכולם כמה היא זונה. ואם אתה חושב להתחיל חיים חדשים. לשקם את עצמך. עזוב. לא אל תעשה את זה. תנסה כל יום. מה כל יום, שלוש פעמים ביום - לחשוב, לתכנן - איך לנקום. ותבצע. כן תהיה גבר תבצע. תוציא את זה לפועל. כנס בה. רדוף אותה עד הקבר. טוב אם לא הבנת, אני צוחק. רק תדע שהיא כבר שכחה ממך. תמשיך בחייך שלך. הילדים שלך אצלה. תשמור על קשר טוב איתם. תשמור על קשר טוב איתה. יותר מזה תעזור, תשקיע בהם. אם יהיה לה טוב אז גם לילדים שלך יהיה טוב. וגם לך. תזרום חיובי. רק חיובי. דניאל.

susane

New member
בשום אופן לא להילחם כנקמה

חבר יקר עשה כל מה שביכולתך כדי להתגבר על הכאב, האכזבה וכל מה שמתלווה לכך. בשום אופן אל תפנה לתגובות נקמה. תגובות כאלה הן רעל שנשאר ומחלחל ותמיד משאיר משקע. מותר לבני אדם לרצות לפרק נישואין. מותר לכל אחד לחפש משהו שנראה לו מתאים יותר, טוב יותר. מבחינתך כרגע חשוב לחשוב על ההמשך. זאת אומרת גם על היחסים שיהיו לך עם הילדים שלך. ועצה, תנסה לבדוק אפשרות של לגשת לגישור ולא להיזדקק לעורכי דין שימשכו את עניין הגרושין, יאריכו את התהליך, והעלויות יהפכו לבלתי נסבלות

לדעתי - תנקום , אבל.....

עומד להתגרש- מבין על מה אתה מתרגש, אבל תחשוב עד כמה הנקמה, מתוקה היא - כשהיא פשוטה. תסכמו את כל העניינים במהרה שהחבר´ה מהגישור - יעשו פשרה, ואז, ידידי - תגיע שעת הנקמה..... אח, אותה נקמה מתוקה - הנקמה שאותה אציע, ולא אחרת זה..... פשוט תתעלם מהגברת. תוך זמן קצר , מצא לך מישהי - עוד לא מאוחר, ואז הגברת הבוגדת - תישתבץ איך מיהרת לאחרת...... זו הנקמה הכי מתוקה, שבה אין מרירות ואין שנאה.

יודע מה תהייה הנקמה הכי אפקטיבית?

שחרר אותה. בהכי סבבה שאפשר. ההפסד כ-ו-ל-ו שלה וכך תשדר זאת. זה היה הכי חכם גם מבחינת הילדים. תסיימו את זה טוב. והנקמה? הנה היא. תשאיר הכל מאחוריך. מהרררר.. תמצא לך מישהו טובה יותר. היה מאושר! נשבעת לך שהדבר שהכי יאכל לה את הלב זה לראות אותך ממשיך בחייך, באדישות מוחלטת אליה, מוצא אהבה חדשה, פורח! זה מה שיפגע. שהיא תראה שיש חיים שם בחוץ ואתה לא בדיוק שבור ו"סופני" אחרי עזיבתה.
זו דעתי בכל אופן.

הנקמה אומנם מתוקה אבל.....

לא יעילה!!! אישה פגועה=היא אישה הרסנית והילדים על מה חטאו אלה? שיצטרכו להישאר עם אישה שבעלה ממרר את חייה! תשתחרר מ"עונשה " של זאת והתחל לחיות!!! חיים מאושרים, בריאים, וטובים יותר.....זו הנקמה הטובה ביותר!!!

Michelle1

New member
מי שטבע את המונח

הנקמה המתוקה לא מבין בנקמות. נקמות הן מרירות, קטנוניות מכוערות ומשאירות את שני הצדדים עם טעם מר. כן, גם אותך, בעיקר אותך שכן אם תנקום, רק תחזק את מה שהיא ממילא חושבת עליך. תאבד את ילדיך (ולא, אל תטעה, אתה התגרשת ממנה, אבל לא מהילדים, ובתוקף היותם משותפים לשניכם, מערכת היחסים ביניכם לעולם לא תסתיים אלא רק תעבור לפסים אחרים). אני מסכימה עם רעי לנשק, לחשק ולמתן העיצה: הדבר היחיד שיביא לך את הסיפוק המתוק שאליו אתה מייחל הוא שתעמוד על רגליך שלך מה שיותר מהר ותמצא לך חיים נפלאים משלך. אני לא מסכימה שזה צריך להיות "דווקא". זה צריך להיות בשבילך, ולא בגללה. היא בכלל לא חלק מהעסק. מעכשיו זה אתה, בשביל עצמך. תהייה גדול מהחיים, תהייה גדול ממנה. פשוט תשאר אנושי, חביב ונחמד. מרוויחים בלבד יש בסיפור הזה ואין מפסידים. יבוא היום, ותמצא עצמך מודה לה בעמקי לבך, שהיה לה האומץ לשחרר את שניכם מכבלי נישואין לא מוצלחים ולתת לשניכם הזדמנות נוספת למקצה שיפורים.

דיאבלו

New member
רעיונות להתעללות

אתה לא חייב לנקום אבל אתה כן יכול להתעלל בה לא במושג הרחב של המילה אבל התעלליות כאלה קטנות שיגרמו לה להסתובב כל היום ולדפוק את הראש בקיר ממחשבות כידוע לכולנו, אישה היא גוף חושב, ולא רק חושב, אלה לא מפסיק לחשוב מכל עכבר שתספר לה, היא תפתח אותו כהר במחשבותיה. אז פשוט תטמטם אותה קצת וזהו. הנה מס רעיונות : 1. תרמוז לה בעדינות שיש לך מין מערכת יחסים חדשה ומוזרה עם גבר!!!. אתה יודע כמה זמן היא תחשוב על זה, תשתגע מזה ותיגעל איך בכלל היא נגעה בך אי פעם??? זה רעיון קיצוני אבל מגיע לה , כי לפי מה שאתה מספר, רק אתה נפגעת מזהפרידה, כלומר היא חשבה על זה לא מעט. 2. תשתדל מאוד לצאת עם אחת החברות הכי טובות שלה. לא צריך לפרט למה 3. תעשה כמה שיותר חיים ואל תשכך לספר לה על זה כבדרך אגב. היא תתחרפן רק מהעובדה שאתה עושה חיים ואילו היא תקועה עם הילדים. (סע לחו´ל, לדוגמא) תחשוב ותמצא עוד רעיונות אני בטוח די <שמחכח ידיו כיאה לדיאבלו>

הוא נולד עם זה, דניאל. זה טבעי.

תראה אותי, לדוגמה. אתה יודע כמה שנים עברו עד שהגעתי לרמת הטמטום הנוכחית שלי???? ואצל דיאבלו זה בא כל כך בקלות. מעורר קנאה האיש
פסי (סוגרת חשבונות על שלא הזמינו אותה לפיצוציה..)

דיאבלו

New member
נולדתי עם הכשרון המדהים הZ

לטמטום פטאלי ובינארי בכל הנוגע לרעיונות דבילים ובכל הקשור לעזרה הדדית באינדיוידואליות הקטנה שבאה בכל אחד ואחד מאיתנו ובקו מחשבה המוביל להתעמקות רצינית ובהיפנוזה עצמית השראתית הבנת????? די. נ.ב : אתה בעצמך מטומטם!

למעלה