חייבת!

אמילי

New member
חייבת!

טוב מצטערת על השירשור החדש.. אתם יכולים לראות בו שירשור OFF אם אתם רוצים או משהו. תקשיבו אני קוראת את מה שאתם כותבים, וזה נשמע לי כמו: אוי אוי אוי... סתם. אני גם בדיעה, שבריטני מפשלת ובגדול. *לגבי המצית- זה בכלל לא העניין אם היא גנבה או לא. *לגבי זה שהיא הבריזה מבית-משפט בטענה שהיא חולה או סובלת מחרדה, ואז מאוחר יותר באותו יום היא מצולמת כשהיא מטיילת ומפזרת חיוכים לכל עבר, וטוענת שהיא מרגישה בסדר גמור לכל מי שטורח להתעניין- שוב- לא זה העניין! נכון שהיא לא בסדר, שאסור לה לעשות כאילה טעויות קריטיות במצב העדין שלה עם הילדים, ונכון שאני לא מצדיקה אותה וממש לא מחפשת בשבילה תירוצים. כך גם לגבי כל שערוריה שלה בזמן האחרון. אני רואה את זה כזעקה לעזרה. אתם לא קולטים מה נהיה ממנה? היא כבר מסתובבת לבד. אתם בכלל קולטים את המשמעות של זה? אישיות בסדר גודל של בריטני ספירס, שמסתובבת לבד- זה מתכון לאסונות. בעיקר בהתחשב בעובדה שבריטני לא במצב הכי מזהיר שלה כרגע. ולמה היא לבד? כי פתאום היא מבינה שכל אחד שעבד אצלה יותר משלושה ימים רץ ומוכר מידע עליה לעיתונים. כולם בוגדים בה מבחינתה. כולל המשפחה שלה. ואני ממש לא מתכוונת להכנס לנושא של לין וכל זה. אני פשוט מנסה לראות את זה מנקודת מבטה. אני חושבת שהיא מרגישה פתאום הכי לבד בעולם, דווקא כשהיא מתרסקת. כשהיא היתה על הגל וזוהרת, כולם היו איתה ומאחוריה, והיתה מוקפת אהבה. ופתאום - כלום. הכל השתבש. קווין שבר לה את הלב והכניס אותה לשני הריונות שנה אחרי שנה , כשהיא עוד רחוקה מלהיות בשיא הקריירה שלה. ואז כמובן התגרשו . לב שבור. כולנו ראינו אותה. אין צורך להזכיר כמה שבורה היא היתה מכל הסיפור. משם זה עבר להתמוטטות כללית של כל המערכות. ואז- בטח ההתעוררות. פתאום היא קולטת מה קרה לחיים שלה. איפה היא היתה לפני 4 שנים ואיפה היא היום. פתאום היא הפכה לשק החבטות של ארה"ב. מכפישים ומשמיצים בכל הזדמנות, מבקרים את כישוריה האימהיים, נכנסים לה למקום הכי רגיש- הילדים שלה. כותשים את בריטני לעפר. כמובן שתמיד יש אותנו, המעריצים האמיתיים שלה, שישבנו בצד ולא ידענו מה לעשות ... סבלנו איתה יחד. אבל כל שאר העולם- הכפשות. כתישות . טבח. ממש ככה. בריטני עוברת את התקופה הכי קשה שאי פעם יצא לי לראות סלב בסדר-גודל שלה עובר. היא בנאדם. והיא זוהרת ומדהימה אבל החיים שלה היו מאוד רובוטיים וקשים. ועכשיו כולנו מתחילים לקלוט כמה לא הכל זוהר מבפנים. כמה לא כל מה שנוצץ- באמת זהב. וזה לא המצית, זה לא חשיפת אברי המין, זה לא השתיה והסמים, לא הקרחת ולא בית המשפט! בריטני פשוט עוברת תקופה קשה. קשה מאוד. והיא לבד. מאיזו סיבה שלא תהיה- כי זה לא משנה - היא בלי המשפחה שלה. אין לה שומרי ראש. אין לה בקושי חברים אמיתיים. אין לה את הילדים שלה. אין לה את אהדת הציבור. (בגדול) היא לבד. כואב לי עליה. אני רואה שהיא עושה טעות אחרי טעות, ומתפללת שמשהו יקרה כבר. היא זועקת לעזרה לדעתי. היא רוצה צומי. אולי מאמא שלה. לא יודעת. קשה לי לראות אותה ולשמוע את כל הדברים שעוברים עליה, כי אני קוראת אותה בין השורות.....
ומתפללת שמשהו יקרה ובריט תיקח את עצמה בידיים, ותתחיל להפוך את העולם כדי שהילדים שלה יהיו איתה, וכדי שהיא באמת תהיה מסוגלת לגדל אותם בצורה בריאה. הכי בריאה שאפשר! ואח"כ- רק אח"כ- כשהיא טיפלה בעצמה, והילדים בסדר, והיא בסדר, שתתחיל את הקאם-בק שלה. יהיה לה יותר שקט נפשי, היא תהיה יותר יציבה, והקאם -בק בטח ייראה כמו קאם-בק. ולא כמו מה שהיה לנו עד עכשיו. וגם אם היא תחליט שלא בא לה לחזור לתעשיה - אני מאחוריה. (למרות שממש לא נראה לי שזה הסיפור. זה לא יקרה) בריטני אני אוהבת אותך ומקווה שהכל יהיה בסדר

