חייבת עצה!

Queen Of Love

New member
חייבת עצה!

זה יצא ארוך, אז רק כשיש לכם זמן תקראו, אשמח שתעזרו לי. אז ככה, לפני בערך כחודשיים נסעתי לצפון עם חברה טובה, בן דוד שלה וחבר שלו, לא הכרתי אותם לפני. היא רצתה לשדך לי את בן דוד שלה. וחבר שלו כנראה בא כי הוא נדלק עליה. טוב, אז בטיול באמת היה סבבה. אני לא רציתי את בן דוד שלה, אבל נשארנו בקשר רופף ( טוב אתם יודעים איך זה). עכשיו היינו נפגשים לפעמים ארבעתינו...יוצאים לסרטים וכל מיני. מחברה שלי הבנתי שהיא לא רוצה את החבר של בן דוד שלה, והיא אמרה לו את זה רק לפני בערך כ-3 שבועות. לא היה ביניהם כלום. עכשיו ביום שישי היתה לו יום הולדת אז התקשרתי להגיד לו מזל טוב, והוא הזמין אותי לחגוג איתו את יום ההולדת. ממש התעקש. חברה שלי לא יכלה כי היא עשתה שבת בבסיס (למרות שהוא הזמין גם אותה) לא הרגשתי ממש נעים, אבל הלכתי, וממש נהנתי. עכשיו , במהלך הערב הוא נתן לי כאלו רמיזות, של כאילו מנסה להתחיל איתי, אבל אתם יודעים, רמיזות כאלו שאפשר לפרש אותן בהמון דרכים. לא מפורשות. אתמול הלכנו לבקר את חברה שלי בבסיס, ואחרי זה הלכנו שלושתינו לאכול (אני הבן דוד והחבר) והחבר הציע שכולנו נלך לסרט בערב, אבל בסוף היינו עייפים. הוא התקשר אליי לפני כמה דקות, שאל אותי מה נשמע.. ואמר לי שהוא יתקשר אליי בערב ואולי ניפגש (אין לי מושג אם רק שנינו) עכשיו, אני מחבבת אותו, הוא בחור ממש נחמד, השאלה שלי אם זה בסדר שאני אפגש איתו לבד? אם אני צריכה להגיד לחברה שלי? ("לבקש רשות") האם זה בסדר שאני אקשר אליו יותר מידידה? לא יודעת מה לעשות, אני מרגישה קצת לא נעים עם זה. (גם עם הבן דוד שרצה קשר איתי) אשמח לשמוע את דעתכם יקיריי!

קודם כל - הבהרה

את מעוניינת בקשר עם הדן דוד או חבר שלו? ואם זה חבר שלו - מה הקשר לידידה שלך? מי מעוניין במי?

Queen Of Love

New member
אוקיי..הבהרה קטנה.

אני מאוד מחבבת את החבר. הבן דוד כבר הבין שלא יהיה ביננו שום דבר רציני. אמרתי את זה גם לחברה שלי. עכשיו אני לא בטוחה אבל נראה לי שהוא מחבב אותי (החבר של הבן דוד) אני יודעת שהוא רצה את חברה שלי מאוד, אבל היא דחתה אותו (כמו שאמרתי לפני כ-3 שבועות בערך) לא יודעת מה הקטע שלו איתי, מה הכוונות שלו בדיוק. אבל הוא באמת בחור נחמד, לא יודעת מה לעשות. הוא התקשר אליי והציע שאולי ניפגש היום. הוא אמר שיהיה איתי בקשר בערב...

sidi

New member
תגידי

לי מה זה הפלונטר הזה? איך נכנסים לדבר כזה? חחחחח עכשיו ברצינות, היום תפגשי איתו גם אם זה לבד וגם אם לא, אם את יודעת מראש שתהיו לבד, אז את יכולה גם לספר לה. אם את לא יודעת מראש אז תספרי לה אח"כ זה לא נורא, רק תדאגי שהוא ידבר עם חבר שלו (הבן דוד) אם את רואה שזה הולך לקראת משהו רציני. בקיצר אין לי עיצה נורמלית לתת לך, אולי אנשים אחרים פה יהיו יותר חכמים. ורק שתהיי לי בריאה עם הפלונטרים שלך.

jess ועוד

New member
כל זמן שאת לא מחוייבת לאף אחד

אלא לעצמך אין לך מה להפסיד אמנם חברה שלך יכולה להפגע ואולי את יכולה לדבר איתה לנסות לדעת מה דעתה או מה היחס שלה לבחור אבל בגדול את לא צריכה לעשות יותר מדי חושבים לדעתי אמרתי את זה כבר ..אגואיסטיות קצת למעט עצמנו... חיייבים

Queen Of Love

New member
את חושבת?

