חייב את עזרתכם

חייב את עזרתכם

אני בחור בן 18, (עמוק בארון), יש לי חבר (שאני אוהב אותו מאוד כחבר), אבל הבעיה היא שהתאהבתי בו (המצב הזה שאני מאוהב בו נמשך כלמעלה מחצי שנה), אני ממש נמשך אליו, וזאת פעם ראשונה שאני מרגיש מאוהב. הבעיה היא שאין סיכוי שהוא הומו, יש לו חברה, ואני יודע שזה לא אומר אבל תהיו בטוחים שאין מצב שהוא הומו. אני מאוד נמשך אליו וחושב עליו כל הזמן, ותמיד אני נכנס לדכאון כשאני יודע שאין לנו סיכוי. מצד שני אני מאוד נהנה איתו כחבר, ורוצה אותו כחבר, כי אנחנו נהנים מאוד ביחד... האם זה נחשב לבגידה עצם העובדה שאני לא מגלה לו את הרגש הזה? איך אתם הייתם מרגשים אם יש לכם חבר שבאופן סודי מאוהב בכם, ואתם הייתם בטוחים שהוא חבר "רגיל"? אני מרגיש ממש רע עם עצמי, בכך שמצד אחד יש לי רגשות כלפיו ומצד שני אני מתנהג "רגיל" ואיך אני מפסיק להרגיש כלפיו אהבה? אני ממש בדיכאון כשאני מבין שאין לנו סיכוי...

magenta73

New member
היי

אני לא יודעת כמה זה הפורום המתאים, לכן אני מפנה אותך לפורום שלדעתי יכול לתת לך יותר תשובות מלב אל לב, מאנשים שאולי נמצאים במצבך. זה דבר ראשון. דבר שני, העיניין כאן מסובך, כלומר, למה אתה בארון, האם אתה מנסה/מתנסה מינית בצורה כלשהי, זה כבר מעבר לחבר. אם אתה יודע שהוא סטרייט, אין כאן הרבה מה לעשות, נכון?... תלמד להפריד בין רגש אהבה חברי למשיכה ותחפש אולי אנשים בני גילך שהם כן הומוסקסואלים... זאת דעתי. אני יודעת שאתה מפחד לאבד אותו, בתור חבר ופוחד להגיד לו. אבל אני חושבת שברגע שאתה תהיה מאוזן יותר, ולא תפחד ממי שאתה ותלמד גם להבחין בין חברות אפלטונית למה שיכול להביא להתאהבות דו0צדדית, דברים יראו אחרת, גם מבחינתך. המון הצלחה :)

הבעיה היא באמת להפריד בין הרגשות

ואין לי התנסות מינית עם גברים, ואני בארון כי אני מפחד לצאת ואני לא בטוח שאני כזה.

ניב35

New member
אהלן איש

לפני הכל אתה חייב לקבל ולאהוב את עצמך. זה יתן לך בטחון עצמי. אני משער שהחיים שלך לא קלים עם כל העמדת הפנים שאתה עושה כלפי חוץ. ובודאי שאתה מתוסכל מהמשיכה המינית שיש לך כלפי החבר שלך. שתדע, קירבה גדולה בין שניים יכולה להוביל למתח מיני, זה טבעי. אבל אתה חייב לעצמך כנות. הוא חבר קרוב שלך, ואולי כדאי שתשתף אותו בנטיה המינית שלך. הוא לא יהרוג אותך...זה יכול לתרום לקשר בניכם, ולהוריד קצת המתח שאתה מצוי בו. כנות משחררת. תנסה. כדאי לך גם לדבר עם עוד חבר'ה שהם הומואים, שתרגיש שאתה לא חריג או מוזר. במצב שאתה מתאר, אתה נושא משא כבד. מגיע לך יותר. תתחיל להתרגל ולקבל את עצמך, תכיר אנשים חדשים. בקיצור תחיה את החיים שלך באמת, ולא מאחורי מסכות של העמדת פנים. קח חיבוק (-:

כאן השאלה הגדולה, איך הוא יגיב אם

אני יספר לו את זה, יכול להיות שהוא יתעצבן מזה (ובצדק כי הוא יחשוב שכל הזמן הזה העמדתי פנים להיות חבר טוב שלו) ויכול להיות שהוא ייקח את זה כמחמאה. בכל מקרה אני ממש מרגיש שאסור לי לאבד אותו גחבר כי הוא מאוד יקר לי. איך אתה היית מגיב אם החבר הכי טוב שלך היה אומר לך שהוא מאוהב בך?

kreuter acid

New member
לא, לא, אל תספר!