Just Anna

New member
יש שם משהו מאד מסריח ..

מאד . אני לא יודעת איך זה קשור לכל מה שרשמת פה .. לילדים או משהו . אבל בריטני נורא מוזרה בימים האחרונים .

אמילי

New member
גם לי יש את ההרגשה הזאת.

שעוד משהו שאנחנו לא יודעים עליו קורה.. משהו באמת מאוד מוזר איתה וזה רק בימים האחרונים.

xtina 4 ever

New member
כשאת מציגה את זה ככה..../images/Emo210.gif

זה נשמע הרבה יותר אמין. בשביל לקלוט שהיא לא ממש בסדר בראש, לא צריך להיות פסיכיאטר מהולל, אבל אף פעם לא חשבתי "למה באמת" היא ככה.. לב שבור? כן, אבל עוברים את זה. מתגברים. מוות? כנ"ל. לעומת זאת, כשבנאדם *לבד*, זה כבר סיפור אחר לגמריי, ואני מדברת שתור אחת שהפחד הכי גדול שלה בעולם זה להיות לבד. אז.. אני לוקחת את המילים שלי חזרה, ורק מאחלת לה אושר והצלחה בהמשך.

Natali Milano

New member
גם מגיבה

תראו זה טבעי שהיא תתנהג קצת מוזר כי לא קל לה בחיים האלה הקריירה שלה בנתיים לא משו הילדים לא איתה תמיד כמו פעם זה קשה זאת אומרת שקודם כל לפני זמרת היא אמא אז תארו לכם מה היא עוברת זה קשה לה להיות לבד בלי בן זוג קבוע ולא לראות את הילדים באופן תמידי וכל העיתונאים האלה שכל הזמן מלכלכים עליה זה קשה.. ולפי דעתי כל החיוכים זה מסכה זאת אומרת שהיא מסתירה מה שהיא מרגישה בפנים אני מקווה שיהיה לה טוב ושהיא תתחיל לדאוג לעצמה אם זה אומר מראה וקריירה הופעות להגיד לכם תאמת אז שהיא הייתה בשיא הקריירה שלה בשנות 90 לא ממש אהבתי אותה אבל עכשיו אחרי כל מה שהיא עוברת אני מאד אוהבת ומעריכה אותה שהיא לא נותנת לכל מיני דברים ואנשים לשבור אותה הלוואי שיהיה לה טוב בחיים בקריירה ושנראה אותה שמחה מופיעה ונותנת את כל מה שיש לה על הבמה

In Rehab

New member
אבל גם לפנות לעזרה היא לא יכולה

מה יכול להבטיח לה,שהפסיכולוג שהיא תפנה אליו,לא ימכור מידע לעיתונים? וגם אם היא תתבע אותו אח"כ,זה לא משנה,המידע דלף. כמו שאמרתי,רק היא יכולה לעזור לעצמה כרגע. מצחיק איך החיים מתהפכים לגמרי לפעמים.