טוב..נראה
איך אני שונאת להיכנס למצבים לא נעימים!!
רבה על העצה ג´סוס!!

בת ה י ם

New member
אולי שבוע שבוע ?../images/Emo8.gif

מתוקה... האדם המאושר הוא זה הסוגל לאהוב מי מהם גורם לך להרגיש ככה ????????

Queen Of Love

New member
אין לי התלבטות בין שניהם!

אני בסה"כ שואלת אם זה בסדר מבחינת חברה שלי שאני אצא עם מישהו שרצה אותה והיא דחתה אותו. מה הסברתי את עצמי עד כדי כך גרוע?
אופסס
מה את חושבת?

Queen Of Love

New member
מה נראה לך...

כדאי לדבר איתה כבר עכשיו? להגיד לה? או לחכות רק כשאני אהיה בטוחה אם יהיה ביננו משהו רציני?

GALI02

New member
מה המצב,איש?!

שיהיה לך שבוע טוב... הרגת אותי עם הצלי והקפה... ניסיתי. לא מומלץ...... חחחחחחחחח סתאםםםםםםםםםם.

GALI02

New member
לדבר איתה עכשיו

אבל בעורמה. כלומר קודם לבר בעקיפין מה היא מרגישה כלפיו. ואחר כך בהתאם לספר לה שאתם יוצאים... וכתבתי לך תגובה ארוכה יותר בנושא...(כרגיל יצאה לי מגילת רות קטנה...)

GALI02

New member
לבר=לברר../images/Emo9.gif

ולספר/לא לספר בהתאם לתגובה שלה כשתשאלי אותה עליו...ככה בדרך אגב לשאול לא להפוך את זה לשיחה רצינית כי אז היא יכולה לחשוד

GALI02

New member
בוקר טוב לכל העובדים!!!

מה שלומכם הבוקר? ומלכה בעניין הבעייה שהעלית. אני חושבת שאת צריכה לספר לחברה שלך כי כמו שאמרת את עדיין לא ממש יודעת מה יהיה טיב הפגישה ואם חברה שלך תגלה שלא סיפרת לה אז היא תיעלב ותחשוב שמדובר במשהו רציני כשיכול להיות שזה בכלל לא יהיה כך. ובקשר לבחור- תתני לזה צ´אנס תצאי איתו ותביני כבר לבד מאופי הפגישה מה הכוונות שלו. אבל קודם תבררי עם החברה מה היא באמת מרגישה כלפיו.(ואת יכולה לעשות את זה בעורמה מבלי לספר לה שאת רוצה להיפגש איתו
) כי יכול להיות שהרגשות שלה השתנו מאז וגם יכול להיות שלא ואז בכלל זה נותן לך :אור ירוק" לצאת איתו בלי נקיפות מצפון. שיהיה לך יום שטוף
(ולחות...בעעע) גילי

Queen Of Love

New member
גילוש!

אז קודם כל
רבה! אני יודעת שהיא דחתה אותו, היא סיפרה לי את זה... אבל כמו שאמרת אולי אני אשאל אותה על זה בעקיפין...

GALI02

New member
בהצלחה חמודה

ואין בעד מה... מחכה לסיפור הבליינד דייט שלך... אני אוהבת סיפורים על בליינד דייטים... הם לרוב מצחיקים.....
אני זזתי. שוב יום טוף!!
גילי

זהירות!!

ממש מזכירות לי את המשפט "אישה בונה אישה הורסת!" מה קורה איתכן??!!! לא בעורמה ולא בטיח!! גשי לעניין - היות והיא דחתה אותו והבהירה את זה גם לך -ואת עדיין לא יודעת מה איתו בכלל אם הוא מעוניין בקשר רציני או סתם סבבה לו להיות עכשיו בחברתך... כאילו דהההה תנו צ´נס לכולם - תצאי איתו היום אם לבד ואם ביחד עם הבן דוד ותראי למה התכוון המשורר! אחכ תשאלי את חברה שלך מה בנוגע! קודם כל תראי מה קורה -אל תנפחי כבר מעכשיו! בהצלחה היום אשמח לשמוע עידכונים!

Queen Of Love

New member
אני אעדכן!

גם אני חשבתי על זה ככה, לא הייתי בטוחה... טוב נראה כבר מה יהיה...
רבה על העצה!

NasTy GirL

New member
סורי שלא עניתי...../images/Emo108.gif

פשוט לא הבנתי כלום, בין כל הדודים והחברים והבנידודים והכל...

למעלה