בשום אופן! בשנות העשרים שלי היה לי שותף גיי לדירה. אמא שלו לא ידעה שהוא כזה. הוא הגיע לארה"ב כדי לצאת מן הארון. אבל בכל אופן, למרות שזה לא שייך, אני יודעת קצת על ה"מגזר" הזה ממנו. אל לך לספר לחבר על רגשותיך. מאחר שהם לא מציאותיים כי הוא סטרייט, ייתכן שהם יחלפו ואז התוצאה תהייה רק כעס, עלבון, אולי הוא יתרחק ובסופו של דבר תרגיש מאוד שלא בנוח עם עצמך על כך שניסית לממש פנטזיה (כי הרגשות, הלא מציאותיים הללו הם בגדר פנטזיה בלבד). אתה עצמך כתבת שאינך בטוח שאתה כזה. מאחר שכך, נשמע / נראה לי שעדיין לא יצאת כליל מגיל ההתבגרו ואתה עדיין מתלבט לגבי זהותך המינית. כדי להחליט סופית ("זו הפעם הראשונה שאני מאוהב ואין לי התנסות מינית עם גברים") אם אתה באמת רוצה בכך - אולי כדאי שתפנה לייעוץ. יש עמותות מתאימות - ודאי תמצא את קבוצת התמיכה או הארגון המתאימים שיוכלו לעזור לך בניווט דרכך בחיים. בהצלחה!

קודם כל, שולחת ../images/Emo24.gif

לדעתי אם תתייעץ בפורומים של תמיכה להומוסקסואלים (ויש גם כמה כאלה בתפוז, אם איני טועה באשכול גאווה) זה יעזור לך. ושנית- לדעתי כל עוד אתה יודע שלא ייצא מזה זוגיות, אלא שהוא רק חבר ותעשה את ההפרדה בין הרגש שלך לחברות שלכם, אולי תוכלו לקיים את החברות... אבל לדעתי אי אפשר להיות רק ידיד כשרוצים יותר... אולי כדאי להתרחק ממנו
להתקרב לאנשים שאולי יבינו אותך, אולי ללכת לקבוצת תמיכה של הומוסקסואלים

הוא מאוד חשוב לי כחבר,

אני מאוד יסבול אם אני יתרחק ממנו... אני פשוט רוצה "להעלים" את כל המשיכה שלי כלפיו, כי הוא באמת חשוב לי כחבר. מבחינה מוסרית, זה בסדר שאני ממשיך לקיים את הקשר החברי הזה?????(כשהוא בטוח שאנחנו חברים רגילים, ואני מאוהב בו בסתר) , זה סוג של הולכת שולל?

לא

אתה לא מוליך אותו שולל לדעתי. אתה אוהב אותו, זה לא עושה אותך חבר רע עדיין......... לדעתי, יש שני סוגי גברים סטרייטים-
כאלה שפתוחים לרעיון של הומוסקסואליות וזה לא מפחיד אותם, והם מקבלים אותך ככזה ומעריכים אותך, וזה הסוג שיעריך אם תספר לו ואפילו יוחמא מזה.
וכאלה שלא מבינים את זה או שפוחדים לפגוע בגבריות שלהם אם הם יקבלו הומו, או יהיה להם חבר הומו או בטח שהומו יהיה מאוהב בהם!!! וזה הסוג שיתרחק ממך אם תספר לו. אתה זה שמכיר את חברך. אתה צריך לשאול את עצמך:
לאיזה מהסוגים חברך משתייך?
איך לדעתך הוא יקבל את הידיעה?
במה יתרום לך לגלות לו - האם זה כדי לא להרגיש צבוע ולא להיות חייב להסתיר, או שזה מתוך תקווה סמויה שאולי גם הוא ירצה? ולדעתי, לפני שאתה מתייעץ בפורומי גאווה כדאי לך להתייעץ עם סטרייטים, בנים. הם יוכלו לתאר לך מהי ההרגשה שכקורה לך דבר כזה. נסה בפורום אהבה ורומנטיקה http://www.tapuz.co.il/forums/main/forumpage.asp?forum=214

khamala

New member
סתם הירהורים...

מה היה קורה לו אותה סיטואציה הייתה מתרחשת בין ידיד -בחור וידידה -בחורה? האם היינו מתייחסים לכך באותה צורה? או עצם העובדה שמדובר כאן בשני אנשים בעלי אותו מין - העיצות שאנו נותנים שונות? ואם כן אז למה? סתם מעניין אותי לדעת...

למעלה