YugiBoy

New member
זה לא קשור...ממש לא.

דבר ראשון, פסיכולוג למד המון המון שנים, הוא לא יסכן את המקצוע שלו, ואת האמינות שלו, בגלל ש: 1. הוא פסיכולוג. הוא מבין את המצב והוא בערך היחיד שידע מה זה עלול לעשות לה...זה יגמור אותה סופית. 2. לא שווה לו למכור. היא תתבע אותו בסכומים יותר גדולים, וכל הלקוחות שלו יתבעו אותו בסכומים אדירים בגלל שהוא הפר הסכם פרטיות עם לקוח.... דבר שני, במידה והיא תלך לפסיכולוג היא תחתים אותו על חוזה כאזההה גדול
. לעצמה היא לא יכולה לעזור. היא צריכה לדעתי , כמו שאני מבין את המצב, עזרה חיצונית. אני לא בטוח שהיא מודעת למצב שלה... או שהיא יודעת איך אפשר להתמודד עם זה.

צודקת

אוף הדבר שהכי הייתי רוצה בשבילה זה שתהיה מאושרת ושהכל יסתדר לה בחיים.. שהחיוכים שלה לא יהיו סתם זיוף,אלא אמייתיים כי יש לה סיבה לשמוח זו ההרגשה הכי מגעילה בעולם לדעת שאתה לבד וכל מי שהחשבת לחברים בוגד בך או מנצל.. גם את הילדים שזה הדבר שהכי עשה אותה מאושרת לקחו לה.. אוף..לא נותר אלא לקוות שהיא תתאפס על עצמה,תהיה חזקה,תיקח את החיים שלה ברצינות,תעשה צעדים נכונים וכשהיא תסתדר ותצא מהמצב שהיא נמצאת בו,רק אז שתפנה לקאמבק האמיתי שלה כשכל זה יקרה לא תהיה מאושרת יותר ממני או מהמעריצים! היא צריכה להיות במצב שלה עם אנשים שקרובים אליה יחסית..כמו סאם ואלי ואמא שלה וככה אם היא לא תהיה לבד,היא תוכל לשקם את החיים שלה לאט לאט

YugiBoy

New member
ברור שמשהו קרה שם...אני לא חושב שמישהו כאן

חושב שהיא סתם השתגעה מהפרסום... כמו שאנשים נוהגים לחשוב. קראתי את ההודעה שלך בנקודות... ואת צודקת בזה שהיא משדרת מצוקה. בחיים שלה התחילו ליפול לאט לאט...כולם התחילו למכור אותה ולבגוד בה... זה החריף והחריף עד שזה הגיע לבעלה... ולדעתי, זה רק המעט שאנחנו יודעים... עובר עליה משהו...ובתור אחת כזו, אין לה כושר שיפוט לדעת מה המצב שלה...וכנראה שהחברים שלה לא יודעים להגיד לה את זה, לא רוצים, או שהם ניסו ולא הצליחו. בכל מקרה... אני שואל את עצמי איך היא אמורה לצאת מהמצב הזה...שהפפראצי והעיתונים לא קולטים שבנאדם פשוט לא בסדר, הם גורמים לו להיות עוד יותר לא בסדר... ברמות אבל... כשהיא לא מספקת להם שערוריות הם ממציאים דברים מפלצתיים.... זה כל כך מפחיד לקום בבוקר ולראות שבכל העולם אנשים יושבים וקוראים שאת בהריון, שקיימת יחסי מין בגיל 14 (ורק עכשיו את יודעת) שאת מעשנת סמים ושאת עוד מליון דברים.... לראות ציורים של הבן שלך עצוב בעיתון עם כותרת "הצילו"... לפעמים המעשים שהיא עושה זה תוצאות ישירות של כל הצלמים והעיתונאים... אני תוהה אם פעם באמת נדע מה קורה איתה...

