כשאמרתי "בעורמה" לא התכוונתי למשהו שלילי. בסה"כ לנסות לברר בעקיפין מה החברה חושבת על הבחור לפני שהיא תעשה צעד כלשהו.ולפי התגובה של החברה לשקול את צעדיה. אני אישית מעדיפה תמיד את האמת. לא הייתי רוצה שחברתי הטובה תעשה משהו מאחורי גבי. ולכן אני חושבת שבמקרה הזה אין שום טעם להסתיר מהחברה אלא לדבר גלויות.ואילו רק בשביל הסיכוי הקטן שהיא תגלה ותיפגע(גם במידה והבחור לא מעניין אותה הרי עדיין היא יכולה להיפגע מכך שדברים נעשו מאחורי גבה) בכל אופן אני לא רואה את עצמי לא כבונה ולא כהורסת ולא מתיימרת להיות כזו. אני קר אומרת את מה שאני חושבת ולאחרים מותר לקבל את זה או לא. (אני אישית קצת נפגעתי מהמשפט הזה שכתבת..) מקווה שהבהרתי את עצמי
מה שניסיתי להבהיר לכן בנות זה: שאתן לא עושות דווקא אבל "יוצא " לכן .... תחשבי על זה - לא התכוונתי אליך ספציפית אבל בכל זאת - אתן חולות על ערמומיות ומחפשות את הלא בסדר- לא בכוונת תחילה - זה בא טבעי. אל תפגעי ממני - סורי...
אני חושבת שאת צריכה לעשות מה שיעשה לך טוב. למרות שאת מרגישה לא נעים, תעשי מה שאת מרגישה. אם את מעוניינת באותו בחור, שום דבר לא יכול לעצור אותך... גם אם החברה שלך לא תתן לך "רשות", למרות שאין שום סיבה שהיא לא תרצה שתהיו ביחד. אני מציעה שתתפסי אותה לשיחה, תספרי לה מה את מרגישה, ואם היא באמת חברה טובה היא רק תתמוך ותפרגן...... בהצלחה מתוקה, אוהבת, שירז