את יודעת? אני בדיוק חשבתי על זה

האמת שהשבוע ראיתי ראיון של אישתו לשעבר של ההוא שהיה בביטלס פעם (לא זוכר את השם שלה, אבל היא הייתה ב"רוקדים עם כוכבים" בעונה הקודמת), בקיצור היא ממש בכתה בראיון שהעיתונים פשוט התעללו בה וקראו לה "אימא רעה" והיא הוסיפה ואמרה (כשהיא פשוט חנוקה בדמעות) שזה הדבר הכי פוגע שאפשר לקרוא לה. ואז חשבתי על בריטני ישר!, ונזכרתי איך גם היא בכתה בדייטליין... ואז התחלתי להבין למה כבר לא איכפת לה מכלום ולמה היא נראית כזאת מותשת כל הזמן. היא כ"כ פגועה ושבורה! אתם יודעים נראה לי שלא איכפת לה מזה שרואים לה את הכוס והתחת בגלל שאז מה אם יראו לה ת'תחת? עדיין יקראו לה אימא רעה ויפרסמו כל יומיים BRITNEY'S KIDS IN DANGER בשערי הצהובונים. זה כבר לא משנה. בגלל זה אין לה בכלל מוטיבציה למוזיקה וקאמבק אפילו... פחחח קאמבק? בחלומות שלנו. :[ ומסכים על הקטע שהיא ממש בודדה עכשיו. שהתקופה הרעה הזאת תסתיים כבר... גאד

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif

אבל הכי מצחיק שעכשיו כל דבר ניראה לנו שיא הדרמה ושיא "שיואו זה סוף העולם מה היא מטומטמת אני שונא אותה" אבל בעוד עשר שנים, נגיד בביוגרפיה או בסיכום החיים שלה וזה יגידו "שנת 2007 הייתה קשה בשביל בריטני, היא איבדה את הילדים, הייתה לה הופעה גרועה והדיסק לא ממש הצליח.." וזהו.
זו פשוט תקופה שצריכה לעבור.

candyheart

New member
יפה אמרת

היזהרו,חפירה בפתח... זה מאוד עצוב לחשוב איך היא מרגישה...כואב לי הלב כי אני לא יכולה לדמיין לעצמי כמה זה קשה. היא בתוך בור ענק והיא כנראה ממש לא יודעת איך לצאת ממנו...או אולי בכלל לא מודעת שהיא בתוכו. אני שמה לב שהרבה אנשים אומרים שיש לה בעיות נפשיות מסוימות '(ואני מסכימה עם זה,דרך-אגב),ואז אח"כ קוראים לה מטומטמת ומתלוננים-למה היא לא קמה ומוציאה את עצמה מזה ומשתקמת? אז אנשים צריכים להבין שבן-אדם שיש לו בעיות נפשיות לא יכול להוציא את עצמו מזה לבד,ולעיתים קרובות בכלל לא מודע שיש לא בעיה כלשהי,או מתכחש אליה...אז זה כמעט בלתי אפשרי לעשות לבד.ואפשר לומר עד מחר שהקטע עם הילדים היה צריך להעיר אותה והכל,אבל כשהמוח לא מתפקד נכון אז זה כבר לא העניין.יכול להיות שהיא חושבת שהיא עושה הכל בסדר,יכול להיות שהמוח שלה פשוט ניטרל את העניין הזה לגמרי,יכול להיות מלא דברים...אז זה בעייתי לומר שזה היה צריך להעיר אותה,ואיך לא איכפת לה מזה וכו'. בגלל כל זה הקטע של הלבד הוא כ"כ קריטי בעיניי...כי אף-אחד לא עוזר לה לצאת מזה.אני הכי משתגעת מהמשפחה שלה...ואתם יכולים לומר שהם ניסו לעזור לה ולא הצליחו,אבל אני לא מקבלת את זה.כל הורה שפוי בדעתו מוצא דרך לעזור לילד שלו...אפשר לדבר עם מקצועי ולמצוא טכניקות.היא לא עשויה מאבן,גם היא בן-אדם אם רגשות...אם הם עוד לא מצאו את הדרך לעזור לה זה אומר שהם לא ניסו הכל. בסופו של דבר,אני מסכימה איתך לגמרי ואני מאוד מקווה שהיא תצא מכל החרא הזה,כי זה לא מגיע לה.אני באמת רוצה רק את הטוב בשבילה.

YugiBoy

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo137.gif

מסכים עם טל... אני לא חושב שהבעיות הנפשיות יפתרו מעצמן...וטמטום לקרוא לה מטומטמת בגלל דברים שהיא עושה... כל דבר שהיא עושה נובעת מסיבה כלשהי...אם מהמצב שלה או אם כתגובה לדברים שהצלמים עושים....וזה נכון שהיא לא יכולה לפתור את זה בעצמה...בין אם היא מודעת לבעיה ובין אם היא לא... מה שעצוב זה שהתקשורת עוברת את הגבול ופשוט הורסת אותה עוד יותר... אני לא מבין...הם יכולים פשוט "לתעד אותה"...אבל הם מגזימים... הם כל כך לא אנושיים.. הם לא סתם כותבים דברים שאנשים קוראים אחר כך....יש לזה המון השלכות... הם מחרבים לה את התדמית, שלא לדבר על זה שזה פוגע בה אישית...ובכל מי שקרוב אליה... זה עושה לה שם רע...זה גורם לאנשים להגיב אליה בצורה אחרת... במקום להגיד לה שלום ברחוב, להסתכל עליה בבוז..כבר הייתה אשה שאמרה לה שהיא לא רצויה בעיר... וזה מאוד פוגע.. זה מתסכל שאת לא יכולה לעשות כלום בנוגע לזה... במיוחד במצב הזה...(ולא, אל תגידו לעשות ראיון) והתמונות \ ציורים \ כותרות שעושים לילדים שלה לדעתי זה הכי מעליב ומגעיל... ואני מקווה שבפעם הבאה שזה יקרה היא תיכנס חזק במגזין שעשה את זה.... התכוונתי רק להסכים אבל נגררתי לתגובה....חח

xtina 4 ever

New member
היא אשמה וחצי.../images/Emo210.gif

נכון, התקשורת הרסה אותה והתקשורת ממציאה והתקשורת עוד אלף דברים. אבל אין עשן בלי אש, בריטני אשמה בלבד. הם לא ממש צריכים להמציא, היא מספקת להם שערוריות אמיתיות, ורק היא אשמה. נמאס כבר שאתם מנסים להכחיש את זה באופן פאטתי כל כך.. היא אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! א-ש-מ-ה!!!!!!!!!!!!!!

In Rehab

New member
היא לא אשמה שהתקשורת עוברת כל גבול.

אבל היא כן אשמה,שהיא לא מנסה למנוע את זה,ולא שמה לב לאיך שהיא נראית כשהיא יוצאת מהבית לפעמים. תראי,חושב שבתור דמות ציבורית,ובכלל בתור אישה בת 20+,היא צריכה להראות יותר מכובד ולהקפיד על חיצוניות,בואי נגיד לא מושקעת בטירוף,ואפילו לא יפה,אבל בהחלט מכובדת ומסודרת. והפפארצי לא אמורים להתחשב בה בכלל,זו העבודה שלהם,הם צריכים לשלם חשבונות כל חודש. אבל עדיין,היא בן אדם,והיא עושה טעויות. אולי היא תמימה,וחושבת שהפפארצי חברים שלה,אולי היא לא חושבת פעמיים לפני שהיא יוצאת מהבית,יכולות להיות מליון סיבות.

xtina 4 ever

New member
היא פשוט ילדה אבודה.../images/Emo210.gif

בעצם, כבר לא ילדה.. היא לא יכולה למנוע את מה שהפאפרצי עושים לה. זהו, עכשיו הם תמיד יהיו עלייה. כמו על איימי ווינהאוס. איפה שיש שערוריות, שם יש הרבהההה פאפרצי.

YugiBoy

New member
בטח שהיא סיפקה להם בסיס להכל...הקטע הוא

שהיא לא עשתה את זה כי משעמם לה או כי היא דפוקה... היא עשתה את זה מתוך מצב מסוים שהיא הגיע אליו....... אם היא הייתה במצב בריא (נפשית) הרי היא לא הייתה עושה את כל הדברים שהיא עשתה..

למעלה